Zeer prettig

Ik vond de service zeer goed. Het aanbod was daarbij erg groot.

vlotte correcte levering, netjes verpakt!

prima service! Eerste keer bestelling geplaatst. Vlot en veilig geleverd, netjes verpakt.

netjes contact gehad aan de telefoon

jammer dat ik mijn beoordeling niet gewoon kan verwijderen

Snel en geleverd wat ik had besteld, goede kwaliteit.

Website is erg handig en je kunt precies vinden waar je naar op zoek bent, ook voor mensen die er geen verstand van hebben. De prijzen zijn erg goed vergeleken met andere websites. Product is snel geleverd en netjes verpakt. Als ik 1 opmerking mag maken is dat het fijn zou zijn als er standaard pakketjes op de website zouden staan. Bijvoorbeeld dobbelstenen assortiment van standaard d6 dobbelstenen. Verder zeer tevreden.

Toppers!

vlot bestellen en snelle levering.

Aanrader!

Voor herhaling vatbaar.

Een zaak om terug te komen

Goede spullen, snelle levering en keurig verpakt.

Superrrr!

Had mijn product optijd, zelf met de drukke kersttijd en een hele leuke mail! Ik ben super blij :)

Ik kreeg alles wat ik gekozen en betaald had.

Hetgeen ik wou, koos en betaalde, heb ik ontvangen zoals werd beloofd.

Leuke persoonlijke benadering.

Ruime keus en goed beschreven artikelen.

Perfecte Levering

Snel geleverd, product ziet er perfect uit dus geen klachten!

Vlot en correct

Vlot en correct.

Good selection, on time.

Made the gamer happy.

Snel

Goede snelle service, zelfs tijdens de hectische feestdagen en door het mailtje, met het leuke verhaaltje dat de bestelling geleverd was bij postNL, zorgde er voor mij voor dat ik het zeker ook bij andere zou aanraden!

Snelle levering, dobbelstenen gaaf aangekomen. Zorgvuldig verpakt

Op tijd geleverd, mooi produkt, voor goede prijs.

Snel en heel netjes geleverd

De dobbelstenen werden keurig verpakt geleverd. Heel fijn.

Prettig

Website op mobiel was echt wel even zoeken. Wat traag ook waardoor ik dingen dubbel deed. Pakketje was de volgende dag al in gids, daar was echt super fijn, vooral in deze drukke tijd. Fijne dagen!

Mooie producten, goede service.

Ik had twee setjeser dobbelstenen besteld. Omdat één setje niet voorradig was heeft Rolf mij een vervangende set gestuurd zodat er tocht gebruik gemaakt kon worden van de dobbelsteen tot de set die ik graag wilde op voorraad was, dit was al heel snel. Postzegels en adres label om de set die hierdoor overbodig was geworden waren meegeleverd en zo kon ik deze ook weer makkelijk retour sturen. Ik zou hier zeker nog een keer bestellen :).

Snelle levering met veel humor:)

Goede ervaring

Van begin tot eind verliep alles prima, en erg snel verzonden!! Fijne webshop

De bestelde dobbelstenen werden goed verpakt en snel bezorgd.

Prima service en levering

Gisteravond besteld vandaag al in huis.

Zonder uitleg bij de levering kreeg ik maar 1 in plaats van 2 dobbelsteen geleverd

Zie boven was jammer nu nog afwachten of dat ik de 2e dobbelsteen krijg of geld terug

Hoogeveenenweg 85

2913LV Nieuwekerk aan den ijssel