Mooi aanbod en goede prijs

Naast het mooie aanbod was de levering ook erg snel.

Kleine vretraging, maar erg netjes

Mijn bestelling was iets vertraagd, maar dit werd heel netjes aan mij verteld via e-mail. Ik heb alleen nooit weer een e-mail gehad dat de bestelling op de post was gedaan, dus op een dag lag het pakketje opeens op de mat. :)

Goede service en mooie dice :)

Net mailtje ontvangen ter info dat de verzending wat was vertraagd door ziekte. Vrij snel daarna de set ontvangen. Ze zien er mooi uit, kan niet wachten om ze te gebruiken in onze nieuwe campaign :)

Ik moest iets langer wachten, maar de dobbelstenen zijn top. Hierdoor boeit het me niet zoveel.

Netjes en keurig zoals het hoort

Ik heb hier in totaal 5 dobbelstenen besteld voor het spel Risk, daar onze dobbelstenen versleten waren. De bestelling ging heel makkelijk online en werd ook keurig verpakt geleverd. Dit duurde wat langer wegens omstandigheden, maar hier keer ik netjes een mailtje over waarom het langer duurde. Meer bedrijven zouden dit moeten doen, bestel hier zeker nog een keer wanneer nodig!

correcte en vlotte levering

dit is reeds mijn 2 de bestelling en moet zeggen dat het net zoals de eerste het zeer vlot toegekregen heb ,alsook goed verpakt geweest alvorens het op de post gedaan werd kortom een tevreden klant ;)

Superleuke mail gehad toen mijn bestelling werd verzonden

Goede service, erg leuke communicatie

Mooie collectie dobbelstenen

Een mooie leuke collectie Sam dobbelstenen en zo gevonden wat ik nodig had. Met een leuke prijs en een snelle service was ik zeer tevreden over de aankoop. De 8 mm dobbelsteentjes functioneren goed en zien er schattig uit.

Kado te laat op verjaardag

Na bestelling en betaling bleek ons kado aan een kind te laat door jullie vakantie; dit werd ons pas na betaling/bestelling verteld !!

Goede kwaliteit dobbelstenen en snelle levering

Goede kwaliteit dobbelstenen en een mooie keuze. De levering was vrij snel ondanks dat ze op vakantie waren in februari.

fijne winkel

Snel grappig en professioneel

Vooral de bevestiging van de verzending van mijn bestelling was erg origineel. En de dobbelstenen zijn heel erg snel geleverd.

toppie

zeer goed en snel geregeld

Vooral de mails die je ontvangt na bestellen ;)

Top geregeld!

Alles goed en snel geregeld, mooi materiaal, scherpe prijs!

Twee keer foutief geleverd

Had geen haast met mijn bestelling, maar kreeg twee keer foutief geleverd. Uiteindelijk wel de goede bestelling ontvangen.

Goede ervaring.

De bestelling is goed verpakt en goed door mij ontvangen. Prijs is prima voor dit dobbelset in een mooie doos. Goede klantenservice.

Goede levering en fijne reactie op mijn maij

Fijne communicatie nadat ik een mail gestuurd had omdat ik niet gelezen had dat jullie op vakantie waren .de afspraak zeker nagekom.

keurig op tijd ontvangen en goed verpakt

keurig op tijd ontvangen en goed verpakt

Snel op mijn mail gereageerd

Super netjes en volgens afspraak geleverd

Product zoals beloofd, levering was vertraagd

Ruim assortiment en snelle levering

Superveel soorten en maten dobbelstenen (waaronder blanco), goeie prijs, snelle levering. Aanrader!

de kwaliteit van het product en de levering zijn prima

Mijn bestelling is probleemloos verlopen en daarom heb ik dus verder geen klachten of opmerkingen.

Ik heb twee setjes dobbelstenen besteld. Super snelle levering gehad.

Snelle levering met vriendelijk briefje erbij!

Snelle levering met vriendelijk briefje erbij. Erg blij met mijn bestelling, precies zoals vermeld

Hoogeveenenweg 85

2913LV Nieuwekerk aan den ijssel