Laden reviews...
29 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen doorgaans snelle levering en de kwaliteit van de producten. Er zijn meldingen van vertragingen en voorraadproblemen, maar vaak worden opties geboden of terugbetalingen gedaan. De website wordt als duidelijk en gemakkelijk in gebruik ervaren, en de klantenservice is behulpzaam bij problemen. Al met al zijn de ervaringen positief, met ruimte voor verbetering in levertijden.
Prima kaarsen. Snel geleverd. Tevreden klant
26 June 2026
CW
Holten
Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de kaarsen. Verbeterpunt: er wordt niet gecommuniceerd over de verzending van je bestelling. Na weken wachten stuurt de vervoerder een mail dat je pakket eraan komt en dan mag je raden welk pakket dat dan is..want waarschijnlijk bestel je net als ik wel vaker iets online.. Graag zou ik direct (al vóór het plaatsen van de bestelling) willen zien, wat de levertijd is en wanneer ik het pakket redelijkerwijs kan verwachten. Veel online winkels geven aan: op voorraad of niet en levertijd, dat zou heel helpend zijn.
15 June 2026
Irene
Geleen
You have delivered a goed quality of candles. We thank you!
8 June 2026
Zuster M. Scholastica
Utrecht
alles voor een heel jaar besteld. wel jammer dat ze een maat/kleur niet hadden. Zonder overleg is het geld voor deze terug gestort. op zich prima, maar ik had dan andere keuzes gemaakt.
7 June 2026
Leiderdorp
levering duurt erg lang en als iets niet in huis is wordt geld zonder overleg terug gestort. gemiste kans op andere keuze.
18 April 2026
LEIDERDORP
Wij bestellen regelmatig kaarsen, altijd snel geleverd, het shop aanbod is uitgebreid.
23 March 2026
Marcel
Tilburg
De producten zijn top kwaliteiten en de verpakkingen rond de kaarsen zijn top. Het enige minpuntje vind ik de levertijd, er dtaat binnen 7 werkdagen maar ik heb een paar keer een bestelling gedaan en dat was allemaal langer dan 7 werkdagen. De ene keer was het een maand, dan weer 14 dagen en een andere keer 20 dagen.
9 March 2026
Timo
Nieuw-Beijerland
Bestelling geplaatst en mijn beoordeling al tweemaal gevraagd, maar goederen nog steeds niet ontvangen, reeds tweemaal mail gestuurd en geen reactie.
17 February 2026
eric
Wachtebeke
Na bestelling op 14-01 een vriendelijke mail dat de toeleverancier niet tijdig kon leveren, nieuwe leverdatum 09-02. Rond die datum inderdaad de bestelling in goed orde ontvangen. Was met 6 doosjes kaarsen geen grote bestelling, waardoor voor mij onduidelijk of het toevallig niet op voorraad was, of dat er structureel sprake is van dropshipping.
11 February 2026
AdB
Groningen
De bestelling wordt veel te laat geleverd!
1 February 2026
Wim
Tilburg
kaarsen zijn goed, en het is makkelijk te bestellen
31 January 2026
Magda
Roosendaal
Duidelijke site en niet onbelangrijk, ook heel toegankelijk en benaderbaar
28 January 2026
Linda
Wijk bij Duurstede
Produkt is prima maar duurt erg lang eer ik het ontvangen had.
28 January 2026
Aryan
Heerhugowaard
Ik moest even op mijn pakket wachten, maar het is netjes aangekomen en staat geweldig op mijn dressoir.
18 January 2026
Desirée
Den Haag
Alles, bestelling, opdracht bevestiging en betaling verliepen probleemloos en snel, de levering naar Duitsland was snel, ondanks het feit dat de vervoerder zich voor de wat vertraagde levering verontschuldigde (slecht weer, sneeuw) De kwaliteit van de geleverde kaarsen is goed, wat je eigenlijk bij Gouda kaarsen ook niet anders verwacht.
12 January 2026
Henricus
Ahaus (D)
Kwaliteitskaarsen goed verpakt geleverd.
27 December 2025
Eelke
Berlicum
Mooie site ruime keuze en snelle levering
27 December 2025
Yvonne
Utrecht
Goede service. Als er een product niet leverbaar is meteen een persoonlijk bericht waar een keuze voor een alternatief wordt voorgesteld. Producten worden netjes en snel verzonden. Dikke prima!
21 December 2025
Ellis
Pijnacker
Precies de gewenste kaarsen , snel bezorgd
20 December 2025
C.H.
Hoeksche Waard
17 November 2025
Onno
Houten
Ook dit keer weer voor de hele winter en het najaar besteld. Levering duurt wat langer maar dat vind ik niet erg.
4 November 2025
X
28 October 2025
Carolien
Bunschoten
Eigenlijk aan de late kant besteld ivm huidige voorraad maar door de snelle levering niet zonder gezeten! Perfecte kwaliteit wat voor ons wel belangrijk is.
23 October 2025
Wessel
Den Haag
Your product is good. It does not create smoke and the flame stays longer. Good quality!
20 October 2025
Zuster M. Scholastica
Kaarsengroothandel.com
Dé online specialist in Bolsius en Gouda kaarsen!
Groothandel voor horeca, detailhandel en profesionele gebruikers.
Maar ook consumenten die veel kaarsen gebruiken kunnen hier voordelig kaarsen kopen.
Lees hier wat anderen van ons vinden. Overtuigd?
Ervaar zelf het voordeel en gemak van bestellen in onze kaarsen webshop:
De Huufkes 92
5674TM Nuenen