Uitstekend geholpen!

Fijn geholpen, alle tijd voor je. Helemaal super, komen zeker terug.

Mooie merken, luxe uitstraling en goede service

Heel tevreden over de service, de snelle bezorging en de mooie kwaliteit van de merkkleding. Dankzij de aanbiedingen is shoppen hier extra aantrekkelijk. Enige verbeterpunt zou wat meer keuze in grotere maten zijn (42/44), zodat het aanbod nog beter aansluit op de gemiddelde Nederlandse vrouw. Verder echt een fijne webshop!

Geweldige collectie en service.

Perfect!

Super vriendelijk, snel en prettige service en website.

Super snel en geweldig verzorgd

Super goede ervaring, met lieve boodschap!

Vriendelijk, snelle levering, en inspirerend

Top winkel

Mooie merken, prachtige winkel. Fantastische service, zowel fysiek als online ❤️

Goede service en zeer vriendelijk

Mooie site gave kleding snel geleverd

Fijne site en goede service

Mooie merken verkopen ze bij Ruys ! Word altijd netjes geleverd in mooie verpakking met een gezellig kaartje erbij , ik snuffel graag op de site . Ook om inspiratie op te doen!

Alles ging snel, maar helaas is blouse veel te groot. Dan mag wel vermeld worden. Scheelt weer kosten en beter voor millieu

Leuk tshirt!!

Altijd goede ervaring!!!!

Altijd de beste service en vriendelijk! Behulpzaam om je naar alle tevredenheid te helpen! Echt een aanrader

Altijd blij met kleren van ruys ♥️

Goed verzorgd en betrouwbaar

Ik heb al een aantal keer online geshopt bij RUYS. Ze zijn betrouwbaar in hun service, leveren snel en sturen super verzorgde pakketjes.

Prima website

Snelle levering en uitgebreide collectie.

Een hele mooie en vriendelijke website. Je kunt chatten en krijgt meteen antwoord als je vragen hebt.

Snel, netjes verpakt

Even appen over maatvoering wordt snel opgepakt. Veel keuze en mooie merken. Jammer dat ik niet dichtbij woon.

Duidelijke site. De bestelling was er binnen 2 dagen en ben nu aan het genieten van de heerlijke geur van Mari Stella Maris

Fijn. Snel, netjes en een leuk kaartje

Fijn, netjes, snel met een leuk kaartje

Snel geleverd!

Snel, duidelijk en attent

Ik kreeg mijn artikel de volgende dag al aangeleverd. Ik werd ook op de hoogte gebracht en gehouden dat het artikel was verzonden. En er zat een attent bericht bij het artikel.

Altijd snel en vriendelijk

Onderscheidend

Naast een mooie uitgebreide collectie wordt je bestelling ook nog eens snel en mooi verpakt verstuurd met een handgeschreven boodschap erbij. Wanneer er helaas dan toch iets niet helemaal goed past en retour moet wordt ook dit snel en afgehandeld en ontvang een persoonlijk mailtje met update. Bedankt.

Schuifelenberg 82

5751 HZ Deurne

Over RUYS fashion

RUYS fashion. Een online webshop en een store in Deurne met verschillende mooie modemerken voor dames. Persoonlijke aandacht is iets wat wij heel belangrijk vinden, in onze winkel maar ook online. Bij vragen, advies en/ of opmerkingen kun je altijd bij ons terecht. Liefs, de meiden van RUYS