Persoonlijk kaartje erbij .. snelle service en mooi product

Vriendelijk contact, retour snel verwerkt. Fijne oplossing voor de defecte broek.

Fantastisch!

Zo blij met m’n blouse van Samsoe Samsoe die ik gekocht heb in de heerlijke sale die Ruys altijd heeft!

Super & ook nog eens heel snel verzonden!

Super leuke kleding en snelle verzending. Het pakketje wordt ook nog eens super leuk ingepakt.

Snelle bezorging

Mooie kleding,met zorg ingepakt en snelle bezorging Pakketje komt altijd met een lief persoonlijk kaartje.

Snelle levering. Product precies zoals verwacht.

Snel, persoonlijk en correct!

Heel correct, vriendelijk en laagdrempelig ook bij netjes in mailwisseling en duidelijk

Perfect snelle levering en jas zoals op foto

Snellle levering en jas is zoals omschreven en de foto.

Kan deze winkel/webshop absoluut aanraden!

Altijd vriendelijk, behulpzaam en snel antwoord op al je vragen. Via whatsapp, mail of telefoon het maakt niet uit, Je voelt je altijd welkom. Supervriendelijke meiden!

Snelle bezorging met een persoonlijke noot :)

Fijne ervaring met dit bedrijf!

Snelle verzending!

Al mijn bestelde kleding netjes gesorteerd en apart gehouden in de winkel

Wat een mooie aanbiedingen heeft Ruys altijd! Snel verstuurd en netjes verpakt! Ik shop graag bij Ruys en blijf dat zeker ook doen.

Fijne communicatie

Snelle bezorging en goede retourneer regeling. Tevreden!

Fantastisch!!!

Mooie merk kleding, Goede advies voor kleding maat ! Vriendelijke meiden aan de telefoon als je iets vraagt over kleding !

Zeer snelle levering, keurig verpakt, niet in zo n grote doos. Mooie broek .

Zie boven

super!

Snel geleverd en blij met mijn aankoop

Fijn dat ze het probleem zo goed hebben opgelost

Ik had iets besteld en er was iets fout met het artikel, dit is super netjes opgelost en het contact was heel fijn.

Betrouwbaar en snel

Ik had een verkeerde bestelling geplaatst en betaald. Een simpel mailtje volstond om de verzending te voorkomen en een dag later was mijn geld volledig teruggestort. Chapeau.

Goed advies en snelle levering

Goed advies en snelle levering

Helemaal top!

Snel, mooi en persoonlijk

Mijn shopervaring was prima!

Alles goed!

Schuifelenberg 82

5751 HZ Deurne

Over RUYS fashion

RUYS fashion. Een online webshop en een store in Deurne met verschillende mooie modemerken voor dames. Persoonlijke aandacht is iets wat wij heel belangrijk vinden, in onze winkel maar ook online. Bij vragen, advies en/ of opmerkingen kun je altijd bij ons terecht. Liefs, de meiden van RUYS