Prachtige dobbelstenen en super leuke service

superservice en uitstekend contact

Per app contact gehad bij mijn keuze. Reactiesnelheid is goed en er wordt meegedacht. Afhandeling opdracht en levering gingen snel (en dat tijdens de drukke decemberperiode.).

Practische website, snelle levering

Zakjes voor dobbelstenen besteld. Makkelijk op de website te vinden en te bestellen. Werden binnen enkele dagen afgeleverd.

Erg blij mee

Leuke mail over het verzend proces!

Super levering

Zoals ik al zei super levering

Super service!

Pakketje was per ongeluk als brievenbus pakket aangemeld. Netjes gebeld om door te geven dat het alsnog met de pakketpost zou komen en de volgende dag in huis. Ik ga zeker nog eens bestellen :)

Awesome!

Voor Sinterklaas hadden mijn familieleden tegoedbonnen voor mij geregeld. Iets wat eigenlijk niet mogelijk was maar de eigenaar was so lief om mij twee persoonlijke tegoedbonnen te sturen met kortingscodes. Het was super attent en ik ben erg blij met mij artikelen!

positief

veel keuze, snelle levering

Kwaliteit, vriendelijkheid en snelheid!

Van bestelling tot levering een 10/10! Aanrader!

Snel geleverd en mooi materiaal

Zeer uitstekend

Heel goede service. De bestelling kwam de eerstvolgende dag binnen Het ging om een cadeau voor 5 december en ter bevestiging van de bestelling kreeg ik (mijn moeder) een leuk persoonlijk gedichtje. Mijn moeder had voor mij en mijn vriend ieder een set dobbelstenen besteld als cadeau. De set die mijn vriend kreeg had hij helaas al. Daarom hadden we gevraagd of we deze konden ruilen voor een nieuwe set en dit was geen probleem. Ook deze kwam de eerstvolgende dag aan met daarin de retourgegevens. Ik zou zeker weer bestellen!

Scherpe prijs en snel geleverd

Product snel geleverd en tegen scherpe prijs. Goed geïnformeerd over de status tijdens de levering.

Snelle correcte levering

Snelle correcte levering

Leuk vriendelijk en hoge kwaliteit

Goede en snelle bezorging met een groot assortiment. De mogelijkheden om de juiste dobbelsteen te vinden kunnen nog verbeterd, maar zijn al veel gebruiksvriendelijker dan alternatieven.

Zeer snelle levering, keurig verpakt.

Zeer snelle levering ondanks feestdagen, keurig verpakt

Een persoonlijke ervaring met duidelijke communicatie en service.

Alles kwam in goede staat en volgens omschrijving aan, met een toegevoegde persoonlijke noot, én voor de gelegenheid in sinterklaaspapier verpakt. Dit was niet per se nodig, maar zorgde wel voor een extra glimlach.

Fijn aanbod en uitstekende service!

Fijn aanbod en uitstekende service!

Vriendelijke service, goed antwoord gekregen op vragen, producten zijn in goede staat aangekomen.

Leuke dobbelstenen!

2 dobbelstenen met 10 kanten gekocht om tafeltjes te oefenen met dochter. Vrij simpele bestelling maar hij werd met veel aandacht gewoon in de brievenbus bezorgd.

Snel, leuk en eenvoudig!

Mooi product, snelle en enthousiaste service!

Fijn in je handen om mee te gooien en had snel binnen

Mooie producten!

Mooie producten voor een lage prijs! Snel geleverd.

Snelle levering ondanks de decemberdrukte en ruime keuze. Ook leuke humoristische feedback na de bestelling!

geweldig

Leuke site, vrolijke mail, mooi ingepakt cadeau. Chapeau!

SUPER!

Wat een service en super klantvriendelijk! Ik heb bij de dobbelstenenshop 400 alfabetdobbelstenen en 281 doosjes gekocht. Binnen 3 weken waren ze geleverd en wat een goede service. Ik raad iedereen aan die o.a. met taal werkt om deze dobbelstenen hier te kopen.

Hoogeveenenweg 85

2913LV Nieuwekerk aan den ijssel