Super en dezelfde dag thuisbezorgd!

Helemaal goed!

Snelle levering en een leuk persoonlijk kaartje bij de bestelling, voelt echt als een cadeautje voor jezelf!

Helaas na een week nog geen bestelling ontvangen

Jammer maar helaas kan Ruys hier niets aan doen. Over het algemeen ven ik zeer tevreden.

Leukste mode winkel!!

Altijd aardig en snelle levering.

Snelle service en persoonlijke benadering!

Zeer mooie collectie. Excellente service!

De dames van Ruys hebben een zeer mooie collectie. Online besteld en zeer snel geleverd.

Mooie collectie en fijne service

Mooie collectie en fijne service

SUPER SERVICE

Hele fijne service, vooral in deze tijd! Toch nog kerstcadeaus kunnen kopen en op tijd in huis voor onder de boom! Mooi ingepakt ook!

Altijd super service bij de ladies van Ruys❤️

Altijd super!

Super klantvriendelijk en persoonlijk

Erg spontaan en vriendelijk contact gehad. Enorm snel in reactie en behulpzaam bij het adviseren voor de juiste maat.

Uitstekende service!

Uitstekende service! Alltijd een lief kaartje bij elke bestelling. Top!

Mooie merken, snelle levering, netjes verpakt!

Mooie merken, direct advies via de chat. En voor 16:00 uur besteld de volgende dag in huis. Kortom ik shop graag bij Ruys Online.

Happy

Ik ben superblij met mn aankoop en hij is toch nog op tijd aangekomen.

Fijne website,werkt snel. bestelling alleen nog niet ontvangen. ivm met drukte bij post nl. staat nu op afleveren 28 december.

Snelle levering met een persoonlijke note.

Snelle levering met een persoonlijke note.

Prachtige produkten en keurig verpakt! Top!

Prachtige produkten en keurig verpakt! Top!

Fantastisch!

Ik heb een online bestelling geplaatst. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling, het pakketje was heel zorgvuldig ingepakt met een persoonlijk kaartje! Echt een cadeautje.

Niets anders als lof voor de meiden van Ruys!! Contacten via mail, Insta, app, telefoon..... als je ergens niet uit komt, helemaal geweldig! En zulke mooie, geweldige kleding.... ben verslaafd

Goede service!

Heel erg behulpzaam, goed advies en heel vriendelijk. En de kleren waren heel erg mooi ingepakt! Top!

Prima geholpen, eerst gebeld voor de goede maat!

Fijne ervaring

Super fijne ervaring en ook super leuk dat er een persoonlijk kaartje bij zat!

Altijd goed!Snelle verzending

Post heeft er 6 dagen over gedaan om te leveren. Net optijd voordat we terug vliegen naar huis (Texas)

Vriendelijk en snel!

Duidelijk mails en snel geregeld!

Makkelijk en super service.

Website is overzichtelijk, mooie producten en makkelijk te bestellen. Fijne service.

Prima shop ervaring, snelle levering

Artikel Dat ik zicht makkelijk gevonden En snel geleverd

Schuifelenberg 82

5751 HZ Deurne

Over RUYS fashion

RUYS fashion. Een online webshop en een store in Deurne met verschillende mooie modemerken voor dames. Persoonlijke aandacht is iets wat wij heel belangrijk vinden, in onze winkel maar ook online. Bij vragen, advies en/ of opmerkingen kun je altijd bij ons terecht. Liefs, de meiden van RUYS