Verzorgd, stijlvol en persoonlijk!

Kleding verzorgd verpakt en leuk om er een persoonlijk kaartje bij te krijgen.

Topservice

Reageren snel als je vragen hebt. Bestelling snel in huis, leuk ingepakt.

Super zoals altijd!

Snelle levering, mooi verpakt, lief briefje; Super zoals altijd!

Na bestelling direct respons en ook wanneer de bestelling naar post NL is verzonden

Super goed!!

Was snel binnen met een leuk persoonlijk berichtje!!

Mooie webshop

Het is prettig winkelen in jullie webshop. Duidelijke foto’s, mooie merken en snelle verzending met een leuk kaartje erbij.

Super!!

Snelle levering, leuk ingepakt en altijd leuk om hun social te volgen! Kortom een aanrader!!

Top.

Netjes verzorgd, snel geleverd..

Blijmakers!

Service, met aandacht ingepakt en mooie merken! Ik blijf bij jullie winkelen :-)

Snelle service, mooi ingepakt en een leuk persoonlijk kaartje bij de bestelling.

Snelle goede service

Klantgerichte vriendelijke medewerkers

Prima ervaring, snelle levering en probleemloos kunnen omruilen.

Ga zo door,met jullie mooie merken

Top bedrijf

Bestel al enkele jaren bij jullie, altijd goed, goede en snelle levering. Goede kwaliteits verhouding

Uitstekende service en rijke keuze aan kleren

Mooi verpakt en snel geleverd.

Top geregeld

Ik heb al verschillende keren iets besteld , uitstekend geregeld! Mooie webshop. Goede communicatie over een product! Heel tevreden

Helemaal te gek.

Ik vind dat ze perfect zijn ingespeeld op de Lockdown. Het online meedenken en de communicatie hierover via WatsApp is geweldig.

Betrokken bij mij als klant.

Bij elke bestelling die ik doe, geeft Ruys je iets persoonlijks mee, ontvang het altijd met een glimlach. Compliment.

Persoonlijk advies en niets in hun teveel!!

Super enthousiast en mee denkend met jou als klant! Niets is ze teveel qua opmeten/meekijken op afstand etc!!

Snelle en vriendelijke levering

Leuk een persoonlijke boodschap erbij

Top.

Volgens afspraak en zeer vriendelijk

Snel en geruisloos.

Ruys heeft snel en zeer zorgvuldig mijn bestelling in behandeling genomen en verwerkt. Ik blijf zeker hen online volgen . Woon helaas wat te ver om ook straks als het weer kan fysiek de winkel te bezoeken. Leuke en mooie collectie.

Top service!

Heerlijk online winkelen en altijd snel en deskundig advies over maat en pasvorm. Kleding wordt snel en netjes verzonden, er wordt altijd een persoonlijke kaart aan de bestelling toegevoegd en het is een cadeautje om om te pakken.

Perfect, goed, uitstekend, chapeau!!

Er wordt gelijk gereageerd!! Zodra ik een bestelling plaats gaan de meiden van Ruys aan de slag! Je krijgt gelijk een bevestigings mail! Prima!! Ook via Insta, app, chat... gelijk antwoord op al je vragen!!

Schuifelenberg 82

5751 HZ Deurne

Over RUYS fashion

RUYS fashion. Een online webshop en een store in Deurne met verschillende mooie modemerken voor dames. Persoonlijke aandacht is iets wat wij heel belangrijk vinden, in onze winkel maar ook online. Bij vragen, advies en/ of opmerkingen kun je altijd bij ons terecht. Liefs, de meiden van RUYS