Heel aangenaam. Ook de manier waarop jullie het pakket afleveren is heel leuk om in ontvangst te nemen.

Altijd weer leuk om een persoonlijk kaartje erbij te krijgen! Net even dat stukje extra voor de klant, top!

Super behulpzaam vriendelijk en snel

Altijd TOP

Snel ... eerlijk ... super vriendelijk!!

Snelle en persoonlijke service

Zeer positief! Snelle service, persoonlijk gebracht en met een handgeschreven briefje erbij om me veel plezier te wensen met mijn aankoop. Heel attent; geeft je een goed gevoel.

Perfect op maat geholpen

Via instagram kwam ik Ruys op het spoor bij een mooie outfit ben ik ze gaan berichten. Zelfs op zondagavond reageerde ze mega snel en gaven op maat advies. Twee dagen later tijdens de feestdagen al in huis en alles paste perfect!

Mooi verpakt

Nou het was heel jammer dat er rare strepen aan een mouw zaten hoop dat ze er met wassen uitgaan. Gr mandy lamers

Super geregeld

Snelle reactie, goede website en als er iets niet goed is wordt er snel gereageerd, top

Super fijne en snelle service én altijd leuke kleding en producten!!

Altijd leuke kleding te vinden bij jullie. Daarnaast ben ik ook nog altijd tevreden over jullie service!!

Top service!

Heerlijk pakketje om te krijgen, met zorg ingepakt en altijd een lief kaartje erbij!

Mooie merken en super goede service!

Heel leuk geshopt bij Ruys! Slechts een paar items retour ivm pasvorm. Alles gaat easy en snel. 1 artikel had een naadje los bij de mouw, foto gestuurd via de app, nieuw item wordt gestuurd. Ontzettend vriendelijke dames en ze verkopen hele mooie merken. Jammer dat ik ze niet eerder heb ontdekt. Ik ga hier zeker vaker shoppen!!

Heel erg goed

Snel, mooie kleding

Fashion with Love

Online ervaring in deze lockdown - Lichtpuntje dat ik Ruys daardoor heb ontdekt. Volgens mij kreeg ik te maken met super lieve meiden die via hun sociale kanalen direct voor je klaar staan met antwoorden op je vragen. Modemerken met kwaliteit, dit helpt mij om bewustere/duurzame keuzes te maken mbt kleding en accessoires.

Prima producenten, duidelijke website, goede service.

Super goed

Koop sinds jaren 10 days bij Ruys nooit problemen gehad. Marjan Snelle

Super goed gegaan.

Kon mijn bestelling snel ophalen.Personeel heel vriendelijk.Ook aan de telefoon.Alles mooi verpakt.Heb wat niet paste zelf terug gebracht en geld was snel weer terug gestort.

Vragen snel en duidelijk beantwoord. Vlotte levering, en hele mooie kleding!

Top!!

Leuke meiden!! En prettige hulp!

supersnel

goed verpakt, lieve kaart erbij en juiste spullen,

Geweldig !

Ik heb nog nooit zo snel een pakketje wat ik besteld heb binnen gehad. Het werd dezelfde dag nog afgeleverd. Bedankt meiden van Ruys

Als een kadootje werd t bij mij bezorgd!

Mooie broek van 10days besteld. Het was mooi verpakt. Echt een kadootje ! Met een lief en persoonlijk geschreven kaartje erbij. Erg blij mee, hier ga ik zeker mee bestellen!

Erg leuk vind ik het persoonlijke kaartje bij de bestelling.

Superwinkel

Altijd top geregeld en wat een service!!

Persoonlijke service

Leuke collectie, snelle bezorging en service met een persoonlijke touch: leuk!

Leuke items zowel fashion als woonaccessoires

Via Instagram ontdekt en nu verslaafd:) Erg leuke post op insta en super service! Ik ben fan!

Schuifelenberg 82

5751 HZ Deurne

Over RUYS fashion

RUYS fashion. Een online webshop en een store in Deurne met verschillende mooie modemerken voor dames. Persoonlijke aandacht is iets wat wij heel belangrijk vinden, in onze winkel maar ook online. Bij vragen, advies en/ of opmerkingen kun je altijd bij ons terecht. Liefs, de meiden van RUYS