Snelle levering en lief kaartje!

Snelle levering, fijne website en lief kaartje. Heel blij mee!

Super geholpen

Zeer prettig!

Snelle en persoonlijke webshop.

Accuraat en persoonlijk !

Zie boven

Heel fijn!

Prachtige winkel met hele mooie merken.

Fijne webshop

Mooie items, goed bereikbaar bij vragen, persoonlijke benadering, fijne winkelervaring.

Heel erg fijn geholpen!

Via de online chat ben ik heel erg fijn geholpen met het bepalen van de juiste maat voor de jas die ik op het oog had. Ook heel leuk om bij de bestelling zo'n persoonlijk kaartje te krijgen.

Een goede ervaring met klantenservice.

Op de bestelling die ik had ontvangen, zaten een aantal vlekken. Na contact is mij direct een nieuw artikel toegestuurd. De volgende dag al in huis. Mijn artikel heb ik natuurlijk teruggestuurd. Ik ben goed geholpen door Renske.

Super vriendelijk, persoonlijk en snel

Hartstikke goede service, leuke persoonlijke berichtjes en mooie producten!

Super merken en service

Snelle levering en goede afhandeling van retouren/ruilingen. Geweldige collectie met mooie merken

Toppers

leuke collectie, snelle levering en vriendelijke afhandeling

Collectie is uitgebreid en wordt regelmatig vernieuwd. Levering is snel en bij vragen krijg je snel antwoord. Als je items retour stuurt wordt dit ook snel afgehandeld en krijg je het geld binnen een paar dagen teruggestort. Kortom alleen maar positieve ervaringen.

Goede Contact met de chat met de meiden van Ruys Fashion

Goede contact met de chat met de meiden van Ruys Fashion

Super geholpen

Ik kom graag bij Ruys. De winkel is overzichtelijk en de dames zijn heel vriendelijk en behulpzaam. Ze helpen zo goed dat ik zelden met lege handen naar huis ga :)

Perfecte service & mooie spullen

Super!! Hier koop ik nog veel vaker :)

Altijd fijn om een pakketje te ontvangen van jullie!

Mooie blouse! En zo gezellig verpakt, altijd leuk! Wel iets te vroeg besteld, nu is er een leuke actie 25% Korting!

Hele goede service

Heel erg klantvriendelijk! Ook een hele goede en snelle service.

Top winkel!

Ik shop hier al heel lang en ik ben altijd tevreden over de verzending en het contact die je wel eens hebt met het personeel. En hun spaarsysteem is ook heel leuk en handig.

Persoonlijk

Een product wat ik had besteld was niet meer beschikbaar. Ik kreeg een persoonlijk mailtje waarin een alternatief werd voorgesteld. Super fijn, hoefde ik zelf geen zorg om te hebben, en het werd ook nog ingepakt! Heel tof die persoonlijke communicatie :-)

Hele goede service

Heb al een paar keer besteld bij Ruys Fashion. Vind het aanbod erg leuk. De levering is altijd snel. Tot nu toe steeds volgende dag. Met een leuke persoonlijk noot (kaartje)! Ook advies op de chat is goed. 1x een defect item ontvangen. Dat werd snel en goed opgelost. Gratis retour en dag erna meteen vervangend product!

Na een gezellig praatje met de verkoopster via whatsapp ( laagdrempelig!:)) heeft ze foto’s van opties verstuurd. Hieruit kon ik zelf een keuze maken. De verkoopster had heel vlug inzicht in wat bij mij past!

prima website

Nette website en vlotte levering. Prettige communicatie

Elke keer opnieuw super service vol enthousiasme. De kleding die ze verkopen is helemaal mijn smaak. Geen enkele vraag is teveel en mocht er een keer iets mis zijn dan lossen ze meteen op. Altijd meteen advies voor als je hulp nodig hebt qua pasvorm bijvoorbeeld. Het leuke is dat ze zich ook echt verdiepen in je stijl en de moeite nemen om je op een leuke manier te beantwoorden. Ik kan deze winkel en webshop aan iedereen aanbevelen. Alles wat ze beloven (bijvoorbeeld meteen versturen) wordt altijd en allemaal nagekomen!

- Heel snelle service (zowel reactie als levering) - Mooie prijskorting

Alleen maar lof!

Zowel in de winkel als via een online bestelling, persoonlijke aandacht en een goede service!

Schuifelenberg 82

5751 HZ Deurne

Over RUYS fashion

RUYS fashion. Een online webshop en een store in Deurne met verschillende mooie modemerken voor dames. Persoonlijke aandacht is iets wat wij heel belangrijk vinden, in onze winkel maar ook online. Bij vragen, advies en/ of opmerkingen kun je altijd bij ons terecht. Liefs, de meiden van RUYS