Snelle levering en oog voor de klant!

Ik had een aantal dobbelstenen besteld via de site. Het pakketje kwam snel binnen, maar toen bleek er een paar andere dobbelstenen bij te zitten die ik niet besteld had. Door de drukke kerstdagen was dat misgegaan, maar ik kreeg meteen de juiste dobbelstenen toegezonden (weer snel) en mocht de verkeerd bezorgde dobbelstenen houden. Al met al een tevreden klant en een compliment voor de geweldige afhandeling!

Mooi product. Goed verpakt. Met een extraatje. Leuk!

Fijne leren dobbelbeker

En voldoende dobbelstenen. Wij kunnen lekker blufpokeren. Top!

Snelle levering en de dobbelstenen zijn exact naar verwachting. Heel mooi! :)

Perfect, een aanrader!

Ik ontving mijn bestelling enorm snel (binnen 2 dagen), en vind de dobbelbekers en DnD-kaarten geweldig! Een grote aanwinst voor onze DnD-games. De bevestigingsmail die ik kreeg, was bovendien hilarisch! Ik zou bijna extra dobbelstenensets kopen, gewoon om deze shop nog extra te steunen.

Goed product

Snelle service, goed product en redelijk geprijsd.

Na snelle slijtage aan de dobbelbak. Snel nieuwe geleverd. Uitstekend

Precies wat ik had verwacht en dan met wat humor

Was opzoek naar dobbelstenen en die hebben ze, in elke maat en vorm die je kan wensen. Ik heb ook gelachen om het bevestigingsmailtje van de bestelling!

Leuke bevestigingsmail, en op tijd geleverd.

Overzichtelijke website - snelle levering

De website is overzichtelijk en er zijn veel keuzemogelijkheden. Snelle levering, ondanks de drukte voor de feestdagen. Zeer tevreden!

Besteld, paar dagen later binnen, alles na wens.

Alles na wens verlopen

Netjes en product zoals verwacht

Duidelijke website leuke mails :-) duurde door de drukte bij de post wel wat langer voor we pakketje ontvingen maar dat mocht de pret niet drukken.

Prima afgehandeld

Setje dobbelstenen besteld. Werd keurig verstuurd en kwam een paar dagen later binnen.

vlotte service zonder poespas. snel geleverd. mooi klein pakje. dankjewel. oma zal blij zijn met weer een eigen leren dobbelbeker. ons favoriete familie spelletje. m.vr.groet, sasha

Snelle levering. Verkeerde dobbelstenen maar na een mailtje was dit twee dagen later gecorrigeerd. Super! Bedankt :)

Mooie producten en netjes ingepakt

Een duidelijke webshop en vriendelijk contact toen er een kleinigheidje fout was gegaan. Deze mensen hebben hart voor hun producten en webwinkel.

snelle levering, goeie kwaliteit

makkelijk besteld en snel binnen. Mooie dobbelstenen

geleverde dobbelstenen van goede kwaliteit, snelle no-nonsense levering

vier sets chessex dobbelstenen besteld, waren per brievenpost verstuurd en waren van goede kwaliteit. website is makkelijk doorheen te browsen en de bestelling was eenvoudig te plaatsen

Artikel was erg goed omschreven, goede kwaliteit. Snelle verzending, goed verpakt.

X

X

Goede producten en service

De producten waren mooi en de bestelling (in dec) kwam snel aan en was zelfs mooi ingepakt.

Ik kreeg wat ik besteld had en zeer snel

Nadat ik mijn keuze had gemaakt en de bestelling had afgerond had ik de bestelling heel snel in huis.

Prettige samenwerking

Leveren snel en denken met je mee. Persoonlijke benadering, waarbij je merkt dat je te maken hebt met mensen met een passie voor wat ze doen, en niet een kille webshop.

Hoogeveenenweg 85

2913LV Nieuwekerk aan den ijssel