Altijd goed

Altijd fijn en leuk om hier te shoppen. Hele duidelijke webshop en vriendelijk contact.

Mooie kwaliteit en lief persoonlijke berichtje : )

Mooie kleding, prachtige kwaliteit. De broek die ik besteld had miste wel een knoopje aan de binnenkant (pantalon). Er zat een persoonlijk berichtje in het pakketje, heel attent. Dan is het met zorg verpakt. Ik ben tevreden!

Wordt ECHT vriendelijk geholpen

Wordt heel vriendelijk te woord gestaan. Ik voel soms een drempel om online te bestellen omdat ik terugsturen eigenlijk niet wil. Pasvorm en maat inschatten blijft zo lastig. Maar advies, aankoop en verkoopproces is bij Ruys echt goed uitgedacht en verzorgd. Door de vriendelijke benadering bel of chat ik gerust. Als enige verbeterpunt mogen de retourkosten van 6,50 wat naar beneden. Dan zou ik vaker bestellen.

TOP!

Snel, netjes en zoals altijd een super leuk kaartje !

dikke voldoende

Leuk een persoonlijk kaartje erbij geschreven. Heel attent. Daarnaast maken jullie hele leuke foto's. Altijd vrolijk en glimlachend op de foto. Daar wordt ik blij van!

Super netjes

Broek besteld. Netjes op tijd ontvangen. Helaas te groot en terug gestuurd. Keurig netjes en snel afgehandeld. Kunnen andere winkels een voorbeeld aan nemen!

Goede prijs, snelle levering, leuke persoonlijke noot

Zie boven

Netjes op tijd en goed verzorgd.

Netjes op tijd en goed verzorgd. Gr

Prachtige kleding, snelle levering.

Wat een super leuke kleding, prachtig ingepakt met een attent handgeschreven briefje. Top!

Zeer goed geholpen

Mijn vraag snel en juist beantwoord

Ben blij mee.

Als de perfecte service bestaat heeft Ruys fashion het uitgevonden!

Mijn online ervaring met Ruys fashion is in 1 woord perfect! Zowel de communicatie vooraf bij de bestelling als de het pakketje dat ik mocht ontvangen. Zou zeker opnieuw bij Ruys fashion een item bestellen.

Heel klantvriendelijk

Verkopen leuke en trendy kleding, merken. Snelle reactie op vraag over item dat was uitverkocht. Kreeg een persoonlijk bericht toen de voorraad was aangevuld, zodat ik kon bestellen. En een leuk persoonlijk kaartje in het pakket. Heel klantvriendelijk!

Top service, leuke kleding

Top service, leuke kleding

Mooie merken, uitstekende service en snelle levering

Ruys heeft echte kwaliteitskleding en heldere foto’s op de website zodat je het artikel goed kunt zien en beoordelen. Ik heb een paar mooie items gekocht in de sale, dus ook nog eens voordelig, top!

Zoals altijd een zeer goede service!

Zoals altijd een zeer goede service!

Altijd goed!

Altijd goed, ook retouren en super vriendelijk geholpen!

Mooi assortiment en super communicatie

Echt een feestje om hier te winkelen: leuke collectie en lieve meiden op social media! Kan niet wachten op de winkel eens in het echt te bezoeken!

Snelle en leuke reacties

Bij vragen altijd snel een berichtje!

zeer positief

Super snelle levering (de volgende dag gelijk in huis), keurig verpakt en een persoonlijk geschreven kaartje erbij. Een cadeautje om open te maken.

Super snelle en fijne service

Jullie reageren ontzettend snel en behulpzaam, erg goede service. Artikelen worden vervolgens snel verstuurd.

Vriendelijk en behulpzaam!

Altijd een snelle reactie en bij retour snel geld terug, erg tevreden!

Altijd weer een feestje om het in ontvangst te nemen!

Super toffe kledingzaak. Duidelijk website, Kan er altijd slagen.

Zeer vriendelijk en behulpzaam

Ik ben al een tijd op zoek naar een broek van 10 Days. Ik kon niet goed zien of het de goede was. Maar na een chat gesprek heb ik het gekocht. En het is de goeie!! Ik ben er heel blij mee en zeer vriendelijk geholpen. Service is heel goed!!

Bestellen gaat snel en goed Minpuntje is de verwerking vd retour Duurt altijd best lang voordat geld terug is gestort .

Schuifelenberg 82

5751 HZ Deurne

Over RUYS fashion

RUYS fashion. Een online webshop en een store in Deurne met verschillende mooie modemerken voor dames. Persoonlijke aandacht is iets wat wij heel belangrijk vinden, in onze winkel maar ook online. Bij vragen, advies en/ of opmerkingen kun je altijd bij ons terecht. Liefs, de meiden van RUYS