Prima service, vriendelijk personeel.

Ik kwam per toeval op deze website uit omdat ik een bepaalde jurk zocht. Helaas werd een te kleine maat geleverd maar een aardige mevrouw heeft me telefonisch geholpen en uitgelegd hoe de jurk retour kon.

Leuke collectie en vriendelijkheid ten top!

Ik zocht een bepaalde rok en kwam per toeval via Google op de site van Ruys. Heb de rok natuurlijk besteld, maar kwam nog veel meer leuks tegen. De volgende dag had ik de bestelling al in huis. Vriendelijk kaartje erbij en duidelijke informatie over retouren etc. Helaas moest ik 2 artikelen retourneren. Hier kreeg ik meteen bij ontvangst een bevestiging van en het betaalde geld stond razendsnel weer op mijn rekening. Keurige service, mooie merken en vriendelijke medewerkers. Ik ga Zeker vaker shoppen bij Ruys!

online bestelling, toch een persoonlijk gevoel!!

Wat mij opviel in de communicatie online, bij het pakketje, de persoonlijke touch die jullie geven:) Ik ben normaal pro winkel, alleen in hoge uitzondering koop ik online.. maar het voelde toch of ik een beetje in jullie winkel was geweest!

Top !!

Kan niet beter

Helemaal top

Doen wat ze zeggen en bij de bestelling ‘n handgeschreven kaartje. Heel persoonlijk en vriendelijk

Super vriendelijk en behulpzaam

Ik twijfelde over de maat, werden er twee blouses opgestuurd, terwijl ik er maar één had betaald. Leuk verpakt, met leuk handgeschreven kaartje. Echt geweldig!

Super vriendelijk, snelle en persoonlijke service!

Vriendelijke communicatie, snelle levering en zelfs op basis van een chat een persoonlijk briefje erbij. Top! Enige nadeel vind ik dat je niet met Afterpay kunt betalen.

Mooie collectie en snelle levering

De collectie is divers en uitgebreid. Meestal wordt er binnen 24 uur geleverd, in een mooi pakketje met een persoonlijk tintje. Ook vragen worden heel snel beantwoord. Niets te verbeteren!

Leuke items

Bij Ruys Fashion worden leuke items in de sale aangeboden. Alles werd mooi verpakt verstuurd. Jammer dat ik het moest retourneren, omdat het niet goed zat😟 P.S Er zat een persoonlijk lief kaartje bij😀

Snelle levering en leuke personal note!

Snelle levering en leuke personal note!

Snel en goed!

zeer snelle levering en een goed product ontvangen!

Perfect!

Snel en super service!

Mooie merken Snelle verzending

Leuke webshop

Snelle levering mooi verpakt en een persoonlijk kaartje. Op de site vind ik de maten niet altijd even duidelijk. Misschien aangeven of iets ruim, smal of normaal valt.

Een pakketje waar je blij van wordt.

Snel contact Leuk ingepakt ,lief handgeschreven kaartje. Daar wordt je blij van !

Snelle bezorging netjes in gepakt met een persoonlijk kaartje

Fantastisch!

Online heb ik iets besteld en dat kwam in een prachtige verpakking met een handgeschreven kaart erbij. Met heel veel aandacht gedaan. Daar word je blij van!

Top service!

Mijn jurkje had ik super snel in huis. Erg netjes ingepakt met een persoonlijke boodschap. Top service!

My favourite shop

Ik woon omgeving London, maar shop nog altijd heel graag bij Ruys, vooral omdat de Kleding & service top is, levering volgende dag!!!!

Fijne webwinkel. Bestellen is super makkelijk, maar retourneren. Kaartje met persoonlijke noot bij je bestelling, erg leuk.

Heel correcte winkel!

Mooie kleding, en heel goed bereikbare, vriendelijke klantendienst. Hier pech met een foutje aan bestelde boots, maar retournering en terugbetaling werden heel vlot afgehandeld. Top!

Fijne webshop en snelle levering van de artikelen.

Geweldige site dmv de verschillende modellen die de kleding dragen krijg je een goed beeld

Heel overzichtelijk, fijn dat de kleding geshowd wordt, zo zie je hoe artikelen vallen.

ontzettend goede site met zeer snelle verzending en een persoonlijke touch.

Zoals hierboven al beschreven. Een ontzettend goede site. Zeer snelle levering en bij de levering een "persoonlijk"briefje van de dames.

Geweldige kleding, snelle levering en fantastische service! !

Ik heb online besteld en woon in Engeland. De communicatie was echt geweldig en hele snelle levering zelfs naar het buitenland. Hele vriendelijke persoonlijke service. De kwaliteit is super en ik zal zeker weer bestellen in de toekomst Toppie! !

Schuifelenberg 82

5751 HZ Deurne

Over RUYS fashion

RUYS fashion. Een online webshop en een store in Deurne met verschillende mooie modemerken voor dames. Persoonlijke aandacht is iets wat wij heel belangrijk vinden, in onze winkel maar ook online. Bij vragen, advies en/ of opmerkingen kun je altijd bij ons terecht. Liefs, de meiden van RUYS