Leuke mail als bevestiging van je betaling/bestelling

Alles perfect in orde

Snelle, vriendelijke service

Mijn bestelde product was tijdelijk niet leverbaar. Dobbelsteenshop heeft dit artikel vervangen door een gelijkaardig iets duurder product en zonder de meerkost aan te rekenen. Zonder meer tevreden met de geleverde service.

Vlot en volgens plan met zelfs een extraatje! Bedankt!

Snel verzonden.

Het spel is verslavend als je eraan begint. Pakket werd meteen de volgende dag verzonden. Alleen door vertraging van PostNL 4dagen gewacht voordat het werd geleverd, maar dat is Dobbelstenenshop niet te verwijten.

Uitstekende Bezorging

De dobbelstenen kwamen netjes in een mooi pakketje de brievenbus in. Goede levering, geen gemekker, niks mis mee.

Snel en betrouwbaar

Netjes en snel geleverd

Corect

Duurde wat lang maar daar zal de Corona wel voor iets tussen zitten!

Super behulpzaam en vriendelijk.

Makkelijk bestelling geplaatst, werd nog na gebeld of alles gelukt was en alles in orde was. Dit is de persoonlijke "touch" die veel grote winkels missen!

Niks te klagen

Ik heb de dobbelstenen op tijd gekregen en ze lijken prima.

Snelle en correcte behandeling

Ik ben tevreden, levering was heel snel, artikelen correct.

Ruim assortiment.

Snelle en juiste levering van de bestelling.

Goedemorgen we hébben het al twee keer gespeeld zo leuk spel en ook spannend ben blij dat ik het besteld heb goede keuze gemaakt

Hele leuke bevestiging van de bestelling en zeer snelle levering

Prima contact gehad

Bestelling gedaan, zeer vrolijke mail dat de bestelling is ontvangen. En verzonden, dat was iets voorbarig. Geen trac en trace mogelijk post had het niet ontvangen. Tja wat moet je daar mee, gewoon ff chatten, binnen no time berichtje terug. Erg druk bij de post nog niet ingevoerd, geen dooddoener hoor heb jaren bij de post gewerkt klopt dus. En nu zijn de spellen binnen, keurig net verpakt en afgeleverd door een vrolijke postbode. Het is allemaal bij elkaar een vrolijke boel, bedankt.

Snelle levering en verassend persoonlijke tint aan communicatie

Ik ben blij met de snelle levering van mijn product. Maar wat me het meest opviel is de persoonalijke benadering van de emails die gestuurd werden. Ik kan mij niet herinneren dat ik een orderbevestiging of verzendbevesting ook daadwerkelijk hebben gelezen behalve van deze partij. Het was gewoon leuk om te lezen en ze gaven mij het idee dat er veel aandacht besteed werd aan mijn pakketje.

Superservice

Persoonlijke benadering, toen ik meldde dat mijn pakketje nog niet ontvangen was, werd ik gebeld en nieuw pakketje werd opgestuurd. Heel prettig geregeld.

snel en compleet

voldoende keuze, snelle levering, goede kwaliteit.

Snel, top!

Goede service, snelle levering. Blij met het product! Aan te raden!

Mooi product

Op de hoogte gehouden van de levering, zat goed verpakt. Mooi product. Erg leuk mailtje gekregen na afloop.

Handige website en snelle en prettige communicatie

Ik had maar liefst 1 hele dobbelsteen nodig. De bevestigingsmail was de meest unieke die ik ooit gehad heb (en das zeer positief bedoeld). Dat alleen al was de moeite van het bestellen van mijn hele dobbelsteen waard.

Goed en snel!

Goed en snel!

Veel keus en een snelle bezorging

Fijne duidelijke site.

Hoogeveenenweg 85