Goede bezorging, kwam op tijd

Ik was bang dat het niet optijd zou komen maar het kwam precies op de dag dat het nodig was

Veel keus heel tevreden

Prettige shop heel duidelijk veel keuze.

Geweldig product en prima service

Supergave dobbelstenen en makkelijk besteld. Alleen zijn ze niet de volgende dag geleverd. Kreeg wel meteen reactie toen ik een mailtje stuurde, dus service ook prima. Alles goed dus alleen de levertijd niet, maar misschien ligt dat aan PostNL. Thanks!

Was snel en goed geleverd.

Alles volgens afspraak en mijn verwachting.

Aangezien ik per overboeking heb betaald is alles goed en volgens afspraak verlopen. Oprechte dank, Vr.Gr. Jan

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Betaling ging vlot, bericht gekregen dat de bestelling correct is doorgekomen, zoals aangegeven 5 dagen later (in België) in de brievenbus! Een kleine opmerking: misschien een mail sturen als de bestelling is verzonden, zodat de klant op de hoogte wordt gehouden.

Goede kwaliteit, snelle levering

Goede bezorging van juiste product

Ik kreeg al snel mijn bezorging binnen. Top natuurlijk. Echter krijg je wel elke 2 dagen een mail van ze of je ze wil beoordelen, een beetje 2 much (maar ja ze hebben duidelijk wel hun zin gekregen). Vanwege de vele mails 4.5 ipv 5 sterrren.

Mooie dobbelstenen, goede service

Ik heb vlak voor de jaarwisseling dobbelstenen besteld, en ze kwamen wat later aan dan verwacht. Toen ik via de chathulp vroeg naar de status van mijn bestelling kreeg ik direct netjes antwoord, en de dobbelstenen kwamen snel daarna binnen. Kortom, een goed bedrijf.

Spel is weer compleet

Fijn dat er een shop is waar je losse dobbelstenen kan kopen. Snelle service. Enige minpunt veel bezorgkosten voor 1 dobbelsteen.

Gemakkelijke en zorgeloze bestelling

Een gemakkelijke en zorgeloze bestelling. +- 1 week tot levering in België.

Dobbelbord van goede kwaliteit, snel geleverd en tevens zijn dit soort producten eigenlijk haast niet meer in gewone winkels te verkrijgen. Zeer te spreken dus!

Snel en goed

Snel en goed. Gekregen wat ik besteld heb.

Snelle bezorging

En prima kwaliteit, alles compleet

snelle levering, tevreden met het product, helaas verkeerde adres

Ik ben tevreden, afgezien van het feit dat er het verkeerde huisnummer op mn pakketje geschreven stond. (Ik weet zeker dat ik zelf het goede adres heb opgegeven, want in de bevestigingsmail stond gewoon wel het goede adres.)

Super service

Super service met duidelijkheid en snelheid als key. Zeer aan te raden voor anderen!

vraag om beoordeling sneller dan de levering

Leuk, zo'n beoordelingsenquete, maar ik heb nog geen product ontvangen. Ook geen track and trace, verzendbevestiging of anderszins teken van leven sinds de bestelbevestiging. ronduit slordig dus.

Super fast delivery to germany, perfect quality.

Another language for the website would be nice, though. Lovely christmas packaging.

Netjes en snel

Duid Lijke foto's goede omschrijving snelle correcte zending

Goed, ondanks een kleine fout in aannemelijk productie.

De bezorging en de kwaliteit van de dobbelstenen zijn goed, en ze zien er uit net zoals op de site. Bezorging was goed en op tijd. Alleen jammer dat er een kleine barst zat in een van mijn dobbelstenen. Gelukkig is deze klein genoeg en zit op een plaats waar het geen (merkbaar) effect heeft op de worpen, maar is wel erg jammer aangezien het een spierwitte dobbelsteen is en dus wel makkelijk te zien.

Klantvriendelijk, makkelijk en snel

De website is erg gebruiksvriendelijk, de informatie is duidelijk en de service was snel en goed. Alle producten waren van hoge kwaliteit en goed verpakt.

Zeer goede ervaring

Was iets mis gegaan met pakketje maar werd netjes opgelost en meteen de volgende dag in huis! Toppers!

Veel variatie, snelle service.

Pakket goed verpakt en snel geleverd. Kwaliteit product is goed.

Niet duur en snel verzonden

Goede kwaliteit dobbelstenen, kon die d100's nergens anders vinden. Top!

Goed en op tijd.

Hoogeveenenweg 85