Goede levering

Spullen zijn goed verpakt en snel geleverd.

Goede service, prijs en kwaliteit.

Overzichtelijke website. Duidelijke omschrijving

Ik heb de Celestron NEXYZ 3-Axis universele smartphone adapter besteld. Werd netjes bezorgd en ik ben er super tevreden over.

Betrouwbaar en snel

Wederom iets moois besteld bij Ganymedes. Ik ben reeds erg lang klant, dat zegt waarschijnlijk genoeg: ze zijn betrouwbaar, snel, en hebben veel kennis van zaken. En ook nog een goed gesorteerde fysieke winkel, voor als je wat meer tijd hebt...

wederom perfect

Op donderdag middag een camera besteld en de volgende dag lag deze al klaar op het postnl punt om op gehaald teworden door mij Dus weer een 10 voor ganymedes!

Prima klantgericht

Goede deskundige adviezen. Vriendelijk en klantgericht.

Betrouwbare zaak bomvol ervaring

De site van Ganymedes geeft goede informatie. Ik kocht hier na een prima persoonlijk advies een spotting scope (Celestron Hummingbird 9-27×56 ED) voor een zeer concurrerende prijs die ik hier niet verwacht had. Het product werd vlot geleverd. Alles verliep eigenlijk vlot en vlekkeloos. Kun je toch wel zien hoor, dat ervaring en vakmanschap iets toevoegen.

Fijne zaak

Diverse zaken aangeschaft bij Jeroen, goed advies en vooral perfecte service, ga niet voor de laagste prijs maar ga naar Ganymedes! Robert

Meer dan een week nadat ik bericht had gekregen dat mijn telescoop niet leverbaar was, kreeg ik van Ganymedes toch ineens bericht dat hij weer op voorraad was. Prima service om op deze manier met de klant mee te denken! Daarna werd de telescoop snel verzonden en zeer goed verpakt zodat hij tijdens transport niet zou beschadigen.

Nieuwe Go-To shop voor optiek

Eerst en vooral heb ik bij Ganymedes materiaal gevonden dat ik slechts heel moeilijk kon vinden bij andere shops, uitsluitend in verre buitenlanden. Ten tweede was de prijs aanzienlijk beter dan eender waar. De producten zelf werden stipt geleverd, netjes verpakt, onbeschadigd en exact wat ik besteld had (ik weet uit ervaring met andere webshops dat dat niet zo vanzelfsprekend is). Helemaal tevreden dus. Bij volgende aankopen staan jullie vooraan in de rij.

Prima geholpen door telefoon en snelle levering.

Zie boven

Product zoals omschreven

prima ervaring

Alles op afstand (telefonisch en via mail) besproken en besteld. Keurig en vlot geleverd. Mogelijk was er bij winkelbezoek iets meer ruimte geweest om de mogelijke uitbreidingen geadviseerd te krijgen omdat ik nog niet heel bekend ben met de materie.

Bestelling is snel en correct geleverd

artikel was aanvankelijk niet op vooraad maar ik werd onmiddelijk gebeld toen ze er terug waren

Goede ervaring Snelle levering Goede website

Positief

Zeer snelle levering van het bestelde

Goed bereikbaar - snelle levering

Mijn nieuwe telecoop via de webshop besteld, diezelfde dag nog verzonden en de volgende werkdag binnen! Wat ik vooral erg goed vond is dat ik vlak erna een extra artikel bestelde en telefonisch af kon stemmen zodat ie in dezelfde zending (in hetzelfde pak) direct meekon. Webshop is één ding, goed bereikbaar zijn en ondanks drukte toch de telefoon opnemen en handelen is een ander ding. Heel fijn!

Vlotte verzending

Goede voorlichting zonder opdringen! En geen gezeur als het gaat over garantie.

Snel geleverd en prima product

De Losmandy style saddleplate van ADM werd snel geleverd, prima product.

snel en goede levering

snel en goede levering

Perfect geleverd

Het product werd op tijd geleverd en was heel goed ingepakt, well done !

Snelle levering en goede kwaliteit

Tevreden

Item besteld & ontvangen - Prima

Tip: Ganymedes zou na een online bestelling een automatische email kunnen sturen ter confirmatie van het bestelde. Nu kreeg ik er een van Paypal (bedrag) en de transporteur dat het pakket onderweg was.

Geweldig!

Ik had persoonlijk een fout gemaakt in de bestelling, direct mail gestuurd met de vraag of dit nog aangepast kon worden. Volgende ochtend direct al een mail terug dat de order was aangepast, net voordat deze verzonden werd. Alle spullen netjes ontvangen, erg blij mee!

middeldorpstraat 1

1182HX Amstelveen