Super leuke kleding en service👍😃

Altijd mooie artikelen , snelle service zowel op chat als bij een retour! Geld wordt direct teruggestort ! De foto s op de site zijn erg goed😃👍!

Top shop!

Super fijne online winkel. Mooi assortiment, goede service en altijd een persoonlijk kaartje :-)

Snelle service, mooie kleding!

Duidelijke communicatie, snelle levering. Leuk verpakt en lief kaartje er altijd bij. Top!

TOP!

supersnelle levering, leuk verpakt, gezellig persoonlijk kaartje.

snel, mooi ingepakt en een leuk kaartje

fantastisch, echt een cadeautje

Uitstekende service

Helaas klopte de bedrukking op een sweater van Anine Bing niet, er is snel gereageerd en super goed meegedacht over een oplossing, uitstekende service.

mooie collectie

mooie collectie van 10 days! snelle verzending met een leuke kaart in het pakketje.

Snelle service,vriendelijk personeel. Bij een bestelling erg leuk een persoonlijk berichtje geschreven op een kaart.

Prachtige kleding en snelle service

Super mooie broek besteld van Yeez Louise voor mijn dochter. Snelle service zelfs op black friday !

Zeer snelle levering en heel attent met een persoonlijk kaartje.

Snel geleverd met een persoonlijke touch!

Snelle levering en mooi ingepakt met een persoonlijke boodschap!

Hartelijk en warm

Bestelde was iets anders dan verwacht maar dat lag niet aan de winkel. Mooi verpakt en snel verzonden.

Fijne lievelingswinkel

Mooie spulletjes Fijne sfeer Goede service Lief personeel

Snelle levering met persoonijk bericht

Ik had twee borden besteld als cadeau voor een vriendin. Ze zagen er superleuk uit en werden snel geleverd met een persoonlijk bericht. Heel mooi servies, zeker een aanrader!

Goede duidelijke communicatie

Wat uitgelegd wordt op de site klopt in de praktijk. Super fijn. Vriendelijk in de communicatie

Erg tevreden

Ook online een fijne service, net als in de winkel.

persoonlijke service!

Ik ben erg tevreden! Overzichtelijke website, snelle verzending en ik ontving een keurig pakket met een handgeschreven persoonlijk "succes met de kleding" kaartje erbij! Kleding was picobello netjes opgevouwen!

super goede en erg vriendelijke en persoonlijke benadering. top

Snel en goed, mooie collectie

Altijd goed, snel en een prima service.

Veel keus en persoonlijke benadering

Snelle levering en prettig puntensysteem. Persoonlijke noot bij levering ervaar ik als waardevol en klanten bindend

Topservice!

Heel tevreden, snelle service

Een geweldige service. Zeer snelle levering en altijd een persoonlijke boodschap bij je bestelling.

Snelle en persoonlijke service!

Bestelde producten had ik snel in huis, mooi verpakt en met een persoonlijke boodschap. Ook na het retourneren van 1 item was de service zeer goed!

Schuifelenberg 82

5751 HZ Deurne

Over RUYS fashion

RUYS fashion. Een online webshop en een store in Deurne met verschillende mooie modemerken voor dames. Persoonlijke aandacht is iets wat wij heel belangrijk vinden, in onze winkel maar ook online. Bij vragen, advies en/ of opmerkingen kun je altijd bij ons terecht. Liefs, de meiden van RUYS