vriendelijk, klantgericht en snelle bezorging

vriendelijk, klantgericht en snelle bezorging

Gewoon goed

Correcte levering

Vriendelijk, betrouwbaar en ondanks webwinkel toch persoonlijk. En leuke, afwisselend aanbod

Perfecte service

Snelle levering, duidelijke communicatie en doen alles wat ze beloven!

Super service

Mooie collectie altijd en zeer vriendelijke service, persoonlijk en attent. Voor de dames van Ruys lijkt voor de klanten niks te veel moeite en dat is heel fijn.

Super leuk

Hele goede ervaring van deze winkel Personeel is vriendelijk in de winkel en via de mail Snelle afhandeling met retour sturen Je krijgt echt een kado als je iets koopt.. Kortom geweldig Ik heb mijn winkel gevonden

Perfect!

Elke keer als ik iets bestel is het mooi verpakt en zit er een persoonlijke handgeschreven kaart bij. Ook als je een keuze maakt tussen twee artikelen krijg je na het retour sturen per mail nog een persoonlijke boodschap. Super!!

Perfecte en snelle service.

Snelle en persoonlijke service. Pakketje is netjes ingepakt met een leuk kaartje erbij. De webshop is heel toegankelijk en overzichtelijk. De liefde voor fashion is heel zichtbaar. Complimenten!

Snelle prettige service

Na een kijkje in de zeer georganiseerde webshop koos ik voor een jurk. Deze was gemakkelijk te bestellen via ideal. Aangezien ik na werktijd bestelde, moest ik een dagje langer wachten, maar dat is begrijpelijk. Netjes ingepakt en met een persoonlijk kaartje kwam mijn jurk binnen. Al met al niets op aan te merken.

Geweldige service

Persoonlijke toets en altijd correcte service!

Prima !

Snelle levering en keurig verpakt.

Super snelle service en persoonlijke touch

Een top besteld en meteen de volgende dag in huis. Zorgvuldig ingepakt en met en leuke persoonlijke notitie erbij.

geweldig Team!

Ik vind t echt een bijzondere ervaring, erg aardige mensen, snelle levering en een persoonlijke touch eraan! Ik had een shirt gezien die uitverkocht was en dit via de chat had gecommuniceerd...Krijg ik 'savonds een mail dat het shirt terug retour was en ik het kon bestellen! Wat een service....Echt super dus ik ga vaker bestellen op deze site!

Helemaal PRIMA!

Snelle levering en altijd een leuk persoonlijk kaartje erbij.

Ook bij online bestellen voel je je persoonlijk geholpen

mooie kleding en schoenen 😍 feestje om je bestelling thuis te krijgen altijd met een leuk kaartje erbij!

snelle levering, geweldige collectie

snelle levering, mooi verpakt, vriendelijke communicatie en bovenal een geweldige jurk rijker.

helemaal super!

Andere bedrijven kunnen een voorbeeld aan jullie nemen.....ik bestelde een paar minuten voor vier uur en kreeg toch de volgende dag al mijn pakket en een heel leuk handgeschreven briefje erbij.

Verzorgd en persoonlijk!

Mijn bestelling werdt netjes de volgende dag bezorgd! Het blousje was heel netjes en leuk ingepakt! En een heel persoonlijk geschreven kaartje maakte het extra bijzonder!

Snel verzonden, mooi verpakt, goede kwaliteit

Snelle levering en heel leuk ontvangen!!(met een persoonlijk kaartje)

Goede ervaring

Goeie service met een persoonlijke touch!

Prachtige schoenen in de sale gekocht. Ze werden snel geleverd, mét een leuk kaartje erbij en in een mooi papiertje. Super!

Gewoon top netjes een persoonlijk briiefje erbij netjes verpakt

Alles is goed verzorgd

Was gewoon goed!

Het was mijn eerste bestelling bij jullie. En de persoonlijke note die ik steeds kreeg, maakte het zeer aangenaam. Helaas was mijn bestelling net te klein. Maar ik zal zeker nog eens iets bij jullie bestellen

Top zaak met een super service :)

Zeer prettig

Schuifelenberg 82

5751 HZ Deurne

Over RUYS fashion

RUYS fashion. Een online webshop en een store in Deurne met verschillende mooie modemerken voor dames. Persoonlijke aandacht is iets wat wij heel belangrijk vinden, in onze winkel maar ook online. Bij vragen, advies en/ of opmerkingen kun je altijd bij ons terecht. Liefs, de meiden van RUYS