Bestellen gaat snel en goed Minpuntje is de verwerking vd retour Duurt altijd best lang voordat geld terug is gestort .

Fijne snelle service en goed bereikbaar

Via IG snel antw. Fijne service en snelle levering.

Vriendelijke webshop

Bestelling werd vlot geleverd, leuk persoonlijk kaartje erbij. En na retour ook vriendelijke mail.

Duidelijk en overzichtelijk

Duidelijke foto’s en uitleg van product,netjes op tijd geleverd en leuk verpakt echt een kadootje!!

Heel goed ben echt super tevreden

Ik geef jullie een 10!

Prima service, snelle levering die erg goed verzorgd was met een leuk kaartje.

Prima en leuke rok Goed service

mooie website, duidelijk en prachtige merken

Leuke winkel, mooie merken, ruime keuze en volledig mijn stijl. Jullie zijn bekend geworden bij mij, aangezien mijn dochter bij Anna Nina werkt.

De bestellingen, of dit nu online is of via de app/dm alles wordt perfect geregeld. alles klopt gewoon en wordt goed afgehandeld.

Top geregeld! Super klantvriendelijk!

Ik had ervoor gekozen om de artikelen op te halen. Dat ging snel op het moment dat het mij uit kwam en het afhalen was super Corona-proof geregeld. Ondanks afstand heel persoonlijk!

Prachtige kleding en volop inspiratie

Deze winkel en deze meiden snappen fashion. Prachtige kleding en via hun Instagram krijg je volop inspiratie.

Snelle en persoonlijke levering

Goede keuze, snelle levering en personal touch in pakketje. Heel leuk

Super gaaf en heel snel

Ik kreeg m’n bestelling al de volgende dag, ongelofelijk.....zo snel! En het ziet er prachtig uit! Heel blij mee.

Fijne webshop met mooie kleding!

Snel besteld en ook snel in huis! Altijd met een lief kaartje. Dankjewel!

Altijd top!

Zeer tevreden over de service en persoonlijke benadering.

Echt super geregeld, een goede oplossing in deze Corona tijd, maar kom toch liever naar Deurne toe. Hopelijk toe gauw. Groetjes Marianne

Ik ben fan!

Fijne winkel, fijne service, persoonlijk kaartje bij je bestelling.. top!

Super goed.

Ik vond het heel fijn dat jullie meedenken wat maat betreft, zelfs 's avonds krijg je een antwoord. Ik ben helemaal niet van het online shoppen wil graag de stof zien en ook eigenlijk altijd twee maten passen om te vergelijken. Maar het shirt past perfect.

Gaat

Op foto leek sweater best groot, ik wilde hem ook groot. Maar bleek klein. Bij retour betaal je 6,50. Daar baal ik van en koop om die reden dan liever bij een ander helaas.

Goede snelle service

Perfect!

Omruilen andere maat en weer snel geleverd met een lief handgeschreven kaartje! Tot snel!

Snel mooi verpakt met lief kaartje

Mooi verzorgd snel geleverd

Ze doen wat ze zeggen, net dat beetje extra!

Zeer prettig, even een leuk kaartje, even een terugkoppeling dat de retour zending is ontvangen, niets is te veel. Je voelt je klant op een prettige manier. Mooie kledingmerken ook!

Snelle service, levering

Geweldige service

De service van Ruys is echt super!

Schuifelenberg 82

5751 HZ Deurne

Over RUYS fashion

RUYS fashion. Een online webshop en een store in Deurne met verschillende mooie modemerken voor dames. Persoonlijke aandacht is iets wat wij heel belangrijk vinden, in onze winkel maar ook online. Bij vragen, advies en/ of opmerkingen kun je altijd bij ons terecht. Liefs, de meiden van RUYS