Top produkt zeker voor oudere mensen

Handig, net afgewerkt en vlot geleverd

Correcte afhandeling van mijn bestelling.

Mijn bestelling werd na enkele dagen geleverd. Die was niet volledig. Dit was onmiddellijk meegedeeld. De nabestelling werd en week later geleverd. Alles in orde goede kwaliteit van de dobbelstenen.

Goede stenen

Ik heb een set dobbelstenen voor DnD besteld. De stenen kwamen met een mooi zakje. Met de stenen is niets mis, het zijn dobbelstenen. Het bij geleverde zakje is van een mooi materiaal. Het binnenste meteriaal is echter niet vast genaaid aan de buitenkant. Beetje irritant.

Snel en betrouwbaar

Zie hierboven

Uitstekende service

Snelle levering en prima product.

Snelle en goede levering

Gewoon top!

Goede service, bestelling was prima op tijd. Geen enkele wanklank van mij kant!

Gezelligste webwinkel die ik ben tegengekomen!

Goede en snelle, maar vooral vrolijke service. Geen orderpikkers en robots maar gewoon mensen - wat een verademing!

Handig en super snel

De website is snel en klantvriendelijk, zo ook de service. Ik heb al meerdere malen dobbelstenen besteld via de website en elke keer was het een uitstekende service. Een breed assortiment en een gezellig team achter de website.

Blij

Snelle en nette levering.

Heel goed snel geleverd

Xxxxx

leuke website, super service en leuke emails

directe reactie op mijn chat vraag, gezellige email bij bestellen en snel geleverd.

Gezellig spelletje

Leuk voor jong en oud.

Prima, niks op aan te merken

Voor kerstpakketten meerdere reisspellen Yahtzee besteld. Waren snel hier, dus prima service!

Hartstikke fijn!

Ik heb niet eerder bij dobbelstenenshop.nl geweest. Ik had een vraag over het verzenden van een artikel en daarbij ben ik netjes geholpen op de chat van de website. Het artikel dat ik bestelde is in goede condititie aangekomen en zoals ik had gevraagd naar een vriend gestuurd voor zijn verjaardag. Goede kwaliteit, goede service.

Snelle levering, persoonlijke benadering.

Een dobbelsteen moest nageleverd worden, hiervan kreeg ik een persoonlijk bericht. Netje afgehandeld.

Tevreden voor deze prijs

Ik heb twee setjes goedkope dobbelstenen gekocht. Ze zien er goed uit maar er zijn kleine beschadigingen in de verf. Voor de prijs maakt mij dit niet uit.

Top service!

Heel goed, snel en vlot contact via chat gehad, alle antwoorden op mijn vragen, vriendelijk en geduldig! Een item niet op voorraad? netjes een mail binnen van het moment wanneer ik het kon bestellen! Vlotte verzending, netjes op tijd. Artikelen voldoen volledig aan de verwachtingen! Ik ben erg blij!

goed contact gehad en prima verzorgd verpakt

Snelle levering, goed verpakt.

kapotten dice

De dice die ik had besteld kwamen kapot uit het pakket ik had ze retour gestuurtde zelfde dag ik ben nu een week aan het wachten op een reactie

Gewoon goed

Goede service en kwaliteit dobbelstenen

Supersnel, goeie stenen

Snelle levering. Mooie dobbelstenen. De Halloween dobbelstenen hadden mooier oranje gemogen. Net zoals op de foto in de mail. Nu een beetje te flets.

was goed

Ik twijfelde met betaling omdat ander zuster bedrijf was met een andere reknr. dan op site.

Hoogeveenenweg 85

2913LV Nieuwekerk aan den ijssel