Super service

Leuk dat kaartje wat ze erbij doen

Super leuke kleding besteld. Het tshirt was ook meer afgeprijsd als op andere sites. Heel snel verstuurd. En heel leuk verpakt met een persoonlijk geschreven kaartje er bij. Echt top!

Zeer behulpzame verkoopsters

Een super fijne kledingwinkel waar je helemaal slaagt.

Leuke merken, regelmatig nieuw aanbod, altijd supersnel geleverd.

Mooie webshop lieve meiden.

Snelle service met een leuk persoonlijk berichtje erbij

Heel goede shopervaring

Leuke collectie, snelle verzending. Top dus

Top !

Snelle levering, netjes verpakt, lief kaartje erbij !

Mijn ervaring is altijd goed .maar ik heb deze bestelling niet gekregen

Ze zeggen dat ze het bezorgd hebben maar ik weet niet waar , kunnen jullie het achter halen Grt Els

Goede service snelle levering

Vriendelijke afhandeling met een persoonlijke touch

Altijd top!

Mooie items, persoonlijke online service, lieve mails, ontvangen als een cadeau!

Fantastisch!

Snelle levering, lief kaartje in een verzorgd pakket.

Blij !

Mooie artikelen, vlotte levering.

Snelle levering, goede communicatie. Product zoals beschreven ! Topservice!

Snel en alles goed geregeld

Fijn websitebezoek, genoeg keuze. Snel geregeld ook het mail contact was goed. Superleuk ingepakt met een leuke persoonlijke boodschap ❤️

Top !

Altijd in orde , iedere keer weer ! Met een leuke persoonlijke boodschap

Super winkel

Altijd super om hier te winkelen

Snel in huis

Heel fijn lieve kaart erbij gewoon top !!

goed klantencontact en snelle bezorging

Ik bestel graag bij Ruijs. Ze hebben een fijne persoonlijke benadering. Je kan ze een bericht sturen bij twijfel over de juiste maat, artikelen worden snel en netjes thuis bezorgd. Eventuele retouren worden netjes en snel afgehandeld. Zeer tevreden.

Keurig verpakt, lief kaartje erbij, helaas was het te groot en moeten terugsturen, ook dat ging super makkelijk. Mooie kleding, superservice!

Super leuk

Altijd leuk contact bij vragen. Daarom durf ik advies vragen en dan hoef niets teruggestuurd worden. Snel ontvangen in een mooi lief verpakking.

Heel klantvriendelijk

Houden je goed op de hoogte van de status van je bestelling, zijn verder ook erg klantvriendelijk. Een fijn online adres!

Superfijn!

Het was vooral heel snel verzonden ! En een prachtig shirt van mooie kwaliteit ontvangen .

keurig geholpen

op naar mijn volgende aankoop

Schuifelenberg 82

5751 HZ Deurne

Over RUYS fashion

RUYS fashion. Een online webshop en een store in Deurne met verschillende mooie modemerken voor dames. Persoonlijke aandacht is iets wat wij heel belangrijk vinden, in onze winkel maar ook online. Bij vragen, advies en/ of opmerkingen kun je altijd bij ons terecht. Liefs, de meiden van RUYS