Uitstekend !

Ik had mijn adres onduidelijk ingevuld en diezelfde dag hebben ze mij nog gebeld voor verduidelijking en onmiddellijk alles in orde gebracht en verzonden. High quality service!

Een goede bedrijf

Mijn ervaring met deze bedrijf is een goede ervaring en heeft alles goed voor elkaar

Precies zoals belooft

Snelle levering, prachtige kwaliteit, klantvriendelijk, niets op aan te merken.

Goed geregeld, leuk en persoonlijk

Duidelijke site. Heel snel in huis en dan ook nog leuke en grappige teksten is de mail. Sinterklaas inkopen en een bevestiging in dichtvorm. Werd er helemaal vrolijk van!

Gezellige bevestigingsmail. Snelle levering. Prima service.

Snelst en goedkoopst

0 problemen super snel verschillende dice geleverd helemaal blij mee!

Snelle levering, goed verpakt. Product als omschreven.

Mooie dobbelstenen en supersnelle levering

Mooie dobbelstenen in een leuk zakje en supersnelle levering

Alles naar verwachting

Snelle levering, correct uitgevoerde order.

snelle levering - mooi dobbelset

ruime keuze op de site, spullen werden snel geleverd met een persoonlijke boodschap erbij, leuk!

Super en snel

De service is uitstekend, de kwaliteit is geweldig, mag hier graag de dingen kopen die ik nodig heb. Daar kan geen andere site tegen op

De keuze is prima en de dobbelstenen werd snel bezorgd

Keurig op tijd ontvangen en ondanks dat er iets ontbrak meteen opgelost

Accuraat. Prettige manier van terugkoppeling van hoe wat en wanneer

Super snel geregeld

Goede communicatie bij vragen en alles super snel geregeld. Kan iedereen deze winkel aanbevelen.

Absolute aanrader

De producten zijn in het echt nog mooier dan de foto's in de webshop. Mooi verpakt, snel geleverd, keurig verzorgd. Een aanrader.

Kom vast nog eens terug

TOP PRODUCTEN maar dramatische communicatie

Na 10 dagen te wachten op mijn bestelling heb ik proberen contact op te nemen... via telefoon, via e-mail, via Messenger van Facebook, via de chat op de site. Op geen enkele manier reactie gekregen. Toch kwam mijn bestelling 2 dagen later aan en kreeg ik nadien nog wel reactie. Ik begrijp zeker dat het soms druk kan zijn maar als mensen gewoon een simpele vraag stellen of de bestelling verzonden is en of de track and trace code bezorgd kan worden dan verwacht ik daar wel antwoord op. Spijtig en een serieus werkpunt! Maar... de producten zijn wel TOP en zoals omschreven op de website.

Prima service, sommige dobbelstenen anders dan foto

Snel bezorgd, dobbelstenen zijn mooi. Alleen de dobbelsteen met breuken had een andere vorm dan op de foto, maar hij zag er alsnog goed uit, dus dat vind ik niet echt een probleem.

heel slecht

het kwam nooit aan, zelf na dat ik contact opgenomen heb....

Ik heb mijn bestelling nog steeds niet

Ik heb mijn bestelling na 2 weken nog steeds niet.

Prachtige dobbelstenen, snel geleverd.

Prachtige dobbelstenen, snel geleverd.

Ik had een beetje vertraging op pijn pakket, maar dat lag niet aan DobbelstenenShop. De customer service heeft mij goed geholpen en updates gegeven waar nodig in geval van vertraging. Mooie dobbelstenen zou zeker nog bestellen.

Correct verlopen ondanks tegenslag bij de leverancier

Eerder had ik een slechte review gegeven omwille van onzekerheid en radiostilte bij de leverancier. Blijkbaar zat een en ander fout bij de postdienst. Naast bovenstaande is alles uiteindelijk correct verlopen. Bedankt voor de service.

Hoogeveenenweg 85

2913LV Nieuwekerk aan den ijssel