De allerbeste adviezen en service

Als beginnende astrofotograaf heeft Ganymedes heel wat met mij te voortduren. Maar al mijn vragen werden netjes en geduldig beantwoord en terwijl ons land belaagd werd met sneeuw en wind, kwam het pakket “gewoon” op tijd!

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Via gemini en een andere astrofotograaf.

Fijne site, snel verstuurd, prettige bezorgdienst (skynet)

Fijne site, snel verstuurd, prettige bezorgdienst

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Internet

Prima advies

Ik had wat vragen over enkele accessoires, bevestiging guide scope o.a., voor mijn telescoop. Uitstekend en uitgebreid advies gekregen van Jeroen. De artikelen werden vervolgens vlot verstuurd. Bedankt.

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Paar keer in de winkel geweest

Ben altijd zeer tevreden en blij met snelle surver altijd dank jullie

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Mail

Service en redelijke prijs

Vorige week de Seestar S30 gekocht voor een leuke aanbiedingsprijs... Geweldige smartscope maar nog erg nieuw voor mij dus ik heb 2x keer gebeld om te checken ofdat mijn ervaringen met het apparaat klopte. Ik hoorde wat geluid bij de motor met opstarten en nog wat kleine zaken die ik even wilde checken. Goed advies gekregen en gerustgesteld over mijn aankoop. Dat is nu precies het verschil met veel andere ( online ) winkels. De service is fijn en de prijs / kwaliteit verhouding is redelijk tot goed. Ik heb in het verleden meer producten gekocht bij Ganymedes naar volle tevredenheid. Wat ik ook heel prettig vind is dat je de mogelijkheid hebt om producten in drie termijnen te betalen zonder rente. Dat is heel handig wanneer je een leuke aanbieding treft bij Ganymedes. Dankjewel voor jullie service and keep up the good work, clear skies!

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Via de sterrenwacht in Eindhoven

Prima product, vlot geleverd

Prima product

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? N.v.t.

Fantastisch bedrijf

Wat je ook koop het is altijd netjes op tijd bezorgd en zeer goed verpakt

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Internet

Personeel met verstand van zaken, erg vriendelijk en behulpzaam.

Erg goed geholpen, veel op voorraad en ter plekke een gaatje uitboren zodat de nieuw aangeschafte guide scope op mijn oude telescoop past was geen probleem. Ik kom hier zeker terug!

Altijd goede service

Kom al jaren bij hun en bestel ook online ben altijd tevreden goede service wordt netjes geholpen .

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? internet

Prima snelle service

Goed beschermd verpakt. Snel geleverd helaas stuurt skynet geen mail of bericht met track en tracé. Meerdere keren dingen besteld helaas de Celestron NEXYZ 3-Axis universele smartphone binnen 1 jaar afgebroken en daardoor nog eens moeten bestellen op 22 December dit is zeer jammer.

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Via internet

Super snelle service

Snelle en betrouwbare levering. Product keurig verpakt en afgeleverd

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Al jaren klant

Great services for my order

I have ordered a smart telescope the Seestar S30. The order was sent very quickly. It was well packaged. All arrived in really good conditions. The respons to the order was quick and great. Great services. I fully recommend the company and their services.

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Via google results

Snel geleverd, goed assortiment

Alles keurig geleverd zoals afgesproken en een heel fijn idee dat er deskundige mensen voor je klaar staan als je advies wilt of vragen hebt.

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Google Gemini

eenvoudig snel en goede levering

Duidelijk en vriendelijke service

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? via internet

Proffesionals met ruime sortering

Vriendelijk en deskundig

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Via fotozaak in haarlemmerstraat

Makkelijk besteld, snel geleverd

Op basis van product zoekopdracht gedaan en daar kwam Ganymedes als voordelig uit. Doorgeklikt, eenvoudig bestellen en volgende dag in huis. Niet met gebruikelijke bezorgers. Zo kan het ook

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Google zoekopdracht

snel en goede communicatie

de bestelde delen zijn snel geleverd en van met moment van het bestellen goed op de hoogte gehouden van het proces. bedankt voor de pen. zeker weer daar bestellen misschien iets duurder maar wel goede service.

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? internet

Snel en deskundig

Je krijgt snel en deskundig advies, en als je iets besteld is het in no time binnen

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? winkel en web

Top advies telefonisch

Bestelling was echt keurig ingepakt - heel blij mee!

Just good!

Snel en duurzaam verpakt!

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Google

Geen negatieve ervaringen. Prima levering. Ben actief lid van sterrenwacht Halley. Hoor nooit enig negatief geluid over Ganymedes. Ik heb eind van de jaren 70 een 114 mm newton bij Ganymedes gekocht en heb er heel veel mooie dingen mee gezien. De kijker was van goede kwaliteit. De montering en statief waren wat aan de zwakke kant maar desomdanks goed bruikbaat.

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Ik ken uw bedrijf al 50 jaar

Goede voorlichting zonder haast

Ik werd vriendelijk en enthousiast geholpen door Alex en Arenda die de tijd en moeite namen alles uit te leggen over de telescopen waar ik belangstelling voor had.

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Via de podcast Sterrenstof en internet

Veel kennis en expertise!

Dit is de "place to go" is het gaat om telescopen en accessoires. Heb hier mijn Celestron telescoop gekocht en ook opgehaald in de winkel. Ze hebben een uitgebreid assortiment, worden hoog aangeschreven door anderen, en de prijzen zijn in vergelijking met andere online shops erg goed.

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Tip op een evenement

Voordelige prijzen en snelle levering

Ik heb een Dwarf 3 besteld voor een mooie prijs en is op tijd goed verpakt aangekomen. Zonder twijfel zal ik hier mijn volgende bestelling weer doen.

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Ik zag een mooie prijs bij Ganymedes bij het googlen naar het product.

Snelle levering van besteld produkt (reducer). Goed verpakt.

Snelle levering van besteld produkt (reducer). Goed verpakt.

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? al vaker klant

middeldorpstraat 1

1182HX Amstelveen