We zijn zeer tevreden met Morpheus, topkwaliteit en goede service

Onlangs onze tweede boxsprings gekocht, na 25 jaar de eerste vervangen. Wel natuurlijk de matrassen vaker vervangen.

Vlug verzending niet goed ook vlug geld retour

Een feestje om te onvangen!

Komen leveringstermijn na. Retour gaat goed Product van goede kwaliteit Super leuk dat er aan het inpakken zoveel aandacht wordt besteed. Zo wordt zelfs een simpel hoeslaken kopen nog leuk. Hierin zijn jullie echt origineel!

prima, en op de afgesproken tijd bezorgd

zie bovenstaande zin

Snelle levering en de molton was verpakt alsof het een kado was,zó leuk! De molton heb ik al jaren,zó,n mooie kwaliteit voor een goede prijs

Topservice!

Na klacht heeft deze firma er werkelijk alles aan gedaan om het naar tevredenheid op te lossen! Echte ouderwetse service, waar je tegenwoordig vaak naar moet zoeken…

Goede verzorging, leuk verpakt. Op tijd geleverd!

Vlotte service, heel klantvriendelijk.

Mijn bestelling was net een cadeautje dat ik mocht uitpakken, zo mooi en kleurrijk ingepakt!

Klantenservice prima!

Het traject van bestelling opnemen en bezorgen was helder. Goede kwaliteit producten.

heel goede informatie

uitstekend

Top service!

Producten werden snel geleverd en kreeg er zelfs nog een extraatje bij!

Altijd een prima behandeling van mijn orders

En hoe leuk en gezellig is het dat ik mijn artikelen mooi en kleurrijk in cadeauverpakking ontvang. Mijn complimenten aan jullie !!!

Uitstekend.

Mooi en verrassend ingepakt.

Werd vrolijk van levering

Toen ik de doos opende zag ik een mooi ingepakt cadeau liggen. Werd er vrolijk van. En natuurlijk het allerbelangrijkste de levering was conform het bestelde.

Er ontbrak 1 item aan mijn bestelling, maar 1 telefoontje was genoeg, het werd direct nagestuurd.

Artikelen netjes op tijd geleverd.

Prima service, mooi product

Ik ben een tevreden klant, zie verder hierboven.

Zoals altijd prima!

Snelle levering, goed verpakt en product helemaal zoals omschreven en verwacht.

Zeer klantvriendelijk

Wij bestellen graag bij Morpheus. Duidelijke website en als je vragen hebt wordt je prettig en vakkundig te woord gestaan. Ook als je het als een kadootje besteld wordt het zo leuk ingepakt. Voor ons een 10+

Alles super

Makkelijk bestellen op de site. ruime keuze snel (gratis ) verstuurd en leuk ingepakt . dankjewel

Heerlijk beddengoed, top kwaliteit en op tijd thuis geleverd!

Ik bestelde hoeslakens en dekbedovertrekken en constateer dat ook de goedkopere uitvoeringen van essenza heerlijk zacht aanvoelen. Ik wist 't. Als Morpheus het verkoopt, dan moet het goed zijn.

Goed maar kan beter

Duidelijke internet site, bestelling geplaatst, geen bestelbevestiging (?), na enige dagen gebeld. Bleek deel bestelling niet op voorraad - geen probleem voor mij, maar had het graag geweten. Daarna kwamen produkten snel, mooi en met zorg verpakt ! Ondanks kritiek punt zou ik er zo weer kopen !

Het kwam als een cadeau binnen.

Fijn een goede verpakking voor de hoeslaken . Dat is een 10 waardig.

Onwijs goede ervaring met Morpheus

Alles keurig verpakt, snelle levering en heldere communicatie! Echt top!

Goede informatie

4 Vaartweg