Hi Yvonne, Heel erg bedankt dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling over ons te schrijven. Wauw, je vindt onze service perfect! Daar worden wij heel blij van. :) Tot snel weer een keertje. Liefs, Margo
Hi Tiny, Super bedankt dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling over ons te schrijven. Wat fijn dat je je pakketje snel in huis had. Veel plezier met je nieuwe aankoop! Tot snel weer een keertje. :) Liefs, Margo
Hi Margo, Heel erg bedankt voor het schrijven van de beoordeling. Wat fijn te lezen dat je ervaring zo goed is bij ons. :) Ons heb je super blij gemaakt met de 10! Tot snel weer een keertje. Liefs, Margo
Hi Monique, Super bedankt voor het schrijven van de beoordeling. Wat leuk dat je vandaag weer bij ons bent komen shoppen! Gezellig bij onze lieve Marijke. :) Veel plezier met je nieuwe aankoop. Tot snel weer een keertje. Liefs, Margo
Hi Petra, Heel erg bedankt voor het schrijven van de beoordeling. Wat fijn te lezen dat je onze service persoonlijk vindt. Wij maken het graag zo persoonlijk mogelijk. :) Tot snel weer een keertje. Liefs, Margo
Hi Gea, Super bedankt dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling over ons te schrijven. Wat fijn dat je ervaring zo goed is bij ons! Dat maakt ons heel blij. :) Veel plezier met je aankoop. Tot snel weer een keertje. Liefs, Margo
Hi Arenda, Heel erg bedankt dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling over ons te schrijven. Wat fijn dat je blij werd van ons pakketje. :) Veel plezier van je nieuwe aankoop! Tot snel weer een keertje. Liefs, Margo
Hi Linda, Super bedankt dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling over ons te schrijven. Wat fijn dat je onze service top vindt! Dat maakt ons heel blij. :) Tot snel weer een keertje. Liefs, Margo
Hi Jolanda, Super bedankt voor het schrijven van de beoordeling. Wat fijn dat je onze site leuk vindt, én dat je je pakketje snel in huis had. Super bedankt voor de 9 die je ons hebt gegeven. :) Tot snel weer een keertje. Liefs, Margo
Hi José, Heel erg bedankt voor het schrijven van de beoordeling. Wat fijn te lezen dat je ons persoonlijke kaartje leuk vond. Wij pakken onze pakketjes met liefde in. :) Tot snel weer een keertje. Liefs, Margo
Hi Harriet, Heel erg bedankt voor het schrijven van de beoordeling. Wat jammer dat je aankoop niet naar wens was. Wij maken inderdaad op de dag dat we je retour hebben ontvangen het bedrag meteen terug over. :) Tot snel weer een keertje. Liefs, Margo
Hi, Bedankt voor het schrijven van de beoordeling. Wat fijn dat je onze service prima vindt. Ons heb je heel blij gemaakt met de 10! Tot snel weer een keertje. Liefs, Margo
Hi Corry, Super bedankt dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling over ons te schrijven. Wat fijn dat je je pakketje snel in huis had. We hebben bewust gekozen voor retourkosten om er voor te zorgen dat er online bewuste aankopen worden gedaan. :) Zo proberen we zo veel mogelijk rekening te houden met ons mooie milieu. Tot snel weer een keertje. Liefs, Margo
Hi Gerda, Heel erg bedankt voor het schrijven van de beoordeling. Wat jammer dat de dress niet de juiste kleur was voor je. Hopelijk scoor je snel iets waar je wel blij van wordt. :) Als we je advies kunnen geven, dan horen wij het natuurlijk graag. Tot snel weer een keertje. Liefs, Margo
Hi Larissa, Super bedankt dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling over ons te schrijven. Wat leuk dat je graag op onze insta kijkt voor inspiratie. Wij maken de toffe setjes met veel liefde. :) Tot snel weer een keertje. Liefs, Margo
Hi Els, Heel erg bedankt voor het schrijven van deze beoordeling. Wat fijn dat je ons advies online prettig vindt. Wij vinden het fijn dat je de juiste keuze maakt en inderdaad zelden iets retour hoeft te sturen. Tot snel weer een keertje. Liefs, Margo
Hi Sophie, Super bedankt voor het schrijven van deze te gekke beoordeling! Wat fijn te lezen dat je ervaring zo goed is bij ons. Wij doen het met liefde. :) Super bedankt voor de 10 die je ons hebt gegeven. Tot snel weer een keertje. Liefs, Margo
Hi Ellen, Heel erg bedankt dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling over ons te schrijven. Bij twijfel helpen we je graag verder, zodat je de beste optie van ons ontvangt. :) Veel plezier met je nieuwe aankoop. Tot snel weer een keertje. Liefs, Margo
Hi Judith, Bedankt voor het schrijven van de beoordeling. Wat fijn dat je altijd blij wordt van ons. :) Dat maakt ons natuurlijk óók blij! Super bedankt voor de 10 die je ons hebt gegeven. Tot snel weer een keertje. Liefs, Margo
Hi Christel, Heel erg bedankt dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling over ons te schrijven. Wij hebben bewust gekozen voor retourkosten, om er zo voor te zorgen dat aankopen bewust worden gedaan. :) Daarmee denken we met het op en neer zenden aan ons mooie milieu. Tot snel weer een keertje. Liefs, Margo
Hi Pascale, Heel erg bedankt dat je een beoordeling over ons hebt geschreven. Wat fijn dat je je pakketje snel in huis had. En goed te lezen dat je onze communicatie prettig vindt. :) Tot snel weer een keertje. Liefs, Margo
Hi Geertje, Super bedankt dat je een beoordeling over ons hebt geschreven. Wauw, en wat voor één! Wat goed te lezen dat je zo'n fijne ervaringen hebt. Daar worden wij heel blij van. :) Tot snel weer een keertje. Liefs, Margo
Hi Inge, Heel erg bedankt dat je een beoordeling over ons hebt geschreven. Wat fijn te lezen dat je onze service goed vindt! Tot snel weer een keertje. :) Liefs, Margo
Hi Lisette, Super bedankt dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling over ons te schrijven. Wat fijn dat je je pakketje snel in huis had! Veel plezier van je nieuwe aankoop. Tot snel weer een keertje. Liefs, Margo
Hi Stephanie, Heel erg bedankt dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling over ons te schrijven. Wat fijn te lezen dat je ons aanbod mooi vindt én graag nog eens bij ons wilt shoppen. Super! Tot snel weer een keertje. Liefs, Margo
RUYS fashion. Een online webshop en een store in Deurne met verschillende mooie modemerken voor dames. Persoonlijke aandacht is iets wat wij heel belangrijk vinden, in onze winkel maar ook online. Bij vragen, advies en/ of opmerkingen kun je altijd bij ons terecht. Liefs, de meiden van RUYS