Op tijd en goede producten

Mijn bestellingen werden op tijd geleverd en de producten voldoen compleet aan de verwachting :)

Makkelijk bestellen, zeer snel geleverd!

Idem

Ruime keus, snelle levering

Wij spelen erg vaak Yathzee en " verslijten" regelmatig een dobbelbak ( mn het vilt). Nu webshop gevonden met diverse modellen

Was duurder dan eerst verwacht door verzendkosten

Veel plezier in de dobbelstenen en de creatieve mails die gestuurd worden

Er zijn mooie sets dobbelstenen te koop en wordt er zelf helemaal blij van als ik de mailtjes van mijn bestelling lees

Goede kwaliteit

Fijne en snelle service en goede kwaliteit. Zal zeker nog een keer hier bestellen!

Goede prijs en snelle afhandeling. Houden je op een leuke manier op de hoogte.

Gewoon goed zo als het hoort

Mooie dobbelstenen

Mooie dobbelstenen voor een redelijke prijs. Bezorging was ook goed. Het kwam in een envelop die door de brievenbus past dus ik hoefde niet thuis te zijn.

Heel prettig dat er werd meegedacht om de beste producten te kiezen

Mocht ik ooit weer eens spulletjes voor een spel nodig hebben dan zal ik dat zeker weer bij de dobbelstenenshop doen. En uiteraard zal ik hen bij alle vrienden/familie/etc. aanbevelen!

Snel en nauwkeurig geleverd

Weinig te horen gekregen na aankoop, wel op tijd aangekomen en prachtige dobbelstenen

Na aankoop niets te horen gekregen of de bestelling verzonden was of niet tot ik een briefje in de brievenbus kreeg dat ik de levering gemist had. Bij het ophalen van het pakket eens gekeken en het ware de exacte dobbelstenen die ik besteld heb op het op de website aangegeven levertermijn

Niets op aan te merken

Supersnel en goed.

Snel geleverd en zeer goede kwaliteit!

uitstekende service

prima service

Vriendelijk en professioneel

Ik heb al twee keer besteld bij de dobbelstenenshop. De eerste keer is mijn bestelling vermist geraakt, maar na kort woorden te hebben verwisseld kwam er zo een tweede zending aan. Erg vriendelijk en professioneel. Leuk aanbod aan producten in de winkel.

snel en goed geleverd

Dobbelstenen zijn snel en goed geleverd

Perfect!

Ik maakte mijn bestelling op vrijdag, na de aangeraden tijd. Mijn bestelling kwam dus op dinsdag binnen, zoals verwacht. Deze was in perfecte staat en zonder problemen afgeleverd. Ik ben dus meer dan tevreden met de service.

Super snelle levering.

Alles in orde!

Niks aan te merken op het proces :)

Prima en snel geleverd!

Prima spul en snel geleverd

Snelle reactie, prima levering

De website werkte niet, melding gemaakt en dezelfde dag nog opgelost. Daarna mn bestelling de volgende dag gewoon in huis

Mooie dobbelstenen

Super snelle levering