Leuke items zowel fashion als woonaccessoires

Via Instagram ontdekt en nu verslaafd:) Erg leuke post op insta en super service! Ik ben fan!

nog niets ontvangen

Ik had voor kerst sokken en een jurk besteld maar helaas nog niets ontvangen. Ook geen melding dat het verzonden is of dat het te laat verzonden zou worden.

Altijd tiptop in orde, van begin tot eind

Heel tevreden!

Altijd super enthousiaste en attente hulp. Mijn favoriete winkel!

Super vriendelijk en snel!

Super vriendelijk, altijd leuke kleding en items. Snelle bezorging.

Snel en goed

Voorafgaand aan de bestelling heb ik een mail gestuurd met een vraag over de maat. Deze werd snel en goed beantwoord. Na de daadwerkelijke bestelling kreeg ik het bestelde product, ondanks de drukte bij de post, zeer snel thuisbezorgd.

Super!!!

Fijne winkel om te shoppen, zowel online als fysiek!! En goede service en advies! De meiden van Ruys zijn toppers!

Gave sweater van Anine Bing besteld. Deze was onwijs snel binnen met leuk persoonlijk geschreven kaartje erbij!

Heel blij mee.

prima mooie spullen duidelijk in beeld

wanneer ik het in mijn omgeving niet kan krijgen kijk ik altijd op de website van ruys

Prima!!

Super fijn dat in deze rare tijd en toch geshopt kan worden op een veilige manier!! Dank!! Toppers!

Snelle bezorging, super mooie kleding!!

gewoon goed

Mail gestuurd, antwoord gekregen en bestelling op kunnen halen. Prima gegaan.

Mooie items met lief bericht

Ervaring met de meiden van Ruys is top. Artikelen zijn in de kerstdrukte toch heel snel bezorgd. Mooi verpakt met een persoonlijk bericht. Zo lief. Artikelen gehouden. Helemaal mooi!

Top!!

Snelle levering,ontzettend leuk en lief kaartje erbij..Net dat beetje meer aandacht is “TOP”.. zeker in deze tijd!! Hanneke.

Leuke kleding!

Leuke kleding en goede service.

Super fijn contact en geweldige service

Zie hierboven

Zoals elke keer weer; Top!

Door de goede omschrijving, vlot en vriendelijke contact en uiteraard de heerlijke instagram filmpjes is het elke keer weer raak, top zaak en top meiden

Iedere bestelling wordt een cadeautje!

Een mooie collectie, snelle bezorging en met persoonlijke aandacht geleverd.

Super blij met Ruys!

Top assortiment, goede service en snel contact met de dames van Ruys, persoonlijke levering met altijd een leuk kaartje! Top!

Top !!

Snel verzonden en mooi ingepakt met een persoonlijk kaartje erbij. Dat vind ik leuk !

Elke bestelling voelt als een cadeautje :)

Super fijne winkel!

Hele snelle verzendtijd, dat is fijn. Super persoonlijk gemaakt met geschreven kaartje. Was echt tof om te zien. Ben blij met mijn product!

Trui was al best gepild

Trui was al best gepild. Waarschijnlijk door het vele passen. Volgende keer eerst even een pil apparaat eroverheen zodat hij glad bij de klant verschijnt. Een bestelling ervoor had ik de Mooncallender besteld en gevraagd of deze ingepakt kon worden. Dit was niet gebeurd Jammergenoeg. Verder geen klachten want wat hebben jullie een geweldige collectie en een geweldig insta account! Alleen die laatste stap zou iets verbeterd kunnen worden.

Altijd goed

Super leuk bedrijf bestel altijd online en een maal in de winkel geweest . Wat ik wel een leuk idee vind als jullie een keer op zondag opengaan dat je dat van te voren hoort . Grt els ( ik werk op de dagen dat jullie open zijn )

Schuifelenberg 82

5751 HZ Deurne

Over RUYS fashion

RUYS fashion. Een online webshop en een store in Deurne met verschillende mooie modemerken voor dames. Persoonlijke aandacht is iets wat wij heel belangrijk vinden, in onze winkel maar ook online. Bij vragen, advies en/ of opmerkingen kun je altijd bij ons terecht. Liefs, de meiden van RUYS