deskundig,klantvriendelijk, snelle service: wat wil je nog meer!

Zie boven

Goede omschrijving en service

Ik heb daar vroeger best wat producten gekocht voor mijn astrofotografie. Laatst nog een vraag gestuurd per mail over een product en ze gaven al snel antwoord. Deze winkel is een aanrader als je met astrofotografie wilt beginnen.

Uitstekende service

Regelmatig bij deze website besteld en vaak binnen 1-2 werkdagen in huis. Vragen via de mail worden ook binnen 24 uur beantwoord. Kortom uitstekende service

Prima,maar dat is als ook bij mijn andere aankopen bij Ganymedes

Ik heb mijn hele william optics 120 fuorostar telescope met ioptron cem40 mount gekocht bij Ganymedes. Ook alle accesoires. Vooral de adviessession van 5 uren door Paul was een fijne ervaring. Ganymedes is voor mij 250 km weg maar absoluut een aanrader

Uitstekend geadviseerd

Recentelijk een nieuwe verrekijker gekocht. Uitstekend geadviseerd in de aankoop daarvan.

Ganymedes is een echte telescoopspecialist! Super service en uitstekend advies!

We wilden graag voor het gezin een goede telescoop aanschaffen om vooral de maan en de planeten te kunnen observeren. Aangezien je als leek door de bomen het bos niet meer ziet online zijn we naar de winkel van Ganymedes in Amstelveen gegaan. Dankzij het praktische advies bij Ganymedes hebben we nu een handzame telescoop, waarmee we uitstekend kunnen observeren. Bijkomend voordeel is dat we nu gekozen hebben voor een doorkijk model zodat we naast de hemel ook goed naar de natuur op aarde kunnen kijken. Super aanrader!

Veel ervaring en goed advies

Goed advies en ze zijn erg vriendelijk

Ik kom er al geruime tijd en word altijd goed geholpen, de mannen van Ganymedes denken mee en nemen de tijd om je van een goed advies te voorzien. Je mag altijd je vragen stellen en de kwaliteit van producten is uitstekend. Een aanrader voor zowel de beginner als expert

Bestelling was goed verpakt en zoals belooft binnen 3 dagen geleverd.

Zeer correcte service!

De leveringstermijn voor mijn product bedroeg 1-3werkdagen en inderdaad de zondagavond besteld en de dinsdagmiddag reeds geleverd van Nederland naar Belgie!

Kundige en vriendelijke service!

Een vertrouwd bedrijf met kennis van zaken

De winkel bezocht ivm de aanschaf van een Celestron 180mm Maksutov cassegrain. Had ook nog wat accessoires nodig, die bleken allemaal op voorraad. Bedankt voor het meedenken Jeroen!

Prima service en snelle levering.

Fijne en prettige mensen die meedenken. Ouderwetse service waarbij de klant voorop staat.

Beter lezen

Ondanks eventuele drukte toch beter de bestellingen lezen mbt verzending of ophalen in de winkel.

Top service!

Ganymedes heeft een ruime keus en heeft ons uitstekend geholpen met het kiezen van een sterrenkijker.

Buitengewone persoonlijke aandacht bij het kopen van een telescoop

Bij het afleveren van een Celestron EdgeHD 800 in de winkel kreeg ik alle aandacht van Jeroen, die stuk voor stuk alle benodigde extra onderdelen opmat en voor me uitzocht. Voor latere aankopen zal ik ook zeker weer naar Ganymedes gaan.

Goed geholpen, beantwoord alle vragen

Zeer tevreden over de geboden hulp bij Ganymedes.

Prima bedrijf, met uitgebreide keuze

Overzichtelijke website, waarbij misschien nog wat meer verschillende filters om te zoeken en selecteren wenselijk zou zijn.

Het product de volgende dag al in huis. Super

Bestelling is vlot verlopen en de levering was snel. Vriendelijke mensen en behulpzaam wat ook belangrijk is als je een telescoop koopt en je vragen hebt dat je weet dat je de mensen kan contacteren en er verstand van hebben.

snel en zeer deskundig

prima advies gekregen! geen gladde verkopers, maar ze luisteren naar je en geven een advies dat past.

Goede service een fijne winkel om er te komen

Hier krijg je goede uitleg en ook goede service voor op het gebied van Astrofotografie .De mensen zijn aardig en geven een ervaren informatie wat je wil en zoekt.Ook als het produckt is gekocht krijg je een goede service en goede uitleg erbij.Heb verder geen klachten ga zo door met dit bedrijf.

Nalevering zoeker liet, uiteraard, even op zich wachten.

Goed product, good prijs.

Mooie overzichtelijke website , duidelijke omschrijving van de producten. Snelle en heel goed verpakte levering. Grt dejean

Prima geregeld!

makkelijk te bestellen op de web-site. Netjes en stevig verpakt. En de derde dag aan huis bezorgd. Kortom: alles prima geregeld!

middeldorpstraat 1

1182HX Amstelveen