Snelle en persoonlijke service

Prettig door de persoonlijke aandacht, zoals bijvoorbeeld het versturen van een app wanneer je gevraagde artikel weer op voorraad is en beschikbaar online.

Snelle levering en een persoonlijk briefje, super dus!

Door de drukte van feestdagen duurde de levering wat langer. Firma Ruys was enorm betrokken, en hield me op de hoogte. Leuk ingepakt ontbond ik de kleding. Heel erg tervreden!

Fijne service, leuk om een handgeschreven persoonlijk kaartje te vinden tussen mijn bestelde spullen

Mooie kleding, super mooie materialen en fijne verkoopsters. Snelle reactie, ik kon mijn bestelling ophalen bij de winkel, geheel binnen de RIVM regels. Dit maakte dit het extra persoonlijk t.o.v. een pakketje te ontvangen van een bezorgdienst.

Goede snelle service

Snelle service mooie spullen, shop er graag

Goed en snel!

Snel geleverd!

Prima webshop, keurige levering, top!

Uitstekende service!

Snelle levering, prachtig verpakt met persoonlijk kaartje erbij! Ik moest helaas het artikel retour sturen maar ook deze afhandeling verliep vlot en zeer klantvriendelijk. Echt aan te bevelen!

Online winkelen met een persoonlijke touch

Mooi assortiment. Omdat je kunt appen met de dames van Ruys wordt het online winkelen toch persoonlijk.

Uitstekend, mooi ingepakt!

Zeer tevreden, vrij snel geleverd en netjes ingepakt!

Super enthousiast!

Heel blij met de meiden van Ruys! Gemoedelijk, altijd behulpzaam, snelle reacties via Instagram en super enthousiast!

Helemaal goed!

Duidelijke website, veel informatie. Fijn dat de maatinfo zo duidelijk is. Heel goed dat het niet alleen foto's zijn van kledingstukken maar dat het echt gedragen wordt. Bestellen gaat heel goed. Mijn bestelling ontvangen was helemaal een feestje! Mooi verpakt en met een lief kaartje erbij.... heel erg leuk!

Inspirerend en maken het verschil

Via via kwam ik bij Ruys terecht (instagram) en sindsdien ben ik fan! Extra service over wat bij wat past echt superleuk. Ik begin met een box en sindsdien chat ik vaak over bij passende setjes. Altijd hele positieve meiden en instagram enorm inspirerend met de leuke combi’s die gemaakt worden, ik ben fan! Liefs Paulien

Overzichtelijke site, Kadootje om je bestelling thuis te ontvangen met een persoonlijk kaartje! Tot de volgende keer!

Super snelle levering

Hele snelle levering met een persoonlijke kaartje bij de bestelling. Vond ik erg grappig.

Top Service

Mooie site met een goede online service en snelle levering!

Goede service en advies als altijd!

Goede service en advies als altijd!

Mooi ingepakt maar minder tevreden over retourtjes

Snel bezorgd, mooi pakketje, persoonlijk briefje.. allemaal top. Maar dan wil ik een item retourneren en lees ik dat ik daar 6,50 euro voor betaal. Op een bedrag van 26 euro retourneren enorm hoog!

Hippe professionele webshop voor mensen met smaak (-:

Goede site waarbij je kan zien hoe de kleding staat. Altijd op tijd en netjes verzonden met een persoonlijke boodschap en wanneer het niet past altijd correct een berichtje en snelle terugbetaling.

Helemaal goed.

Tweede keer online besteld en ben erg enthousiast. Alles past helemaal goed en superleuk verpakt. Aandacht aan besteed. Top.

Zin om meer te bestellen

De info die je op de site vindt, is correct. Heel fijn dat je bestelling een persoonlijke toets heeft. Geen onpersoonlijke zoveelste bestelling die geshipt wordt maar wel een met uiterst zorg en aandacht gemaakt pakketje speciaal voor jou. Ondanks de online afstand toch gepersonaliseerde service. Top!!

Super service

Super service, snelle communicatie en een extra bedankje met een leuk kaartje

Een feestje

Het pakketje is altijd mooi verzorgd. Het persoonlijke kaartje erbij vind ik super leuk. Al met al een feest om een pakket van Ruys te ontvangen.

Met zorg ingepakt en voorzien van een handgeschreven kaartje. Feestje om uit te pakken!

Prettig en duidelijk

Prima service en heel professioneel aan de telefoon.

Schuifelenberg 82

5751 HZ Deurne

Over RUYS fashion

RUYS fashion. Een online webshop en een store in Deurne met verschillende mooie modemerken voor dames. Persoonlijke aandacht is iets wat wij heel belangrijk vinden, in onze winkel maar ook online. Bij vragen, advies en/ of opmerkingen kun je altijd bij ons terecht. Liefs, de meiden van RUYS