probleemloos

helpvol envriendelijk experts

Super netjes geleverd

Mogen mij tot hun klanten kring rekenen. Zal er zeker meer shoppen

Snelle levering en goede klantenservice !

Ruim assortiment en keurige afhandeling bestelling

Ruim assortiment van kijkers, microscopen en toebehoren. Fysieke winkel met goede voorraad. Website redelijk overzichtelijk. Afhandeling van online bestelling zoals het hoort.

Prima service en goede prijzen.

Zeer snelle en goed verpakte levering. Dit zijn mensen die weten waar ze het over hebben. Top!

Snel en goed. Top service.

Snel en goed. Top service.

Alles naar wens

Goede winkel en snel let verzenden

Vlotte bestelling en lage prijzen

Vlotte ervaring voor het bestellen. De levering was er ook zoals verwacht. Alleen heb ik een artikel gekocht zonder stroomadapter en vind ik het spijtig dat het nergens vermeld is op de website. Ik zit met een product dat ik niet kan gebruiken tot ik een adapter kan kopen. Ik heb vraag gesteld daarover en kreeg geen antwoord meer. Vandaar de score die matig is.

Correcte levering

Correct

Prima service!

Prima service en advies!

Snel en probleemloos.

tevreden over de dienstverlening.

Snelle levering:-)

Kwaliteit verpakking prima. Kwaliteit product prima.

Top service!

Fijn contact gehad. Ik was vergeten de bezorging aan te vinken. Maar met 1 telefoontje was alles geregeld en werd mijn aankoop (Celestron telescoop) verzonden. Ik kreeg zelfs nog een telefoontje om door te geven dat ze het pakket hadden verstuurd. Vriendelijke mensen.

Goede service & advies

Goede service & advies

Goed advies gekregen

Ik wilde met astrofotografie gaan beginnen dus wat is voor mij de goede telescoop om planeten en sterren te fotograferen? De eigenaar van de winkel gaf mij goede info en adviseerde mij die producten. Ik ben er erg blij mee en heb de maan met veel details kunnen zien. Echt een nieuwe wereld gaat voor je open.

Heel klantgericht en vlotte afhandeling van problemen

Mijn ervaring met Ganymedes is heel goed. Ze denken met je mee over de beste keuze, en reageren vlot op e-mails als er eens wat misgaat. De onwillige hand controller van mijn telescoop werd zonder morren snel vervangen.

Zoals steeds correcte en snelle levering

Zoals steeds een correcte en snelle levering. Zeker en vast aan te bevelen.

De dienstverlening is zeer goed

Mijn ervaring met Ganymedes op vlak van online kopen is zeer goed

Kwaliteit product vlot geleverd

3D adapter voor smartphone en microscoop gezocht. De Celestron NexYZ is de juiste keuze. Zie ook youtube filmpjes hiermee. De goedkopere versies met draaikoppen werken niet. De Celestron zet je telefooncamera precies in lijn met het oculair, wat je nodig hebt. Past goed in een winkel die optiek verkoopt voor observatie van de ruimte tot aan de microscopie van het kleinste. Deze adapter werkt naar tevredenheid bij herinstalleren van de smartphone in de houder.

Denkt goed mee met de bestelling, informeert direkt de volgende werkdag dat de combinatie niet goed op elkaar past. Bestelling werd direct na advies gecorrigeerd en daarbij werd duidelijk de kosten en extra levertijd aangegeven. De leveringen waren verder geheel volgens afspraak.

Excellent as always

Easy to use web site, stock indicator is a real advantage, very fast delivery, highly recommended

Goede service, snel geleverd!

Koop hier altijd graag.

lekker vlot geholpen en snel thuis afgeleverd

Ik ben telefonisch goed te woord gestaan en adequaat geholpen bij mijn vraag. De volgende dag had ik mijn telescoop thuis geleverd gekregen. Kortom top service, omdat ik ook fijn vind om telefonisch het eea na te vragen.

Mijn ervaring met Ganymedes is dat ze niet in problemen maar in oplossingen denken.

Prima service en gunstige prijzen..

middeldorpstraat 1

1182HX Amstelveen