snel geleverd en precies de kleuren die op de plaatjes stonden.

Het is altijd even afwachten of de bestelde dobbelstenen ook echt dezelfde kleur hebben als op de plaatjes, maar bij dit bedrijf krijg je precies wat je besteld.

Niks over te klagen

Ik heb mijn dice snel binnen gekregen en er waren nul problemen whatsoever!

Prima levering

Keurig op tijd geleverd en precies wat ik bestelde.

Goede en snelle service

Persoonlijke service, ook snelle levering!

Wat een service

Prettig zaken doen met Dobbelstenenshop.nl! M'n pakket had vertraging en dat wist ik zelf nog niet, maar ik werd gebeld om te vertellen dat mijn pakket wel echt onderweg was. Alles wat ik besteld had zat er in, keurig verpakt. Kon niet beter.

prima afgehandeld

Goede communicatie Levering na enkele dagen Heb wel een mail gestuurd ivm een tweede bestelling. Ik denk dat daar iets verkeerd is gelopen.

Fijne winkel, snelle bezorging!

Ondanks de Corona was mijn bestelling snel in huis. Het was degelijk en lieflijk verpakt, mijn producten waren naar wens, van goede kwaliteit en onbeschadigd. Top!

Op tijd netjes geleverd

Alles goed

Snelle vriendelijke levering

Voordelig en snelle aankoop, geen problemen mee gehad en volgende dag in huis!

Netjes na twee dagen het pakketje in huis

Goede ervaring, het pakketje was netjes ingepakt en op de afgesproken datum aangekomen

Snelle service, goede producten!

Zeer prettig

Snelle verzending

Snel verzonden en producten zoals verwacht

Heel erg fijn!

Snel geleverd zodat ik optijd kon starten met mijn dnd campaign met vrienden

Heb inmiddels verschillende keren bestelt bij dobbelstenenshop. Vind het duidelijk, overzichtelijk en bestellingen komen snel binnen. Een van mijn vorige bestellingen was niet binnengekomen, ik heb contact opgenomen en mijn bestelling werd nogmaals verstuurd en deze was er dan ook zeer snel.

Geen nonsens Prima prijs/kwaliteit Zeer snel geregeld en overzichtelijk Chapeau

Yahtzee complete set

keurig netjes en snel bezorgd

supersnel

Een kleine bestelling maar. Die lag echter binnen 2 dagen in de bus. Dus prima service.

Gemakkelijk

Ik heb een set dobbelstenen besteld, deze kwamen aan op de aangegeven tijd en in goede conditie. De formaten zijn goed en de cijfers zijn goed te voelen. Hierdoor kan ik er goede mallen van maken

Goede kwaliteit, redelijk snel geleverd

Had specifieke dobbelstenen nodig voor een spel wat ik maakte. Deze winkel gaf mij wat ik nodig had in de juiste hoeveelheid. Levering duurde een paar dagen, maar dat is in deze tijd zeker te verwachten, en ik had ze niet zo snel nodig

Snelle bezorging. Goede prijs/kwaliteit.

De bestelling was snel bezorgd. Relatief goedkope dobbelstenen van goede kwaliteit.

Super snelle levering

Binnen no time geleverd

Snel geleverd.

Meer dan voldoende keuze.

Snelle levering, goede prijs

Snelle levering, goede service en prijs, leuk persoonlijk bericht op de rekening. We hebben al heel wat potjes Qwixx kunnen spelen met de nieuwe dobbelstenen.

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering