Correcte afhandeling

Duidelijk in het telefonische gesprek. Bestelling correct uitgevoerd. Prettig mailcontact

Goede service, snelle levering, artikelen van uitstekende kwaliteit

De service was klantvriendelijk, snelle levering, goed verpakt en de artikelen zijn uitstekend. Ik ben zeer tevreden. Hartelijk dank! Verkopers zeer aanbevolen A+++++++++

Klantbewust

Antwoord op vragen die men stelt

Order niet op orde, snel afgehandeld

Er ontbrak het een en ander aan mijn bestelling, met de winkel gebeld en we kwamen al snel op een oplossing uit, snelle en goede service, had wel in 1x goed kunnen zijn.

Zeer goede ondersteuning

Zeer goede en kwalitatieve ondersteuning. Goed advies.

Bestelling snel en goed geleverd

Goede service.

Zoals altijd een snelle levering bij een artikel dat in voorraad was.

sehr gut

Vielleicht könnte man als Sprache noch English oder Deutsch anbieten. Meine Kenntnisse in Niederländisch sind leider sehr wenig.

Allse perfect !

Snelle verzending, alles goed ingepakt en prima spullen.

Goede service en vriendelijk personeel

Heb een zoom oculair naar volle tevredenheid bij hun gekocht.

Ik ben uitstekend geholpen met mijn vraag en heb aan de hand daarvan het geadviseerde product aangekocht. Ik ben zeer tevreden.

Snel en goed

Prima service en levering

uitstekend advies en service

Ganymedes is voor mij al jaren een adres waar ik terecht kan voor goede producten, advies en service.

TOP!

Recent heb ik mijn C8 met de nodige attributen bij Ganymedes laten oppimpen tot een prachtige Deep Sky astrocamera. Het op de juiste positie brengen van de camera, fliterwiel en volgcamera vereist hoge mate van nauwkeurigheid en deskundigheid. Dat alles heb ik absoluut gevonden bij Ganymedes. In de voorbereiding werd veel aandacht besteed aan de hele configuratie. Het berekenen van de benodigde materialen en de keuze van de juiste kwaliteit. Het overgrote deel van deze materialen was op voorraad aanwezig. Een enkel onderdeel is in bestelling; een gevolg van vertraging in levering doordat wereldwijd de productie van deze onderdelen t.g.v. Corona-problematiek tijdelijk heeft stilgelegen. Aan de uiteindelijke assemblage werd veel aandacht besteed, niet alleen gewoon in elkaar zetten, maar ook zodanig dat het totaal van statief, montering en C8 met alle materialen ar aan gekoppeld een lust voor het oog is. Kortom, bedankt Paul en Jeroen! Grote deskundigheid, prima service!

Volgens de site en de winkel veel expertise en de winkel, maar de service is...sorry zeer slecht!!!

Ik was er zaterdagmiddag voor aankoop van een verrekijker. Ik vroeg een kijker rondom een bedrag van rond de €120. Ik had zelf al op de site van de winkel een kijker gezien die me aansprak; als leek zijnde op dat gebied. Hij gaf me het apparaat en liet me er mee ‘rommelen’. Meneer zelf was bezig om een apparaat in elkaar aan het zetten. Na veelvuldig aandringen om info kwam er zo goed als niks uit...heel erg jammer! Ofschoon de non-communicatie van de winkelier heb ik de kijker toch maar aangeschaft omdat ik m echt wilde hebben, ik had echter gehoopt om meer info en meer keuze, maar dat bleef uit. Uiteindelijk na aankoop ook geen nota (had ik naar kunnen vragen maar ik was er klaar mee). Kortom: afgezien van de keuze en expertise volgens de site kan ik niemand deze winkel aanbevelen!! Jammer !! Willem te Amstelveen

uitstekende service

Al vaak wat besteld bij Ganymedes. De kwaliteit van de producten is uitstekend net zoals de service en levertijd

Efficient ordering, Fast sending and Amazing service

I was actively trying for months to get a Celestron telescope. At multiple stores, the products were out of stock and the wait times were shocking, with some saying I had to wait until Spring of 2021. Once I found Ganymede’s web shop, I ordered it and received it in my house in less than 2 days. Once I set it up, I had a question about how to use it and I was able to go to the store directly for help with calibration. I also received handy tips so I am ready for the next full moon. I will return for more accessories like filters and magnifications in the future!

Vlotte levering

De adapter snel ontvangen en voldoet volledig aan mijn eisen en wensen.

Veel op voorraad en snel geleverd

Een duidelijke site met veel keuze. Met veel producten op voorraad. Na het bestellen snel verstuurd.

Altijd bereid mee te denken

Bij Ganymedes heb ik altijd alle medewerking gekregen die ik nodig had bij aanschaf, vervanging of uitbreiding van mijn astronomie gerelateerde activiteiten

Uitstekende service

De mannen van Ganymedes zijn nooit te beroerd om een extra meter te lopen om je te helpen. TOP!

Goedkoop, snelle levering, vanaf nu vaste klant

Ideaal. Goed assortiment, vaak goedkoper dan andere websites en zeker niet duurder. Tot nu toe alle leveringen sneller ontvangen dan verwacht.

Vlotte bestelling en levering

Heb reeds heel goeie ervaring met Ganymedes bij de levering van de nieuwe telescoop in de sterrenwacht van koksijde. Jeroen is daarenboven een heel goeie technieker.

Super vriendelijke bediening

Ik schrijf nooit beoordelingen maar dit was zo’ n fijne hulp en enthousiaste hulp !!

middeldorpstraat 1

1182HX Amstelveen