heel goed geregelt

Zo als geweldig verzorgd dank voor het vertrouwen

prompt en duidelijk, alles zoals verwacht

a1ok

Goede winkel

Er was een probleem met de levering, maar ze vonden meteen oplossingen die voor mij meer dan bevredigend waren. Zeer goede klantenservice.

Product binnen een par dagen geleverd

Snelle levering en netjes (goed) afgeleverd en verpakking.

Na eerder een telescoop te hebben gekregen (:)) heb ik nu aanvullend een camera en accu gekocht. Over beide producten ben ik tevreden. Ganymedes heeft hierbij alles netjes afgehandeld. Nu nog kijken of ik Ganymedes in de ruimte kan spotten.

Snelle antwoorden en levering

Kreeg een in het weekend gestelde vraag vrijwel direct beantwoord waardoor ik tot bestelling overging. Levering was zoals beloofd.

prima service

Altijd veel op voorraad en super snel geleverd!

Betrouwbare en heel snelle levering van producten!

Een zaak met kennis van en passie voor astronomie. Tot nu toe (laatste jaren) altijd goed advies gekregen en levering van spullen is steeds snel geweest. Een bezoek aan de winkel is zeker ook erg de moeite waard zodat je de mensen achter de zaak zelf kunt spreken voor advies.

Geweldige service

Bij het bestellen van een verrekijker geweldige service ontvangen, verrekijker werd op de door mijn verzochte dag persoonlijk gebracht door 1 van de eigenaren. Daarnaast goed advies gekregen over een statiefkop.

Winkel (die nog te bezoeken is!) waar men de tijd voor je neemt en goede adviezen geeft.

Jeroen kwam met voor- en nadelen van verschillende items en dacht met mij mee over oplossingen. Dit is een winkel met vele jaren ervaring!!!

Vlotte verwerking van bestelde artikelen

Artikelen zijn goed verpakt en snel verzonden. Helaas geen track&trace.

contact prima, bezorging minder

Makkelijk bestellen, direct contact bij vragen; helaas bezorging middels GLS en die zijn niet zo betrouwbaar met bijv. bezorgindicatie

Duidelijke website en snelle levering.

Duidelijke website en snelle levering.

Duidelijke en eerlijke adviezen en top service!

Top winkel

Personeel is klantvriendelijk en heel erg behulpzaam. Ik ben heel goed geholpen!!

Levering, prijzen, klantenservice zijn perfect.

Super snel geleverd

Na lang zoeken naar het door ons gewenste product, waarbij ik alleen maar levertijden van 8 weken tegen kwam, kwam ik uiteindelijk terecht bij Ganymedes. Hier zowaar 3 stuks op voorraad dus meteen besteld en ontzettend snel in huis. Ook met het product erg blij. Ganymedes, mochten jullie ooit ook de extra discs voor de homestar flux op voorraad hebben, dan kom ik zeker weer bij jullie shoppen!

Het team van Ganymedes staat voor kwaliteit. Het advies is zeer uitgebreid en men neemt echt de tijd. Zowel in de winkel als per e-mail. Ook levering van producten gaat keurig op tijd, men houdt de klant op de hoogte van de voortgang en alles wordt keurig veilig verpakt. Helemaal top.

Klantgericht, uitstekende service en prijstechnisch zeer aan te bevelen

No nonsense leverancier van alle artikelen op het gebied van astronomie en astrofotografie. Ook al staat niet alle artikelen op hun site. Informeer dus altijd! Qua prijs is Ganymedes het meest aantrekkelijk van Nederland. Service is buitengewoon goed. Nooit geen problemen gehad. Verzending binnen een dag of enkele dagen. Zeer tevreden over dit zeer lang bestaand bedrijf (kocht mijn tweede telescoop in 1980 ook bij Ganymedes ;-)

heel erg goed

persoonlijk en kennis van zaken

Goeie ervaring

Snel en betrouwbare service

Zeer goede ervaring.

Snel antwoord op vragen. Snelle levering.

Supervlot en professioneel advies en service!

Steeds snel en zéér correct geholpen!

Uitstekende winkel en service

Hele goede service. Vragen worden snel beantwoordt en wordt goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Hanteren ook nette prijzen.

Goed contact, snelle levering. Goed georganiseerd

Prima winkel, behulpzame mensen staan klaar als je vragen hebt en zijn duidelijk.

middeldorpstraat 1

1182HX Amstelveen