tevreden klant

Snel en goed geleverd

Weinig bestelinformatie

Nadat een vriend geweldige service en contact heeft gehad met dit bedrijf besloot ik ook wat te bestellen. Na het bestellen en een bestelbevestiging gehad te hebben kreeg ik 0 informatie over de bestelling. Een vriend die tegelijk met mij heeft besteld kreeg na de bevestiging ook niks te horen. We hadden op woensdag besteld (donderdag zat wel hemelvaart tussen dus snap dat er wat vertraging op kon zitten). Op maandag besloot die vriend te bellen en kreeg te horen dat het meteen verzonden zou worden en ‘s avonds zouden we de verzendbevestiging met track&trace krijgen. Niks meer gekregen... Dinsdag had die vriend zijn pakket al binnen en ik nog niet. Ik heb die dag nog geprobeerd te bellen maar kreeg 3x geen gehoor. Later op die dag kreeg ik het pakketje gelukkig toch binnen.

Geen duidelijkheid na een bestelling.

Na het bestellen van een x aantal sets dobbelstenen netjes een bestelbevestiging ontvangen. Na een paar dagen nog geen verzendbevestiging te hebben gehad nagebeld, in eerste instantie slecht bereikbaar maar uiteindelijk toch te pakken gekregen. Was iets mis gegaan in het systeem waardoor deze bestelling niet was verzonden. Dit zou alsnog gedaan worden en een verzendbevestiging met track en trace zou worden verstuurd. (als compensatie werden er wat dice zakjes mee gestuurd) Na weer een dag niets gehoord te hebben weer proberen te bellen. Niet bereikbaar. Uiteindelijk nog een dag later lag was de order toch geleverd. Na het plaatsen van de bestelling 0 communicatie meer. Dit zorgt alleen maar voor vragen.

Persoonlijk

Leuke mail. Persoonlijke benadering. Mooi product. Snelle verzending

Problemen met levering snel en uitstekend opgelost!

zie hierboven

Ik kreeg de dobbelstenen na een paar dagen binnen….

Mijn Pathfinder ervaring is verrijkt!

Ik had kortgeleden al eens een Setje dobbelstenen gekocht voor de DnD (Pathfinder)sessie met huisgenoten. En deze keer had mn huisgenoot ook een paar setjes nodig, was erg snel geleverd en het design was leuk ;) Als ik weer een setje nodig heb of cadeau wil doen kom ik zeker terug

Uitstekend product en levering

We waren pionnen van Mensch erger je niet kwijt, dus nieuwe besteld. Deze zijn van hout en passen prima in de vakjes van het spel! Snel geleverd ook!

Heel goede ervaring op alle punten.

snel en klantvriendelijk antwoord op mijn vragen. Prima service en snelle levering.

Netjes afgeleverd, goed product

Wij hebben de Rory's Story dobbelstenenset besteld als moederdag cadeau. De dobbelstenen werden snel en goed geleverd, een zeer geslaagde aankoop!

Snelle levering, top dobbelstenen

Zie titel: na bestelling waren de dobbelstenen snel geleverd. Dobbelstenen van top kwaliteit. En een alleraardigst briefje van de verkoper. Gelijk mijn d&d buddies erop geattendeerd!

Keurig verpakt en snel verstuurd

Zeker voor herhaling vatbaar

100% Top!

Aanbevolen voor een ieder die overweegt om een bestelling te plaatsen. - Uitgebreid assortiment - Prima kwaliteit - Prima prijs - Levering snel - Top service Als consument ideaal. 100% score dus.

goede, snelle service

Ik kreeg de bestelde producten op tijd aan, in goede staat. Echter bleek het "shut the box" spel dat ik besteld heb er anders uit te zien dan verwacht. Ik had specifiek een versie besteld met de cijfers op blokjes met hout in 2 kleuren. Donker aan de ene kant, licht aan de andere kant. Deze versie was ook duurder dan de andere versies. Echter kreeg ik een versie aan waarbij de blokjes in 1 kleur waren. Dit viel mij best tegen, zeker omdat ik de meerprijs betaald had specifiek met de uitgebreidere afwerking in gedachten.

top

makkelijk te bestellen en snel geleverd

Snel verzonden, goed product.

Bestellen was simpel met snelle bezorging. Heel attent dat ze een persoonlijk kaartje bij m'n zending hebben gedaan. Zeer blij met m'n product!

Verkeerde dobbelstenen waren bezorgd...

... maar daarna stuurden ze de juiste op en hoefde de verkeerde niet terug.

Goeie dobbelstenen

De dobbelstenen waren besteld, en een paar dagen later kwamen ze binnen. Verdomd als 't niet waar is, het waren nog de goeie dobbelstenen ook. Komt dat even goed uit.

Snel en nette levering.

Goede service en kwaliteit

Snel opgestuurd en precies wat ik bestelde. Helaas geen reactie mogen ontvangen op mijn vraag via de website of ze ook dobbelstenen leveren voor spellen als ‘Keer op Keer 2’ en ‘Regenwormen’. Daar wacht ik nog op.

Mooi dobbelspel ontvangen

Ondanks een foutje bij PostNL toch nog vlot een mooie dobbelbeker en schitterende dobbelbak ontvangen, mede dankzij de adequate reactie van Dobbelstenenshop.nl!

Goeie kwaliteit en erg leuk maar verkeerd aangekomen

Op het verkeerde adres aangekomen wat waarschijnlijk aan de post lag. En ik heb de bruine dobbelstenen beker besteld maar de zwarte gekregen.

Snelle levering, netjes verpakt en zoals besteld.

Een prettige winkel. Zal er zo weer bestellen.

Mooi persoonlijk verpakt en super snelle levering

Prima webshop

Goed materiaal, redelijke prijs.

Hoogeveenenweg 85

2913LV Nieuwekerk aan den ijssel