Duidelijke informatie op de website

Ik vond de info die ik zocht en daarmee kon ik gerust zijn van mijn aankoop.

Snelle service, vriendelijk deskundig personeel

Mijn telescoop online gekocht, heb enige ervaring met astronomie. De verkoper daarna over de telescoop gesproken en was daarin deskundig en vriendelijk en nam de tijd om sommige dingen uit te leggen.

Wederom vlotte service.

Een probleem mbt de backfocus in de fotografische trein is vlot opgelost. Top.

Goede advies en service

Het personeel was heel behulpzaam bij het zoeken van passende accessoires. Gingen ook alles nameten zodat het echt past.

Top service!

Scherpe prijzen, goede service, snelle levering.

WO guidescope besteld. Binnen 10 minuten bevestiging dat het pakket werd verzonden. Helaas maakte Bezorger DPD zijn belofte niet waar en werd niet zaterdag maar maandag geleverd. Daarin tegen is het toch bewolkt. Nu kijken of ik mij ZWO ASI462MC een tweede doel ga geven als guidecam, of tzt toch nog een “120 mini” bij Ganymedes bestel.

Geen enkel probleem

Geen enkel probleem

Schitterende zaak

Goedkoop, vakkundig en snel. Meer is niet nodig

goed ingepakt

mooi op tijd geleverd en goed ingepakt

Zeer goede snelle levering

Zeer tevreden over een bestelling plaatsen, afhandeling en levering.

Zeer deskundig, goede contacten met leveranciers en snelle service!

Mijn nieuwe ASI2600MC-P bleek nieuw uit de doos niet te kolen. Nu is dat natuurlijk wel essentieel voor een "cooled" astro camera. Gelukkig kon Ganymedes snel schakelen met leverancier ZWO en kon het probleem binnen een paar dagen worden verholpen. Mooi opgelost mannen!

Bestelling geleverd zoals afgesproken

Producten op tijd en in goede conditie ontvangen.

Heel vlotte en correcte levering.

Snelle en zorgvuldige levering!

Bestelde artikelen gingen dezelfde dag de deur uit en werden de volgende dag reeds geleverd (België). Alles keurig ingepakt, perfecte service!

Dag ervoor besteld. Alles de dag erna geleverd.

Vlotte en efficiënte afhandeling bestelling

Behulpzaam bij vraag naar extra uitleg over een product; snelle en efficiënte afhandeling bestelling via een overzichtelijke website en tenslotte een vriendelijke service bij dienst na verkoop.

Snelle levering, perfecte service.

De goederen werden zeer goed verpakt, zeer snel verzonden en snel geleverd. Kortom : mijn favoriete astro-winkel, Zeker als je de prijs vergelijkt met andere gelijkaardige winkels.

Een voorbeeld voor vele!

Mooie Celestron Star sense explorer aangeschaft voor mijn 10 jarige zoon voor zijn Sinterklaas. Na een paar dagen, netjes en veilig verpakt, aangeleverd. Dienen telescoop nog te installeren maar verwacht geen probleem met de duidelijke, doch Engelstalige, handleiding. Ganymedes is een supersite met een groot assortiment en toch overzichtelijk met voor elk wat wils. Dit is een review over de site en (nog) niet over de telescoop zelf. To the stars en beyond !!

Niks op aan te merken

Klantvriendelijk, meelevend.

Bestelling netjes ingepakt en bezorgt

In de doos zat extra bescherming om mijn bestelling te beschermen

Zoals het van een webwinkel wordt verwacht

Ik bestel hier zeker nog een keer wat

Concurrerende prijs en snelle levering

Op zoek naar een 2"filter drawer. Hier gevonden voor een nette prijs. Bestelling en levering gewoon goed!

Goede service, mis wat communicatie af en toe

Ik heb een tijd geleden een bestelling geplaatst bij Ganymedes. Toen bleek één onderdeel niet op voorraad en dit werd nabesteld, de rest netjes ontvangen. Uiteindelijk drie weken gewacht voor dit onderdeel. Dit werd pas verstuurd nadat ik opnieuw had gemaild waardoor ik het idee kreeg dat het vergeten was. Ik had graag gezien dat ik een keuze kreeg. Dus of wachten op dit onderdeel of geld terug, dan had ik het ergens anders kunnen bestellen.

Super product met snelle levering

Geweldige service. Prachtige producten gekregen en het enige bedrijf wat zich houdt aan de verzendtijden.

My experience with Ganymedes, was out of this world!

I ordered a ZWO ASI 120MC S (kleuren/colour) 1280×960 3.75µm planetary camera to use with my, Sky-Watcher Skymax 127 Mak. I ordered the camera late on a Friday. I was really shocked to have it in my hands on the following Tuesday afternoon. I was expecting it to arrive sometime towards the end of the week. I must compliment Ganymedes' logistics department, for their excellent service - kudos to the team! The product is perfect and at the time of this review, the price was the best I could find in the EU. I'm extremely happy with the service I received from Ganymedes

middeldorpstraat 1

1182HX Amstelveen