Super service!

Had mijn adres niet helemaal goed ingevuld en ik heb dit gemeld bij de shop. Ik kreeg een hele prettige reactie terug en er was oprechte interesse of de dobbelstenen terecht zijn gekomen. Super dus! De dobbelstenen zien er ook ontzettend mooi uit.

Goed maar kan beter ;)

Goeie ervaring maar is mss een ideetje om soort van tracking te hebben?

Prima webshop!

Duidelijke website, ruime collectie en een prettig, persoonlijk contact bij vragen.

Geen ervaring

Geen ervaring. Bestelling is wel correct en goed afgehandeld.

Top kwaliteit

Tot kwaliteit en snel geleverd. Als je dus dobbelstenen of aanverwante zaken nodig hebt als een beker dan moet je hier zijn en de prijs is ook nog goed.

Mooie dobbelstenen

Goed contact en snelle bezorging! Er was een probleem met een van mijn dobbelstenen. Na een mail te hebben gestuurd had ik een paar dagen later een nieuwe binnen. Tevens waren ze erg vriendelijk in mail.

Professional, quick delivery, good quality, thanku you

Professional, quick delivery, good quality, thanku you

Mooie collectie. Goede service.

Veel soorten dobbelstenen in allerlei vormen en maten. Erg origineel. En een goede service. Snelle respons en levering.

Prima webshop!

Goede producten voor een goede prijs! Snel geleverd zonder gedoe. Tip: Het zoeken/filteren op de website vond ik soms wel wat omslachtig.

tot op heden grote klasse deze zaak!!!

precies zoals ik hier boven al zei,,,prima zaak dit ,,,super goede service geven ze,,,simpel,,duidelijk,,geen gezeur,,betrouwbaar,,,,wat wil je nog meer!!! John Vermeulen uit Denhaag

Prima.....jammer dat ik op mijn tweede mail geen reactie kreeg

Precies wat ik ervan verwachtte, snel geleverd

Prima kwaliteit, je krijgt wat je koopt. Niets op aan te merken

Grote collectie, vlotte levering, goed verpakt. Een aanrader !!!

Een gemakkelijk te vinden site met een grote collectie aan goederen voor diverse spellen. Duidelijke omschrijving van het product met een goede foto van het product. Het product wordt netjes verpakt verstuurd. In meerdere lagen zodat het product goed kan aankomen op het adres. Levering via Post.nl is goed geregeld. Binnen 24 uur bezorgt.

Dobbel Tup

Goed geregeld, het juiste product, snel geleverd. Dank! Dimitri

Prachtige stenen

Mooie dobbelstenen van goede kwaliteit. Alle soorten en maten hier te krijgen, nooit gedacht dat er zo veel verschillende soorten waren.

Snel geleverd!!

Voldoet aan mij verwachting.

Prima levering, uitstekend product!

Superservice!

Bij de bestelde dobbelstenen zat 1 setje die totaal niet overeenkwam met het plaatje van de website: in plaats van mooie regenboog-kleuren een bruinige, viezige kleur. Maar: na één mailtje met de uitleg dat ik het voor één van de kinderen uit het groepje waar ik voor DM had besteld, genaamd Rainbow Power, kreeg ik in het weekend al antwoord met dat het direct omgeruild zou worden. Doordat ik had verteld wat ik zocht en waarom, heeft Rolf met extra aandacht en zorg passende dobbelstenen uitgezocht en nagezonden, met een retourenvelop voor de andere dobbelstenen! Geweldig snel en passend antwoord dus! Als kleinigheidje voor het ongemak kregen we voor elk setje dobbelstenen een mooi zakje erbij om ze in te bewaren! Daar zullen de kids blij mee zijn!!

Perfect!

Snelle verzending en netjes ingepakt!

Goede prijzen voor de producten die worden verkocht, snelle levertijden, en zelf een mailtje gekregen dat het is verstuurd. Top service

Top, veel keus aan dobbelstenen, goede kwaliteit, snelle levering

Ruime keus chessex, ook per stuk!

Top, in assortiment en afhandeling!

Het enige wat ik wil is NOG MEER DICE!

Snel en super cool! Kies aub deze winkel voor je dobbelsteentjes.

Hoogeveenenweg 85

2913LV Nieuwekerk aan den ijssel