Zeer goed.

Zeer goed.

Sneller levering

Via de website heb ik de Seestar s50 besteld. Op de website was alle informatie te vinden. Daardoor de keuze goed kunnen maken. Eenmaal besteld super snel en netjes geleverd!

Super personeel

Ik hou ervan dat mensen tijd voor hun klant maken…

Nu al een paar keer wat besteld hier, en altijd snelle verzending. Ook fijn alle status updates per mail over mijn bestelling.

Kennis, kunde en klantvriendelijkheid

Ganymedes is klein maar fijn, een compacte zaak met een divers assortiment telescopen, en andere optische objecten en aanverwante accessoires benodigd voor astronomie en astro-fotografie. De klant wordt deskundig en vriendelijk geholpen en ook de hulp na aanschaf is prima. Wat mij ook opviel was dat ik als beginner normaal werd bejegend en niet arrogant zoals bij veel andere specialistische zaken. Een zaak met enthousiaste en betrokken mensen.

Alles sehr gut und zuverlässig

Habe nach der ATT in Essen nochmals einen richtig tollen „nach Messe Preis“ bekommen. Bezahlung und Versand problemlos - alles bestens. Jederzeit wieder - da werde ich öfters bestellen. Guter Kontakt nach Anfrage zu einem Teleskop, schnell geantwortet. Versand von den Niederlanden nach Deutschland war kein Problem.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Fijne en professionele telescoop winkel

Zeer goede service en top producten. Ik ben er zeer tevreden mee! Zal hier zeker vaker producten aanschaffen!

prettig en professioneel

Heel fijn geholpen. Men denkt mee, legt uit en biedt alle mogelijke opties.

Snele goede service, weten waar ze het over hebben.

Meerdere aankopen gedaan. Altijd goed geholpen.

Goed begin

Eerste bestelling geplaatst en dat is goed bevallen. Ruim aanbod telescopen. Bestelling werd binnen een paar dagen geleverd en was goed verpakt.

Snel en prima geleverd

Uitstekende astro winkel met een ruim assortiment. De aangegeven voorraad is er ook zodat je naar verwachting de spullen in huis hebt.

Behulpzaam en kwaliteit

Inmiddels 3x ervaring bij Ganymedes gehad, erg tevreden met zowel de kwaliteit van de producten als behulpzaamheid, alsmede retourbeleid.

geweldige service!

Ik zat met een ingewikkeld probleem op het gebied van astrofotografie maar dankzij de deskundige en doortastende hulp van Arenda, zijn we er prima uitgekomen. Van mijn kant een sterke aanbeveling voor deze winkel waar service beslist geen leeg begrip is!

Snelle service, goede opvolging

Bestelling geplaats savonds tijdens een feestdag. De volgende dag al gelijk opgestuurd! Goede opvolging van het traject die men pakje moest afleggen. Netjes en veilig ingepakt.

Kennis en service

Vriendelijk en professioneel

Op tijd. Geleverd mooi product Alleen zonnefilter zat te weinig band bij om goed te laten aansluiten

Zoals steeds een hele goede service

Zoals steeds een hele goede service en vriendelijk contact

Geweldige Service en meedenkend.

Goed geholpen door ervaren mensen.

Als eenmaal goed ingesteld prachtig universum dat nooit verveelt.

Snelle levering en uitstekend product.

Goede ervaring met Ganymedes daar kan je gerust onderdelen en telescopen kopen. En ze bieden een goede service! Ik ga zeker meer dingen bestellen bij Ganymedes. Met vriendelijke groet: R.J.Bellekom/Heespelink.

Top mensen met goed advies

Goed advies gekregen.

geweldig bedrijf

zeer goede service, deskundig, ontzettend behulpzaam, goed materiaal, betrouwbaar

Top service door Ganymedes

Ik ben sinds een aantal maanden klant bij Ganymedes, en kan niets anders zeggen dat ik heel tevreden ben. Snel met de service, snel met leveren, eerlijk met advies en handelen garantie issues zeer snel en netjes af. Als klant voel ik me ook echt gehoord door Ganymedes, en kan iedere (beginnende) amateur astronoom deze zaak aanraden, je krijgt er geen spijt van.

Vlotte verzending, goede vooraad.

Een probleem word snel en goed opgepakt.

Great service

Great service and very helpful I love my gear

middeldorpstraat 1

1182HX Amstelveen