Originele beoordeling
Beste Yvonne, Wat vervelend dat u uw bestelling nog niet ontvangen hebt, en jammer dat u geen contact met ons zelf hebt opgenomen hierover zodat wij u direct verder konden helpen, ik heb het even na gekeken voor u, en dit is per envelop naar u verstuurd, uw bestelling is direct verzonden maandag, het kan dus nog steeds bij u in de brievenbus vallen, de post heeft veel vertragingen door drukte bij alle pakket diensten. Mocht het er morgen middag nog niet zijn, laat het ons even weten.
Beste Beata, Wat vervelend dat uw bestelling nog niet is aangekomen, echter ligt dit niet in onze handen, maar bij de post. Wegens de feestdagen lopen zij aanzienlijk achter in het afleveren van pakketten door de feestdagen en de drukte die daarbij komt kijken. Ook dus van onze leveranciers.. Uw pakket komt zo snel mogelijk naar u toe. Sorry voor het ongemak.