Excellent serivice, good selection. Prices are a bit high.

I could have ordered from someplace a bit less expensive, but I would rather support a local business than save a couple of euro. I was happy with the promptness of delivery.

Superblij zijn we met de produkten van dobbelstenenshop en snelle levering bedankt!

Good selection and fast delivery

The delivery was quick, the order came as expected.

Ruim aanbod, snelle levering

Voor 16:00 besteld betekent inderdaad de volgende dag in huis. Ook was er genoeg keuze om mooie setjes te maken. Mijn enige kritiekpuntje is dat v/d 23 dobbelstenen die ik heb besteld 2 overtollige witte verf op een randje hebben (de cijfers zijn wit). Maar wellicht slijt dit er nog af en alle dobbelstenen zijn goed leesbaar.

Ik heb vertrouwen in deze winkel. Snel geleverd wat ik heb besteld. Fijn.

Een fijn bedrijf om een aankoop te doen.

Zer goede koop en levering.

Prima service zoals verwacht.

Woensdag bestelt, vrijdag binnen. Gewoon goed.

Mooi assortiment, goeie prijs, geen gedoe

Bij de spellenwinkel koop je een basic setje monocolour dobbelstenen voor ruim tien euro. Op dobbelstenenshop staat een gigantisch assortiment met voor ieder wat wils in elke prijscategorie. De bezorgkosten waren nihil en in een dag waren de stenen binnen.

Goed assortiment met uitstekende prijs

Was op zoek naar mooie metalen dobbelstenen. Heb mooie gevonden tegen een goede prijs. Thnx! R.

Snel en goed

Zeer snel geleverd en precies zoals op de foto. Top!

Prima service, snel geleverd.

Keurig op tijd geleverd en precies wat ik zocht!

Ik ben blij dat deze webshop, de attributen die ik zocht, in het assortiment heeft.

Geweldige winkel

Goeie selectie aan dobbelstenen en accessoires, ga hier vaker wat kopen

Shut the box besteld erg leuk om te spelen kon het binnen 2 dagen al ophalen top.

Nice

Efficiënt en kwalitatief

Snelle levering, veel keus

Vandaag besteld morgen in huis. Veel keus in dobbelstenen.

Beautiful dice

In 2 dagen had ik de dobbelstenen ontvangen Zien er echt goed uit... Het enige punt van kritiek dat ik heb is dat mijn gemiddelde worp van de d20 rond de 5 ligt momenteel XD

Betrouwbaar en snel

De site was ondanks het grote aanbod erg overzichtelijk. De producten waren acherp geprijsd en mijn bestelling lag al na twee dagen op de mat! Zeker een aanrader.

Simple, fast, and reliable

Great quality products, fast shipping and reasonable prices, this is one of the best places to buy your dice in the Netherlands

Helemaal top

Heel snel geleverd, en geweldige dobbelstenen, precies de maat die we zochten.

Topshop!

's Ochtends twee sets dobbelsten besteld, 's middags al op kunnen halen in Den Haag.

Goede levering, en fijne klantbeleving.

Snelle en correcte levering!

Dobbelsteenpistes zijn conform verwachting en zijn netjes verpakt geleverd conform afspraak!

Snelle en goede levering

Product snel ontvangen, heel erg blij mee. Enige verbeterpuntje is misschien sneller na het bestellen als een orderbevestiging ontvangen.

Mooie dingen, snelle levering.

Mooie dingen, snelle levering.

Hoogeveenenweg 85

2913LV Nieuwekerk aan den ijssel