Fantastisch!

Snelle levering, lief kaartje in een verzorgd pakket.

Blij !

Mooie artikelen, vlotte levering.

Snelle levering, goede communicatie. Product zoals beschreven ! Topservice!

Snel en alles goed geregeld

Fijn websitebezoek, genoeg keuze. Snel geregeld ook het mail contact was goed. Superleuk ingepakt met een leuke persoonlijke boodschap ❤️

Top !

Altijd in orde , iedere keer weer ! Met een leuke persoonlijke boodschap

Super winkel

Altijd super om hier te winkelen

Snel in huis

Heel fijn lieve kaart erbij gewoon top !!

goed klantencontact en snelle bezorging

Ik bestel graag bij Ruijs. Ze hebben een fijne persoonlijke benadering. Je kan ze een bericht sturen bij twijfel over de juiste maat, artikelen worden snel en netjes thuis bezorgd. Eventuele retouren worden netjes en snel afgehandeld. Zeer tevreden.

Keurig verpakt, lief kaartje erbij, helaas was het te groot en moeten terugsturen, ook dat ging super makkelijk. Mooie kleding, superservice!

Super leuk

Altijd leuk contact bij vragen. Daarom durf ik advies vragen en dan hoef niets teruggestuurd worden. Snel ontvangen in een mooi lief verpakking.

Heel klantvriendelijk

Houden je goed op de hoogte van de status van je bestelling, zijn verder ook erg klantvriendelijk. Een fijn online adres!

Superfijn!

Het was vooral heel snel verzonden ! En een prachtig shirt van mooie kwaliteit ontvangen .

keurig geholpen

op naar mijn volgende aankoop

Snel geleverd met een leuke kaart erbij!

Webshop met mooie merken,snel geleverd en een persoonlijke kaart erbij!

Keileuk

Altijd weer een prima advies

Goede service, vriendelijke meiden en een superleuk kaartje bij de bestelling, top!!!

Pakketje was helemaal in orde met daarbij een leuk persoonlijk kaartje, dat maakt het voor mij helemaal af! Levering was ook snel binnen. De enige tips die ik nog kan geven zijn: Het vermelden van de kledingstukken die het model nog meer aanheeft. Ik zag bijvoorbeeld een prachtige broek op een plaatje op de website, echter ging het om het truitje op het plaatje. Het zou dan leuk staan als in de beschrijving of onderaan bij ‘aanbevolen’ het andere kledingstuk staat (indien jullie die verkopen). Zo weet je hoe je het leuk kunt stylen! Ook zou het ontzettend fijn zijn als je met klarna kunt betalen. Aangezien jullie veel dure items verkopen is het fijn als je achteraf kunt betalen. Het weerhoudt mij namelijk vaak om te bestellen, omdat het vaak een duur item is waarbij je het liefst niet wil wachten op je geld wanneer je het retourneert. Maar verder alles echt top!!

Zeer aandachtig en mooi verpakt. Snelle afhandeling van retour. Perfect.

Mooie website, goeie merken, snelle service, zeer blij mee!

Zo snel geleverd, mooi verpakt, een persoonlijk bericht erbij. Moest ruilen en kreeg een hele aardige mail. Ook weer snel afgehandeld en terugbetaald. Ik ben heel blij met het ontdekken van deze winkel/website!! Top!

Super!!

Blij dat ik af en toe online kan shoppen bij jullie. Her is soms te ver om naar jullie geweldige winkel te komen!

Heel leuk .

Snel, verzorgd en gezellig. Bovendien ook leuke collectie en leuk met spaarsysteem.

Goed geregeld voor retourneren snel bezorgd.

top

snelle service

Zeer vriendelijk geholpen ,goede service ❤️

Bij mijn eerste bestelling was de maat vd jeans niet goed,via de telefoon contact gehad .Toen een kleinere maat gestuurd., de eerste jeans weer retour. Allemaal zonder kosten ..top!! Zeer vriendelijk geholpen ❤️

Heel goed.Alleen niet dezelfde dag verzonden.

Schuifelenberg 82

5751 HZ Deurne

Over RUYS fashion

RUYS fashion. Een online webshop en een store in Deurne met verschillende mooie modemerken voor dames. Persoonlijke aandacht is iets wat wij heel belangrijk vinden, in onze winkel maar ook online. Bij vragen, advies en/ of opmerkingen kun je altijd bij ons terecht. Liefs, de meiden van RUYS