Prettige samenwerking

Leveren snel en denken met je mee. Persoonlijke benadering, waarbij je merkt dat je te maken hebt met mensen met een passie voor wat ze doen, en niet een kille webshop.

Leuke mails snelle levering

Duidelijke website. Makkelijk bestellen. Goede communicatie. Snelle levering. Plus leuk verpakt :)

Ruim assortiment en ondanks Corona had ik mijn pakketje snel ontvangen. Misschien wel niet de naam van de shop op de verzenddozen plakken want dat is niet fijn als je een cadeau voor je huisgennoot besteld. "dobbelstenenshop.nl" verraadt de inhoud van het cadeau.

Prima product, vlotte levering

Dobbelstenenshop levert kwaliteit, en zijn snel!

Blij het was op tijd binnen

Een supergoede service

Ik heb pionnen besteld en kreeg voor de prijs van 25 pionnen er 100 geleverd met een cadeau erbij .super geregeld bedankt

persoonlijke service is uitstekend

zeer tevreden

Helemaal top.

makkelijke site om te bestellen. Alles klopt.

Fantastisch!

Hele snelle verzending, leuk ingepakt en uiteraard een product van hoge kwaliteit! Zeker een aanrader!

super

de producten kwamen snel aan, goede kwaliteit, alleen zou iets meer duidelijkheid over de leveringstijd fijn zijn.

Schitterend product voor een nette prijs

Onlangs heb ik hier een dobbelpiste gekocht. Het product is van hoge kwaliteit en voldoet zeker aan de verwachtingen. Ook was het snel in huis, ondanks de feestdagen. Bedankt!

Alles goed geregeld

Snel geleverd, handige verpakt in brievenbuspakketje

Tevreden

De dobbelsten waren zeer mooi en van goede kwaliteit!

Goeie sevice

Soepele bestelprocedure

Ik kon makkelijk vinden wat ik zocht op de website door de onderverdeling in categorieën, het bestellen ging eenvoudig en de levering was snel en ik werd goed op de hoogte gehouden over mijn bestellling.

Ik heb het pakket nooit ontvangen!

Er is nooit iets geleverd, heb dit aangegeven maar tot op heden niks mogen vernemen. Graag wil ik alsnog mijn pakket ontvangen

Naar verwachting en Snelle levering

Spel naar verwachting en snelle levering

Gewoon goed

De bestelde producten waren conform verwachting. Alles goed verpakt. Door de drukte duurde het wat langer voordat het geleverd werd door de bezorgdienst. Toen ik daar vragen over had werd ik via de chat meteen te woord gestaan. Als ik weer dobbelstenen wil kopen zou ik hier naar terug gaan, de keus is ook heel groot.

Perfecte service.

Aangenaam contact, snelle verzending, correcte afhandeling.

Topproducten!

Zeer tevreden met de aankoop, verzorgd ingepakt bij levering! Bedankt!

erg mooie pionnen, gaan we lang plezier van hebben!

Heel mooi spelmateriaal, en snelle levering!

Erg prettig, mocht ik meer dobbelstenen nodig hebben kom ik terug.

Erg tevreden met de klantenservice! Helaas lukte het niet om mijn bestelling dezelfde dag te versturen (waardoor ik mijn product niet volgende dag in huis zal hebben), maar hiervoor hebben ze meteen contact met me gezocht om het te melden. Hierdoor vond ik het niet erg dat ik een dagje langer moest wachten. Helaas door drukte bij PostNL kreeg ik mijn product echter pas na 3 dagen. Dit is natuurlijk overmacht, vermoedelijk omdat PostNL de afspraak niet na kwam, maar via dobbelstenenshop werd beloofd volgende dag in huis. Zelfs zou ik de tekst bij "Snelle Levering" wijzigen om duidelijk te maken dat dit niet gegarandeerd is.

Snelle levering van mooie dobbelstenen

De dobbelstenen werden snel geleverd en roken geparfumeerd naar lavendel. Erg mooie dobbelstenen!

Klantgericht

Heb dobbelstenen besteld. Gezien de kerst/coronadrukte komen ze een paar dagen later. Begrijpelijk, maar daar hebben ze toch een persoonlijk tintje aan gegeven door er een leuk vernaartoe via de mail te sturen waar je naam in vermeld wordt. Leuk, en daarom een aanrader. Kortom ze weten wat klantgerichtheid is!

Hoogeveenenweg 85

2913LV Nieuwekerk aan den ijssel