Super gaaf en heel snel

Ik kreeg m’n bestelling al de volgende dag, ongelofelijk.....zo snel! En het ziet er prachtig uit! Heel blij mee.

Fijne webshop met mooie kleding!

Snel besteld en ook snel in huis! Altijd met een lief kaartje. Dankjewel!

Altijd top!

Zeer tevreden over de service en persoonlijke benadering.

Echt super geregeld, een goede oplossing in deze Corona tijd, maar kom toch liever naar Deurne toe. Hopelijk toe gauw. Groetjes Marianne

Ik ben fan!

Fijne winkel, fijne service, persoonlijk kaartje bij je bestelling.. top!

Super goed.

Ik vond het heel fijn dat jullie meedenken wat maat betreft, zelfs 's avonds krijg je een antwoord. Ik ben helemaal niet van het online shoppen wil graag de stof zien en ook eigenlijk altijd twee maten passen om te vergelijken. Maar het shirt past perfect.

Gaat

Op foto leek sweater best groot, ik wilde hem ook groot. Maar bleek klein. Bij retour betaal je 6,50. Daar baal ik van en koop om die reden dan liever bij een ander helaas.

Goede snelle service

Perfect!

Omruilen andere maat en weer snel geleverd met een lief handgeschreven kaartje! Tot snel!

Snel mooi verpakt met lief kaartje

Mooi verzorgd snel geleverd

Ze doen wat ze zeggen, net dat beetje extra!

Zeer prettig, even een leuk kaartje, even een terugkoppeling dat de retour zending is ontvangen, niets is te veel. Je voelt je klant op een prettige manier. Mooie kledingmerken ook!

Snelle service, levering

Geweldige service

De service van Ruys is echt super!

Snelle en persoonlijke service

Prettig door de persoonlijke aandacht, zoals bijvoorbeeld het versturen van een app wanneer je gevraagde artikel weer op voorraad is en beschikbaar online.

Snelle levering en een persoonlijk briefje, super dus!

Door de drukte van feestdagen duurde de levering wat langer. Firma Ruys was enorm betrokken, en hield me op de hoogte. Leuk ingepakt ontbond ik de kleding. Heel erg tervreden!

Fijne service, leuk om een handgeschreven persoonlijk kaartje te vinden tussen mijn bestelde spullen

Mooie kleding, super mooie materialen en fijne verkoopsters. Snelle reactie, ik kon mijn bestelling ophalen bij de winkel, geheel binnen de RIVM regels. Dit maakte dit het extra persoonlijk t.o.v. een pakketje te ontvangen van een bezorgdienst.

Goede snelle service

Snelle service mooie spullen, shop er graag

Goed en snel!

Snel geleverd!

Prima webshop, keurige levering, top!

Uitstekende service!

Snelle levering, prachtig verpakt met persoonlijk kaartje erbij! Ik moest helaas het artikel retour sturen maar ook deze afhandeling verliep vlot en zeer klantvriendelijk. Echt aan te bevelen!

Online winkelen met een persoonlijke touch

Mooi assortiment. Omdat je kunt appen met de dames van Ruys wordt het online winkelen toch persoonlijk.

Uitstekend, mooi ingepakt!

Zeer tevreden, vrij snel geleverd en netjes ingepakt!

Super enthousiast!

Heel blij met de meiden van Ruys! Gemoedelijk, altijd behulpzaam, snelle reacties via Instagram en super enthousiast!

Helemaal goed!

Duidelijke website, veel informatie. Fijn dat de maatinfo zo duidelijk is. Heel goed dat het niet alleen foto's zijn van kledingstukken maar dat het echt gedragen wordt. Bestellen gaat heel goed. Mijn bestelling ontvangen was helemaal een feestje! Mooi verpakt en met een lief kaartje erbij.... heel erg leuk!

Schuifelenberg 82

5751 HZ Deurne

Over RUYS fashion

RUYS fashion. Een online webshop en een store in Deurne met verschillende mooie modemerken voor dames. Persoonlijke aandacht is iets wat wij heel belangrijk vinden, in onze winkel maar ook online. Bij vragen, advies en/ of opmerkingen kun je altijd bij ons terecht. Liefs, de meiden van RUYS