De echte specialist

Snel geleverd en alles wat ik wil ;-) Helemaal top ga zo door!

Slecht

Verkeerde dobbelstenen ontvangen. Klantenservice stelde voor om nieuwe, juiste te verzenden. Fijn verder geholpen.

Alles netjes en snel ontvangen

Snelle en correcte levering!

Top, snel en goed

Goede ervaring, niks op of aan te merken

Gewwon top, lekker degelijk

Dobbelsteen sets besteld voor mezelf en een maat van mij. Kwaliteit en levertijd waren puik. Normaliter schrijf ik geen reviews maar jullie verdienen er wel echt een. #top

Gevonden wat ik nodig had en snel geleverd

Uitgebreid assortiment

Echte speciaalzaak met kwaliteitsproducten

Bestelling

Keurige website en duidelijk productomschrijving. De snelheid van de te bestellen product(en) en de levertijd is zeer snel en correct. Er wordt aangegeven wanneer het druk is bij de pakketdienst en dat de bestelling wat vertraging kan oplopen.

Goed assortiment, snelle en probleemloze levering.

Kwaliteits producten

Artikelen boven verwachting, ondanks niet stevige beschermende verpakking geen enkele beschadiging aan de artikelen.

Mooie producten voor een scherpe prijs

Mooie producten voor een scherpe prijs

correcte en snelle levering. Daar houd ik van.

correcte en snelle levering. Daar houd ik van.

Brievenbuspakketje

Fijn dat de bestelling door de brievenbus paste. Het zijn prima dobbelstenen. Vooral de blanco's zijn leuk om zelf te versieren.

Snelle en goede service!

De spullen waren snel binnen en goed verpakt. Daarnaast een hele leuke mail op het moment dat ze aangeven dat het wordt verzonden ipv zo’n standaard ‘uw bestelling is verzonden’ mail.

Nvt

Nvt

Snelle service en goede communicatie ook bij drukte

Snelle service en goede communicatie ook bij drukte

Veelzijdige keuze en goede service

Prima levering en service

Snelle levering, volgende dag al binnen. Was 1 artikel niet meegeleverd, maar na contact alsnog gewoon nageleverd. Er kan altijd wel eens iets vergeten worden, maar de prima service maakt dat het geen probleem is. Mooi dat klant tevredenheid hier hoog in het vaandel staat

Goede prijs-kwaliteit

Het was lastig om online dobbelstenen in verschillende kleuren te vinden, totdat ik bij de dobbelstenenshop terecht kwam. En daar waren nog meer leuke dingen. Extra scoreblokken en pionnen bijvoorbeeld. En tegen een hele fijne prijs. Kortom, ik ben erg tevreden.

Mooie stenen,keurig op tijd

na stroeve start goed opgelost

Ik heb netjes een bestelling gedaan en betaald. maandag 18-01-2021. en pakket is nog niet ontvangen. via Site bericht achtergelaten en terugkoppeling in het weekend postnl heeft vertraging graag nog even geduld werd er gevraagd . Op 27-01-2021 reactie gezonden op ontvangen mail dat pakket niet ontvangen is en eerder gemelde verzendbevestiging ook niet. Zonder problemen hebben ze een nieuw pakket samengesteld en verzonden , postnl heeft deze gelukkig wel binnen 48 uur bezorgt. Dat is pas Service ( zoals je ziet met een hoofdletter S ) . De volgende keer weet ik de shop weer te vinden. Heb zelfs nog netjes een telefoontje gehad of pakket was ontvangen .

dobbelstenen waren lelijk, daarna geen reactie op email gekregen

Ik heb een aantal losse dobbelstenen besteld, allen waren in een bepaald verfbad gedaan waardoor de ogen gedeeltelijk ook gekleurd waren. De dobbelstenen zien er simpelweg heel lelijk (en gebruikt) uit. Ik heb een mail gestuurd met foto etc en de vraag hoe het opgelost gaat worden. Dit is nu anderhalve week geleden en ik heb nog steeds geen bericht terug gekregen. Slechte producten en slechte klantenservice dus. Jammer... Ik probeerde een ondernemer te steunen in deze tijd, maar had beter via bol.com kunnen bestellen. Hier bestel ik nooit meer.. spijt!

Erg tevreden over de goede service en communicatie

Erg tevreden over de goede service en communicatie