Variety, good prices and excellent service

We spreken geen Nederlands, maar ze hebben ons uitstekend in het Engels behandeld. Ze adviseerden ons over zonnebrandcrème voor een verblijf van 12 maanden, beantwoordden al onze vragen en nodigden ons zelfs uit voor koffie... Oh! En we kregen een paar heerlijke biertjes die ze in samenwerking met een podcast aanbieden.

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? online

Snelle en vakkundige hulp

Grote selectie hoogwaardige spullen, goede prijzen en deskundig advies.

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? website, winkel

Goede service en snel ontvangen

Na online onderzoek de Seestar S50 bij Ganymedes besteld. Had mijn bestelling binnen enkele dagen in huis, veel sneller dan verwacht.Top!

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Ik ken Ganymedes al van jong af aan. Waren toentertijd al goed in hun service.

Goede persoonlijke behandeling

Ondanks het kopen online, geeft het telefonisch contact en informatie een goede persoonlijke behandeling. Levering snel en correct uitgevoerd.

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Via internet

Zoals elke keer heel tevreden

Altijd heel vriendelijk en behulpzaam, en indien nodig nemen de medewerkers volop de tijd om je goed te informeren.

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Eerder bezoeken en website

Ganymedes dringt niet op maar denkt mee!

Mijn dierbare prachtige Celestron 8 was maar 2x gebruikt. Druk met werk én talloze andere zaken, opgroeiende kinderen etc.etc. Sinds 1 maart 2025 verhuisd, meer tijd voor mijn nooit gedoofde psssie voor astronomie. Wij hebben nu toevallig een huis met perfecte observatieplekken. De Celestron 8 was echter groot en wat zwaar. Destijds kocht ik hem bij Ganymedes. Stoute schoenen aangetrokken en een mail gestuurd. Reactie van Arenda: "Natuurlijk kunt u hem inruilen!". Maar voor wat dan? De ontwikkelingen waren in de tussentijd gigantisch bleek uit een oriëntatie op internet. In dezelfde winkel als tientallen jaren geleden bleek Arenda een bijzonder vriendelijke vrouw met een zeer gedetailleerde kennis van het assortiment van Ganymedes. Ik ben dankzij haar geduldige hulp nu als een kind zo blij met mijn nieuwe, compacte Celestron DX met een opening van 15cm, een brandpuntsafstand van 1500mm én een AstroSense snel zoeksysteem. Met een bijbehorende Celestron-app op je smartphone. Dit instrument is met statief en al ca. 6 kilo, dus heel makkelijk te tillen. En de prijs? Die viel reuze mee!

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Meer dan 30 jaar geleden uitstekende ervaringen

Product met uitleg bonus

Goede uitleg over astro fotografie is hier verkrijgbaar

Goede adviezen - prettige sfeer

Altijd ben je daar welkom - mooie produkten goede adviezen en uitstekende service !

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Advertenties

Vlotte levering voor een nette prijs.

Het was even schrikken toen ik na een bestelling bij Ganymedes, werd benaderd door een mij onbekend bedrijf Skynet. Ik ken het bedrijf uit de films van Xterminator en daar komt het niet als best tevoorschijn. Na informatie te hebben ingewonnen, blijkt dat Ganymedes dit bedrijf inschakelt voor de verzending. Dat is overigens goed verlopen. Volgende keer misschien even tekst en uitleg geven bij het plaatsen van een bestelling? Daarom een sterretje minder.

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Al sinds mensenheugenis een bekend adres

Top.

Goede levering goed verpakt.

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Sterrenstof podcast

In een zin gewoon uitstekende service en goede voorlichting.

Goede hulp en voorlichting bij deze toch wel complexe hobby. Daarbij ook bemerkt dat de prijzen van de astro apertuur zeer scherp zijn.

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? zoekopdracht

Altijd goede service en snel geleverd!

Altijd snel geleverd en artikelen worden op de site precies omschreven zoals ze in werkelijkheid ook zijn. ook de bijkomstige details zijn perfect omschreven.

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? aanbevolen door kennis

Prima service, zoals altijd.

Zeer vlot. Bestelling de volgende dag al bezorgd. Top!

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? In 1975 mijn eerste Polarex telescoop gekocht bij Ganymedes. Sinds 2020 de hobby weer opgepakt en alle astrofotografie benodigdheden gekocht bij Ganymedes.

Snelle en correcte levering.

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Google

Zeer snelle levering,super verpakt.

Uitstekende service

Altijd bestelling snel en korrekt te levering. Bij eventuele vragen persoonlijk en eerlijk advies.

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? N.v.t.

Snelle service, meedenkend aan je project.

Al enkele malen beroep gedaan op Ganymedes voor onderdelen in de wereld van astrofotografie. Elke bestelling verliep vlotjes, geen verrassingen zoals bij sommige andere zaken met stock breuken. Niet steeds de goedkoopste maar kan zeer zeker de service appreciëren en het meedenken aan je idee.

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Naambekendheid

prima geholpen

Heel fijn geholpen, alles tijd, vriendelijk en goed advies! Klein zaakje maar alles in huis!!

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? N.v.t.

Prima ervaring eerst per telefoon en later in de winkel

Zie boven, vriendelijke "bediening"

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Al langer klant zines 1985

Ik kon heel.maklelijk een gekocht apparaat terugbrengen zonder problemen

Heel prettige Service

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Kende het al ban eerder geweest

Duidelijke bestelprocedure en snelle levering.

Camera ZWO ASI585MC pro gekocht. Er wordt duidelijk aangeven wat er allemaal aan accesoires geleverd wordt met de camera. Camera wordt prima verpakt en snel geleverd.

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Winkel is mij bekend.

Prima winkel met veel kennis

Prima winkel met ruime keuze

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Internet

vriendelijk en professioneel

goed assortiment, scherp geprijsd en (bijna) altijd op voorraad

I trust Ganymede

Decent and helpful staff.

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Google

Weer een mooi en goed product ontvangen, met een prima bezorging.

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Bedrijf opgeslagen aantal jaren geleden. (via Astroforum)

middeldorpstraat 1

1182HX Amstelveen