Gewoonweg TOP!

Als altijd ben ik weer voorzien van goede en eerlijke informatie en ben de winkel weer uit met de juiste spullen!

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Auto

Moeizaan

De gevraagde atlas bleek lastig te bestellen, een kleine ziektocht. Mijn boekhandel heeft mij naar u verwezen. Helaas werkte post.nl niet mee.

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Eerdere ervaring en verwijzing doir mij. Biekhandel

Bestelling was vlug in huis

Bestelling was netjes en vlug bezorgd. Bestel proces was verder ook gemakkelijk

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Ken Ganymedes al jaren. Weet ik niet meer

Meedenken op oplossing

Het verbindingsstuk van ADM voor mijn guidescope om deze op de glijplaat te Monteren paste niet. Er werd meegedacht of er andere schroefgaten zouden zijn, welke wel Gebruikt konden.

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Reeds eerder bekend

Goede service en keurige verzending

Bestellen is eenvoudig, daarna snelle verzending in keurige verpakking. Retouren kan - indien nodig - zonder problemen.

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Eerdere bestellingen

Bestelling was netjes verpakt en werd snel geleverd. In de winkel krijg je ook goed advies.

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Sterrenstof

Alles netjes en op tijd bezorgt

Alles netjes en binnen een mooie tijd bezorgd.

Snelle, adequate service

Prettig en laagdrempelig

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Website

Vriendelijk.

Vertrouwd adres.

Gewoon goed

Prima Snelle levering en goede omschrijving. Duidelijk.

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Internet

Snelle service en ruim assortiment

Ik ben prima tevreden met Ganymedes. Ze hebben een snelle service en ruim assortiment.

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? N.v.t.

Ik ben heel vriendelijk en professioneel geholpen bij het aanschaffen van mijn eerste telescoop. Er is me ook precies uitgelegd hoe ik alles in moest stellen

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Opgezocht via google

Niet voor herhaling vatbaar

Had voor meer dan 80 Euro aan kleine onderdelen besteld t.b.v astrofotografie op mijn bestaande telescoop met een ZWO astrocamera/ASIAR Mini. Had na levering vragen hierover gesteld per mail omdat ik een redelijke beginner ben op astrofotografie gebied en kreeg snel een reactie terug met een summier antwoord op mijn vragen; het waren "een hoop vragen over een bestelling niet gedaan bij ons" en dat ik "geen uitgebreid aansluitschema van ons of adviezen hoef te verwachten" omdat de astrocamera en ASIAR Mini destijds niet bij hen was besteld. Zou ik dezelfde reactie hebben gekregen voor vóór aankoop...? Beetje vreemde reactie, want ik zal ongetwijfeld meer onderdelen nodig hebben in de nabije toekomst, maar die zal ik niet bij Ganymedes bestellen met deze aftersales service.

Goede en snelle levering

Dwarf 3 smartshop besteld. Deze werd snel en netjes afgeleverd.

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? N.v.t.

Goede voorlichting en een fijn kopje koffie!

Fijne medewerkers. Goede voorlichting. Mij werd niets aangesmeerd. Ik ben tevreden naar huis gegaan met diverse telescopen en verrekijkers.

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Ooit een tip uit de jaren 90.

Klantvriendelijk

Defect apparaat geretourneerd en een nieuwe mee teruggekregen zonder gedoe. Top!

Fantastisch.

Ontzettend fijn geholpen. De winkel is klein maar dat is geen enkel probleem. De medewerkers hebben alle tijd voor je en de kennis is enorm. Ik als beginner werd niet overladen met technische termen en als je iets niet weet word dat perfect uitgelegd. Gezelligheid kent geen tijd hier, totaal geen druk om iets snel te beslissen. Kortom, denk je erover om een telescoop te kopen dan is dit de plek om heen te gaan.

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Via een kennis

Bestelling

Een vraag gesteld over verschillende zon filters, de dag erna duidelijk antwoord gekregen. Een bestelling gedaan en binnen drie dagen netjes binnen. Hier kunnen veel bedrijven van leren.

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Via internet

Goed advies en vriendelijk personeel

Ik werd helemaal blij tijdens mijn bezoek aan deze winkel. Veel keuzes en goed advies en geduldige medewerkers. Ik mocht veel Verschillende verrekijkers uitproberen.

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Ik werk in de buurt

Erg leuke presentatie en enthousiaste mensen. We hebben genoten!

Erg leuk en leerzaam

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Probus activiteit

Vlotte service,correcte levering

Vlotte en snelle levering

Prima contact en snelle dienstverlening

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Eerdere aankoop

Uitstekende service

Als leek zijnde bezig met een nieuwe hobby. De professionele hulp die mij geboden werd met het bekijken en kiezen van producten ervaarde ik als erg fijn. Je wordt hier serieus genomen.

Prima winkel

Verbazingwekkend hoe zo’n kleine winkel toch een groot assortiment er op na houdt.

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Ik ken Ganymedes al jaren

Hele goede service met een glimlach

Verkoper nam alle tijd om alles uit te leggen. Groot assortiment, veel kennis van zaken.

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Podcast Sterrenstof

middeldorpstraat 1