Pluspunten

snelle bezorging, product in goede staat aangekomen, hier ga ik voortaan vaker bestellen.

Pluspunten

Goede sortering en adviezen. Ik heb al mijn Celestron spullen hier aangeschaft.

Zo doorgaan

Pluspunten

Gaven kosteloos enkele accessoires voor de telescoop

iets betere voorlichting zoals: welke oculair is het meest geschikt. Hoe nauwkeurig is de volginrichting. Bestaat er een kunststof koffer waarin de apparatuur getransporteerd kan worden. Dus bij iedere telescoop een informatieve flyer met de mogelijkheden en onmogelijkheden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

wordt meegedacht voor de toepassing van de batterij. snelle bezorging.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle reactie en Ganymedes geeft een advies bij andere bedrijven krijg je een mail terug kijk maar op onze site. Ik ben tevreden en koop zeker nog een keer bij hun.

Batterijen in de starpointer zijn vaak leeg,gisteren een Astro Fi 130 gehad batterij leeg,heb ook verzendkosten betaald en dat was dus niet nodig geweest.

Pluspunten

Zeer snelle service en geen gezeur als iets niet goed is!

Pluspunten

Persoonlijk contact, goede adviezen en oplossinggericht denken.

Pluspunten

Prompte en correcte afhandeling

geen

Pluspunten

Levertijd zou zijn 1 tot 3 werkdagen het is er slechts 1 geworden! Snelle levering dus en keurig verpakt!!

Pluspunten

Enorme kennis van zaken in de winkel waarna je online nog eens makkelijk kan overwegen het te kopen

Pluspunten

Kreeg goed telefonisch advies. Volgende dag werd bestelling al afgeleverd.

Pluspunten

Duidelijke website, snelle levering

Bedrijf is 's maandags gesloten, wellicht ter overweging dit te veranderen.

Pluspunten

Hele goede en objectieve uitleg, ze nemen echt de tijd voor je en hebben prima vakkenis, voordeel is ook dat je fisiek naar de winkel kan in Amstelveen om alles eens rustig te bekijken onder het genot van een bakje koffie.

Pluspunten

Producten: duidelijke informatie, redelijke prijzen. Snelle bezorging.

De mogelijkheid bestellingen bij een afhaalpunt te verzenden aanduiden en aanbieden op de website. Die mogelijkheid bleek bij mijn bestelling enkel na het versturen van een email.

Pluspunten

Prima op tijd geleverd. Overzichtelijke site!

Pluspunten

Goed artikel. Ik koop uitsluitend Celestron artikelen, en alleen by Ganymedes.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Prima site

Bestelling besteld op 12 augustus (zaterdag). Levertijd zou 1-3 werkdagen zijn. In geval van 3 kom je op de 16e uit. Zonnefilter folie geleverd op de 18e, helaas te laat voor mijn vlucht naar de eclips in de VS van de 21e. Kan altijd gebeuren natuurlijk maar was fijn geweest als ik deze bij me had gehad.

Pluspunten

Makkelijke / heldere / zeer duidelijke site. makkelijk in te vullen. Supersnelle levering. Daags erna in de brievenbus.

Geen. Alles verliep 100% En chatmogelijkheid is altijd makkelijk, maar totaal niet nodig gehad.

Pluspunten

Fast delivery

De levering liet door een foutje even op zich wachten maar dit werd snel en soepel opgelost.

Pluspunten

Aangename webshop, snelle levering.

Bevestigings e-mail en bestelling afgerond e-mail zijn dezelfde e-mail. Het kan overkomen alsof het pakket ook al verstuurd is. Ik zou daar twee aparte e-mails van maken geeft net iets meer duidelijkheid dan een en/of mailtje.

middeldorpstraat 1

1182HX Amstelveen