Fantastische service

Goed geholpen via whatsapp, duidelijke omschrijving met foto’s

GEWELDIG!!

Super geholpen! Lieve meiden helpen top met de juiste maat en dingen uitzoeken voor mij. Altijd alles online en via app of insta berichtjes.

Prima webshop en service!

Alles keurig ingepakt en netjes ontvangen. Zelfs een handgeschreven kaartje erbij. Helemaal leuk...

Toffe collectie en super service!

Ruys heeft een hele toffe collectie, die ze ook leuk laten zien op Instagram. Als je twijfelt over maat o.i.d., kun je ze makkelijk bereiken. Levering is ook heel snel. Al met al top dus!

Altijd super snel antwoord, meiden met verstand van mode. Super geholpen. Zou iedereen Ruys aanraden

Je wordt super geholpen door de meisjes van Ruys

Ik had online besteld en kwam erachter dat ik de verkeerde maat had besteld. Hierop heb ik gemaild met Ruys, ik kreeg bijna meteen een mail terug, en alles was geregeld

Alles netjes en snel geleverd ! Top ga zo door.

Uitstekende service

Ruim aanbod en snelle levering

Aanbevolen door bymarleen.personalfashion

Clientvriendelijk

Jong dynamische vrouwen die weten wat commercie en zeer klantvriendelijk

Wat een fijne website. De kleding wordt op verschillende manieren getoond waardoor je meerdere mogelijkheden ziet om een kledingstuk te dragen

Super service!

Snelle levering bij retour geen kosten mooi verpakt met een attente boodschap!

Super service!

Ik had enkele vragen over de maten van een artikel. Snelle en handige reacties ontvangen, waardoor ik direct de juiste maat kon bestellen (vaak bestel ik meerdere maten, maar dan moet je altijd weer iets retourneren). Heel blij mee!

Erg leuk met het handgeschreven kaartje!

Heel fijn

Zeer fijne overzichtelijke webshop. Artikelen mooi en netjes verpakt.

Fijne aankoop met snelle levering!

Netjes geholpen, een aanrader

Heb aantal keer een vraag gesteld en werd steeds netjes en vlot op geantwoord

Super toffe collectie. Ruime keuze..voor ieder wat wils...Na een bestelling online kleine teleurstelling, tot een prima oplossing gekomen. Ook hier mag gezegt worden klant is koning bij Ruys. Ben zeer tevreden en zal zeker hier mijn aankopen in de toekomst blijven doen!

Een mooie webshop.

Superleuke aanbieding van de bestelde producten: prachtig persoonlijk tekstje. Snelle financiële afhandeling na retourzending.

Super webshop!

Zeer vriendelijke mensen achter de webshop.

Supercollectie, superteam!!!

Een kledingwinkel die het allemaal heeft. Supercollectie en echt ‘n superteam van meiden die altijd lief, oprecht en vakkundig zijn. Koop heel graag mijn kleding hier. ‘N echt aanrader!!!

Snelle levering en zeer vlotte retourverwerking. Retoursticker met antwoordnr. is erg handig. Persoonlijke touch zowel in pakket als online. Mooie website met goede foto's. Jammer dat Deurne bij mij niet naast de deur ligt.

De kandelaar kwam op tijd en was goed ingepakt.

Heel mooie kandelaar en de kaarsen waren ook prima.

Perfecte levering en mooie spullen

Snelle levering. Mooie producten en altijd gezellig briefje erbij.

Prima gegaan

In etalage een mooie rok gezien, besteld via de website, telefoontje en gelijk opgehaald, goede service

Schuifelenberg 82

5751 HZ Deurne

Over RUYS fashion

RUYS fashion. Een online webshop en een store in Deurne met verschillende mooie modemerken voor dames. Persoonlijke aandacht is iets wat wij heel belangrijk vinden, in onze winkel maar ook online. Bij vragen, advies en/ of opmerkingen kun je altijd bij ons terecht. Liefs, de meiden van RUYS