OK

OK

Ouderwets goede service

Ik ben vaker goed geholpen door Jeroen bij Ganymedes. Vragen per email worden snel beantwoord, producten worden snel geleverd. Zelfs als ze niet op voorraad zijn. Ze doen ook helemaal niet moeilijk als een product retour gestuurd moet worden. De prijzen zijn voor sommige producten zelf goedkoper dan bij andere grotere astro winkels. Jammer dat in vergelijking met de grotere winkels is het assortiment beperkt, of soms duurder, anders zou ik nog vaker bij Ganymedes kopen.

Snelle levering, ook in deze coronacrisis. πŸ‘

Producten snel geleverd en voldoen volledig aan mijn wensen. Prijs/kwaliteit is top.

Topservice!

Snel antwoord op vragen en bestelling snel geleverd! Gewoon top dus.

Producten werden snel bezorgd.

Bbbbbbbb

Snelle en uitstekende service

Telescoop werd de dag na bestelling al geleverd (naar BelgiΓ«) door de eigenaars. Dit om de mogelijke problemen met externe vervoersbedrijven te vermijden. Alles netjes geleverd zonder problemen.

πŸ‘ŒπŸ½πŸ‘ŒπŸ½πŸ‘ŒπŸ½

πŸ‘ŒπŸ½πŸ‘ŒπŸ½πŸ‘ŒπŸ½

Goede en snelle service.

Goede en snelle service.

goede website en levering.

Duidelijke reactie op vragen. Nette afhandeling.

Keurige levering van het bestelde product!

Na enig advies, wat voor ons de beste telescoop zou zijn, deze besteld en keurig op de aangegeven datum geleverd. Betreft een celestron starsense explorerend DX. Welke is te besturen met de telefoon. Zeer tevreden, ook over de feedback van Ganymedes.

super vlot

Telkens als ik iets bestel: top service. Professioneel, snel en uitstekend.

Vriendelijke en uitstekende service

Ik kon er terecht met mijn vragen en werd op professionele manier verder geholpen met de correcte artikelen en uitleg.

Goed advies en prettige klantbejegening

Uitstekend!

Veel kennis en altijd zeer vriendelijk.

Vorig jaar de Celestron NexStar 127SLT hier aangeschaft samen met mijn zoontje. Goede uitleg en er werd tijd voor genomen. Zojuist een filter en telefoonhouder besteld. Fijne winkel voor de liefhebbers.

alles perfect

Mijn bestelling geplaats via de website alles was goed verpakt en mooi oop tijd geleverd

perfecte levering

Zoals altijd wordt de zending weer op het afgesproken tijdstip geleverd. Top kwaliteit producten waardoor ik nog betere sterrenfoto's kan maken.

Fijne communicatie en goede en snelle levering.

Fijne communicatie en goede en snelle levering.

De kijker die in eerste instantie geleverd is had een lensbeschadiging. Ganymedes heeft direct een nieuwe kijker gestuurd. Vriendelijk en adequaat geholpen.

Geweldige service

Telescoop en toebehoren besteld, er zat een verkeerd item bij, ze hebben dit vervangen door het juiste item voor verzending. Prachtige service. Aanrader!

Topsnelle levering en topservice.

Topsnelle levering en topservice.

Gewoon goed!

Prima uitleg en verstand van zaken

Heldere communicatie en professionele producten

Heldere communicatie en professionele producten, aanrader

Top service !

Na nog al wat heen en weer mailen vind ik jullie service uitstekend. snelle antwoorden en heel duidelijk ze weten waar ze over praten. tot de volgende keer.

Tot nu toe heel goede ervaring met Ganymedes. Heel goede service en snelle levering.

middeldorpstraat 1

1182HX Amstelveen