Pluspunten

Fast delivery

De levering liet door een foutje even op zich wachten maar dit werd snel en soepel opgelost.

Pluspunten

Aangename webshop, snelle levering.

Bevestigings e-mail en bestelling afgerond e-mail zijn dezelfde e-mail. Het kan overkomen alsof het pakket ook al verstuurd is. Ik zou daar twee aparte e-mails van maken geeft net iets meer duidelijkheid dan een en/of mailtje.

Pluspunten

Vlotte afhandeling van bestelling.

Ik moet maar eens in de showroom komen kijken.

Pluspunten

. Deskundige voorlichting . Zeer vriendelijk te woord gestaan . Op voorraad . Goede prijsstelling . Goede bereikbaarheid

Pluspunten

Uitstekende en eerlijke service, uitstekende adviezen, snelle verzending, nette prijzen enzovoorts! Kortom alles top! Astronomie is geen eenvoudige hobby, maar met een winkel als dit achter de hand wordt het al snel eenvoudiger en leuk! Ik zal dit bedrijf zeker aanbevelen aan anderen.

Geen.

Pluspunten

Hoge kennis van de apparatuur die ze verkopen

Pluspunten

Directe communicatie. Oplossingsgericht. Schappelijke prijzen.

middeldorpstraat 1

1182HX Amstelveen