Laden reviews...
30 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen snelle levering, nette verpakking en vriendelijk personeel. De kwaliteit en betrouwbaarheid komen consistent terug in beoordelingen. De service wordt geprezen om duidelijkheid en klantgerichtheid. De algehele ervaring is positief en stabiel.
Heerlijke dekbedden en goede service
16 June 2026
Natascha
Weesp
Keurige verzending, zijden dekbed slaapt heerlijk koel.
31 May 2026
Ina
Wijk bij Duurstede
In de winkel in Hilversum heel fijn geholpen door Marloes bij de aanschaf van een boxspring en matras. Wat ik heel fijn vond is dat je echt geholpen werd en er dus geen vervelende verkooppraatjes werden gehouden. We slapen nu ruim een maand in ons nieuwe bed en dit is de beste aankoop!
26 May 2026
Ilse
Woerden
Het pakketje was goed in een doos verpakt! En tot mijn verassing waren de matras overtrekken professioneel verpakt! Netjes!
2 May 2026
Peter
Schijndel
Pijlsnel, probleemloos en perfect geleverd met zelfs gratis extra’s. Waarlijk een uitstekend bedrijf
24 April 2026
Wim
Ouderkerk aan de Amstel
De bestelde artikelen waren heel erg mooi verpakt. Hele snelle levering (ondanks Post.nl). Goede kwaliteit, maar dat is eigenlijk altijd zo bij Morpheus. Kortom: prima!
24 April 2026
Dorine
MIJDRECHT
Product is keurig verpakt en snel geleverd. Omschrijving op de website komt overeen met het product. Erg blij mee!
28 March 2026
Vincent
Papendrecht
Ik ben al jaren fan van Bella Donna hoeslakens en ik was toe aan een nieuwe set. Online besteld bij Morpheus, volgende dag in huis. Niet goedkoop, maar gaan jaren mee.
1 March 2026
Anne-Claire
Bentveld
snelle levereing en goede kwaliteit
16 February 2026
Annette
Hilversum
Prima site, en heb 13 jaar geleden ons 1e donzen dekbed daar gekocht en nu voor mijn partner een nieuwe. Die van mij is nog goed genoeg.
12 January 2026
Dionne
Utrecht
Het kussen is veel te dik, de veertjes voelen prikkerig aan. Natuurlijk heb ik er veren uitgehaald. Ik had gehoopt op een veel zachter kussen. Helaas voor mij een echte miskoop.
Beveelt niet aan
12 January 2026
L
Veendam
Beste Lida,
Wat vervelend om te horen dat je een hoofdkussen hebt gekocht wat niet bevalt. niks is irritanter dan dat! We hebben inmiddels telefonisch contact gehad, wat fijn dat je in de gelegenheid bent om naar onze winkel te komen. Gaan we daar samen kijken en "passen" welk hoofdkussen wel naar je zin is en lossen we dit probleem voor je op.
Hartelijke groet, Morpheus Team
goed mailcontact, met een klein misverstand. is opgelost.
26 December 2025
Lucie
Hilversum
De zorgvuldige en bijzonder smaakvolle verpakking van een online besteld en door Morpheus per post verzonden product doet de wens ontstaan om nu zelf eens een van de vestigingen van het bedrijf te bezoeken. Tot binnenkort!
9 December 2025
Paul
Amsterdam
De bestelling kwam zelfs 1 dag eerder!
6 December 2025
WSG
Beusichem
Jammer dat ons verzoek om een prijsaanpassing niet is gehonoreerd, temeer daar er geen enkel beroep door ons is gedaan op een medewerker voor advies. Vanwege de kwaliteit is gekozen voor dit dekbed. De levering door Post.NL is een ramp. Vanaf 14 uur thuis gebleven, de levering werd steeds uitgesteld. Over 20 uur ‘s avonds kwam er bericht dat het pakket de volgende dag moest worden afgehaald bij een PostNL-punt (zonder overleg). De volgende dag is het pakket uiteindelijk aan einde van de middag daar bezorgd.
28 November 2025
Cees
Arnhem
Snelle levering en mooie kwaliteit
28 October 2025
Christine
Zoetermeer
Top zaak, vriendelijk en deskundige mensen en alle beloften worden waargemaakt
28 October 2025
Anita
Naarden
Sleep and dream hoofdkussen combi oftewel box F is sinds jaren mijn beste kussen ever. Dus weer een nieuwe gekocht. Erg blij mee!
24 October 2025
Saskia
Neede
De volgende dag al binnen, geen verzendkosten en prachtig verpakt!
20 October 2025
Mirjam
Groningen
Prima snelle levering en producten waren zoals op de website staat
11 October 2025
Bergje
Amsterdam
Eerder al beddengoed gekocht bij Morpheus 100% tevreden met product, klantenservice en bezorging.
9 October 2025
Monique
Tegelen
Erg vriendelijk en vakkundig personeel met alleen maar goede producten, materialen en vakkundig advies.
26 September 2025
Pim
Bussum
Persoonlijk. Prachtig ingepakt! Superleuk verrassing!
26 September 2025
K.
Utrecht
Product voldoet aan al onze wensen. Het was met zorg ingepakt en naar ons huis verstuurd. Ergo, wij zijn zeer tevreden
19 September 2025
StefanGusta
Zie bovenstaande
12 August 2025
Remmelt
Maarssen
Morpheus is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in slaapoplossingen en hoogwaardige slaapproducten. Het assortiment omvat matrassen, bedden, kussens en beddengoed, ontworpen voor optimaal comfort en ondersteuning. Morpheus combineert innovatie en kwaliteit met persoonlijk advies, gericht op het verbeteren van de slaapkwaliteit voor zowel particulieren als bedrijven.
Vaartweg 4
1211JH Hilversum