Prima.

Mijn bestelling werd binnen n paar dagen geleverd, in een keurig klein pakket. Ik ben tevreden over het product!

De service was prima

De dobbelstenen kwamen een paar dagen later dan verwacht, maar ik kreeg netjes een persoonlijk bericht met waarom dat was. De dobbelstenen zijn even mooi in werkelijkheid als op het scherm.

Leuke website! Duidelijk overzicht van de dobbelstenen, plus meerdere foto's! Er is altijd wel iemand online voor al je vragen te beantwoorden. Top winkel!

Goeie en snelle levering

Goed verpakt en snel

Erg plezierig!

Enorm leuk om bij dobbelstenen shop iets te bestellen! Snelle goede levering!

Snelle levering en top kwaliteit producten!

Leuke site, goede levering

Je krijgt wat je ziet. Fijne site

Zoals op de afbeelding, netjes geleverd

Geen verassingen, en netjes geleverd

Zeer snelle levering!

Enige nadeel is dat de dobbelstenen niet telkens gooien wat ik nodig heb…..

Top geregeld

De bestelling was goed ontvangen en was goed aangekomen geen verdere op of aanmerkingen

super

goed assortiment en prima kwaliteit

Geen problemen gehad. Gekregen wat ik besteld heb.

Mooie dobbelstenen, snelle levering, geweldige service!

Topservice!!!

Snel verzonden met topcommunicatie!

Snel genoeg, goedkoop en waar voor je geld. Ik had het fijn gevonden als ze me het hadden laten weten wanneer het verzonden is, zodat je weet wanneer je het kunt verwachten.

Prima producten, snelle levering

Prima producten, snelle levering.

Miste track en trace

Ik had geen track en trace gekregen.

Hartstikke goed!

Ik heb wat spellcards besteld voor Dungeons & Dragons bij de dobbelstenenshop om te gebruiken tijdens een game die ik binnenkort begin als DM. Ze zijn in goede kwaliteit aangekomen en ik ben tevreden met de bestelling. Mijn vorige ervaringen met de Dobbelstenenshop zijn ook goed geweest.

Goeie ervaring, lieve mensen :)

Top ervaring gehad, professioneel en weten waar ze over praten

Goede klantenservice

Bestelling geplaatst en dacht dat het te laat was. Heb contact gehad met de klantenservice via de chat en was heel goed geholpen. Erg lieve reactie gekregen.

Nette verpakking

De Dobbelstenen waren net verpakt en snel geleverd

Alles perfect, zoals ik wel altijd wil ervaren

Mijn held!

Snel en behulpzaam

Ik had een foutje gemaakt in de bestelling en na een mailtje hebben ze het gelijk voor mij opgelost en kreeg ik mijn geld terug. Ook was de bezorging erg snel en de dobbelstenen zijn van goede kwaliteit.

Overzichtelijke site en verzend snel

De site was fijn om een keuze te maken, in hoeveelheid en overzicht. Goede communicatie over de bestelling en het verzenden.

Hoogeveenenweg 85

2913LV Nieuwekerk aan den ijssel