Helemaal top !!

Super leuke en originele mail gekregen dat mijn bestelling onderweg was. Super uniek en leuk !!

Snelle service, netjes verpakt en persoonlijke aandacht.

Allereerst snelle respons op bestelling via de e-mail. ook de e-mail was leuk opgesteld waardoor het een persoonlijk tintje krijgt. Direct feedback gevraagd over bezorgtijden; dit kon ook via de WhatsApp. Dit heb ik gedaan en ik kreeg persoonlijk bericht terug. Hiermee onderscheid de dobbelsteen shop zich van andere webwinkels; die persoonlijke aandacht die je ook in een normale winkel zou krijgen.

Heel snelle service en leuke bevestigingsmail van mn bestelling. Bedankt;)

Snelle levering, had een verkeerde levering rm had met twee dagen de juiste ontvangen.

Het dobbelbord is perfect

Prima spullen en fijne service

Pionnen besteld en deze zijn heel mooi, bestelling werd keurig afgeleverd. Gewoon prima en betrouwbaar

Snel geleverd, geweldige bevestigingsmail.

Mijn order is, zelfs in deze coronatijd, snel geleverd. En ik heb nog nooit zo'n geweldig leuke bevestigingsmail gehad, echt hilarisch.

Vriendelijke en snelle service

Dobbelstenenshop heeft een groot aanbod tegen goede prijzen. Ik kreeg snel antwoord op mijn vraag en de artikelen werden snel geleverd. Het is hier ook mogelijk om kleine artikelen los te kopen, bij andere zaken moet je vaak meteen een hele set kopen. De dobbelstenen zijn van goede kwaliteit.

Groot aanbod en goed service

Groot aanbod. Goede service Correcte afwerking

Leuk, persoonlijk, snel

goede service

pakket is in orde aangekomen en we konden weel dobbelen

Super fijne webshop, snelle levering en goed geprijsd

Leuke dobbelstenen gekocht om samen met kinderen verhalen te maken! Ook fijn als cadeau voor kinderfeestje.

Kwaliteit/prijs is prima.

We hebben geen problemen ondervonden. Zeker voor herhaling vatbaar.

Super snelle goede service

Heel tof mailtje, snel op de post en in huis, zeer goede prijzen!

Super snel en super kwaliteit

De bevestigings e-mail was super leuk, en de producten kwamen snel en waren van goede kwaliteit! 10/10

Service is super, netjes geholpen!

Na problemen met de Post en een verdwenen pakketje is er netjes gezorgd dat er als nog nieuwe dobbelstenen kwamen.

Na mijn bestelling kreeg ik een prachtige, unieke mail.

Ik kreeg na mijn bestelling een geweldig leuke, creatieve en originele mail. Ik had mijn bestelling nog niet binnen, maar deze mail was al een cadeautje op zich. Een feestje om zo’n mail te ontvangen!

Boven verwachting leuk geïnformeerd

Makkelijk besteld voor mooie prijs. Daarnaast hele leuke communicatie over verzending en dergelijke

Prima site, vlotte behandeling en vriendelijkheid

Zie beoordeling in een zin.

Net ontvangen

Snelle levering, goed verpakt, fijn yatzeebord

goed geleverd

goed geleverd maar langer geduurd als dat aangegeven was duurde 4 dagen langer maar is wel goed afgeleverd

Goed geholpen goed op de hoogte gehouden snel geleverd!

Zeer positief. Erg leuke verzendbevestiging, prima geholpen!

Hoogeveenenweg 85

2913LV Nieuwekerk aan den ijssel