Snel en doeltreffend

Geweldige service!

Snelle reactie op vragen en snelle levering. Persoonlijk kaartje erbij, service met een glimlach!

Super service!

Ik had wat vragen over de items die ik op het oog had en ook over de maten die ik nodig had. Ik kreeg direct antwoord en goede hulp. Het pakketje kwam snel binnen en wat mooi verpakt. Met andere woorden: helemaal top!

Top meiden van Ruys!

Snelle en goede service. Cadeautje waarvan je weet wat erin zit, maar toch verrassend door het persoonlijk handgeschreven kaartje dat erbij zit. Feestje om de webshop in te duiken. Super mooi opgezet met veel duidelijke foto’s. Ook via Facebook dagelijks een leuk bericht. Je ziet aan alles dat de meiden van Ruys met veel plezier en passie werken.

Mooie collectie en fijne service.

Goede service en prachtige collectie!

Heel prettig.

Persoonlijk met de geschreven kaartjes die bij elke zending worden toegevoegd. Heel prettig vind ik dit. Ook mooi verpakt altijd en snel wordt er gereageerd op retourzending. De webshop ben ik echt verslaafd aan. Wat een feelgood momentje altijd. En mooie collectie alhoewel ik gezien mijn leeftijd niet echt tot de doelgroep behoor.

Goede service!!

Mooie spulletjes en kleding!! Hele goede service!

De meiden van Ruys zijn altijd behulpzaam als je een vraag hebt. Daarnaast is de levering snel en netjes verpakt. Jammer dat er geen mogelijkheid is tot gratis retourneren of tegen een gereduceerd tarief. Het blijft lastig om de goede maat te bepalen.

Snel, adequaat en persoonlijk

Nogmaals, snel, adequaat en persoonlijk

Hele fijne webwinkel

Snelle en correcte levering met altijd een persoonlijke kaart. Heel prettig!

Fantastische service

Het verzorgde pakket, de snelle service, de vlotte levering, de handige website, het online advies over de maat... Fantastisch gewoon. Geen frustraties of onhandigheid maar een fijne shopervaring zoals het hoort!

Eerlijke, aardige, gezellige meiden

Ga altijd met een goed gevoel naar huis. Dames adviseren goed en eerlijk. Nemen de tijd voor je. Online verloopt t ook prima!

Leukste winkel van Nederland

Zoals altijd geweldig

Ik kom al jaren in de winkel zelf en vind het tegenwoordig ook prettig om de webshop te gebruiken. De kleding die ze verkopen is zoals altijd geweldig. Pakketje was ook zeer snel geleverd.

Snelle levering en hele mooie stukken en veel keuze.

Duidelijke site. Snelle levering. Leuk verpakt! In één woord fantastisch!

Toller und sehr persönlicher Service

Da ich eine Lieblingsmarke habe(10days Amsterdam),und diese leider nur mit begrenztem Angebot in Deutschland verfügbar ist,bin ich irgendwann auf Ruys fashion gestoßen und völlig begeistert. Der Service ist Top👍: Schneller Versand,gute Sendungsverfolgung sowie eine sehr persönliche Ansprache. Jedem Päckchen liegt eine Karte mit ein paar netten Worten bei.Auch bei einer Retoure in der Vergangenheit bekam ich eine nette Mail und einen unkomplizierten Rückversand☺...Einen lieben Gruß aus Deutschland sendet euch Alexandra 🤗

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Mooie kleding! Kwamen het gratis thuis bezorgen toen ik de deur niet uit kon vanwege hoesten tijdens de corona crisis.

Alles altijd goed geregel!

Leuker website! Shop er heel graag! Ook als een vraag hebt via chat.

Helemaal top!

Super service! Leuke, persoonlijke kaartjes bij elke bestelling weer. Ik blijf trouwe klant.

Super service, erg behulpzaam bij vragen.

Behulpzaam bij vragen Netjes ingepakt

Snelle levering en netjes verpakt met een persoonlijke noot.

Duidelijke site en snelle, persoonlijke service!

Mooie webshop met prachtige merken en goede service

Mooie webshop met mooie merken en alles snel (en ook nog mooi ingepakt) binnen. Retouren worden snel afgehandeld.

Schuifelenberg 82

5751 HZ Deurne

Over RUYS fashion

RUYS fashion. Een online webshop en een store in Deurne met verschillende mooie modemerken voor dames. Persoonlijke aandacht is iets wat wij heel belangrijk vinden, in onze winkel maar ook online. Bij vragen, advies en/ of opmerkingen kun je altijd bij ons terecht. Liefs, de meiden van RUYS