Reactie van het bedrijf
Bedankt voor uw beoordeling van uw bestelling bij ons.
Wij snappen uw frustratie over de pakketdienst DPD. Wij kunnen u echter melden dat het er niet veel toe doet welke pakketdienst wij gebruiken.
Wij hebben in het verleden gebruik gemaakt van GLS, DPD, PostNL, DHL en noem maar op. Allemaal geven ze hetzelfde probleem.
Wat wij wel terug zien is dat het vaak om verschillende locaties in het land gaat. In de ene locatie gaat het beter met PostNL en bij de andere met DPD.
Vertraging in het versturen van de pakketten is helaas inherent aan de tijd waarin wij leven. Er wordt meer en meer besteld via internet, maar de post bedrijven willen die drukte met zo min mogelijk extra personeel aanpakken.
Als u nog genegen bent om de volgende keer iets bij ons te bestellen, dan kunt u in het opmerkingsvakje aangeven met welke pakketdienst u het verzonden wilt hebben.
Op dit moment hebben wij PostNL en DPD en dit wordt voor ons verzorgt door Boekuwzending.
Als u een andere pakketdienst wilt, geen probleem. Dan regelen bij de dienst van uw keuze een pick-up. Maar geef dit aan in het veldje opmerkingen tijdens uw bestelling. Wij zijn bezig om de keuze tijdens het bestel proces automatisch te voorzien zodat klanten dit meteen zelf aan kunnen geven tijdens hun bestelling.
Wij horen graag van u of hiermee naar tevredenheid bent geholpen.