Mooie merken!

Mooie merken, snelle levering en goed bereikbaar voor vragen! Blij mee!

Ik vind de persoonlijke benadering, kaartje erbij heel leuk. Helaas de broek terug gestuurd maar het was een zeer goede 1e ervaring met Ruys.

Super service

Alles perfect verlopen en met persoonlijke kaart erbij.

Snel, lief kaartje

Goede kwaliteit en persoonlijke service

Ik heb een mooie broek besteld en ontving in mijn pakketje een lief en persoonlijk kaartje. Dat gaf een fijn gevoel! Bedankt!

Snel, duidelijk en prettige communicatie

Leuke shop, snel verstuurd en heldere communicatie. Ook een retour gestuurd artikel werd adequaat afgehandeld. Top!

Goede service en snelle verzending

Mooi verzorgd ingepakt met een leuk persoonlijk kaartje erbij. Top service!

Helemaal top!

Heb dan ook nog het geluk dat lieve Vera mijn buurvrouwtje is, die het mee kan nemen.

Snelle verzending en terug betaling

Prima!!

Heel gemakkelijk te bestellen en snelle levering!!Top!!

Top!!

Geweldige service en retour snel geld terug!

Goede service! Snel verzonden en een superleuk attent kaartje bij de bestelling!

Goede en snelle service.

Mooie webshop, bestelling werd snel en goed bezorgd. Ik ben zeer tevreden over RUYS fashion.

Super service

Nogmaals super!

Pakket altijd gezellig ingepakt

Persoonlijk kaartje en snelle verzending

Altijd mooi ingepakt met een leuk kaartje erbij Jammer dat jullie in Brabant gevestigd zijn nu

Prettige communicatie

Snelle levering fijne en duidelijke communicatie via mail. En heel attent!

Super snelle levering

Ben heel blij met mijn aankoop!

Schrok even, want op het kaartje van de broek stond xl wat ik had besteld. In de broek stond L maar gelukkig paste hij perfect.

Er is nog steeds niets binnen.

Er is nog steeds niets binnen.

Excellent

Per abuis was verkeerde kleur legging verstuurd. Communicatie was uitstekend. En p.o. kreeg ik juiste kleur en maat en een persoonlijk noot met excuus. Klant voelt zich koning! Dank

Snel bezorgd en mooi item gescoord

Snel bezorgd. Mooie broek van closed :) en een andere broek retour . Retour zending vlekkeloos verlopen.

Uitstekend & persoonlijk

Snelle levering, persoonlijke benadering en een feest om uit te pakken.

Mooi aanbod zeer tevreden

Mooi aanbod, zeer tevreden

Schuifelenberg 82

5751 HZ Deurne

Over RUYS fashion

RUYS fashion. Een online webshop en een store in Deurne met verschillende mooie modemerken voor dames. Persoonlijke aandacht is iets wat wij heel belangrijk vinden, in onze winkel maar ook online. Bij vragen, advies en/ of opmerkingen kun je altijd bij ons terecht. Liefs, de meiden van RUYS